daleko mu kuca bilasuper je napisao/la:100% tacan infoMrRiccoli je napisao/la:da ne bude da izmisljam, al kako mi rece covjek cija dva sina treniraju u Zelji da je vec sve zavrseno sa Kajkutom al opet ko znaChoks je napisao/la:Saša Kajkut raskinuo ugovor sa Čelikom . Mislim da bi nam bio od koristi jer je majstor i zna zabit gol iz svih pozicija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Mislim da Kajkut nece doci,a najmanje su dva razloga:prvo,danas sam u Zenici pio kafu sa dva igraca Celika,rekli su mi da je Kajkut raskinuo ugovor i da je dobio neki predugovor iz Hongkonga.Trebao bi otici tamo ovih dana.
Drugi razlog je taj sto se skoro nikad ne vraca na vec pricane i ispricane price.Svjedoci smo niza takvih situacija,pa i ovih dana.
Prema tome,nema novih igraca,osim Benje i Zole.
Drugi razlog je taj sto se skoro nikad ne vraca na vec pricane i ispricane price.Svjedoci smo niza takvih situacija,pa i ovih dana.
'ta ti znašFKZ1921 je napisao/la:Mislim da Kajkut nece doci,a najmanje su dva razloga:prvo,danas sam u Zenici pio kafu sa dva igraca Celika,rekli su mi da je Kajkut raskinuo ugovor i da je dobio neki predugovor iz Hongkonga.Trebao bi otici tamo ovih dana.

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
nadam se da te nece banovati do 18.01.2014 da ti kazem ja par rijeciTimeLine je napisao/la:'ta ti znašFKZ1921 je napisao/la:Mislim da Kajkut nece doci,a najmanje su dva razloga:prvo,danas sam u Zenici pio kafu sa dva igraca Celika,rekli su mi da je Kajkut raskinuo ugovor i da je dobio neki predugovor iz Hongkonga.Trebao bi otici tamo ovih dana.
Prema tome,nema novih igraca,osim Benje i Zole.forumaš super, reko' mu jedan, zna da je već dogovorio s Amarom 100%.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Bogami se prica u klubu ima vec i 20 dana da Kajkut dolazisuper je napisao/la:nadam se da te nece banovati do 18.01.2014 da ti kazem ja par rijeci

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Kontakt:
100% dog dolazak pusti ovog timeline na svaku on ima odgovor a u ovih 8,5 postova dnevno za ovih 14 dana nije ni jednu pametnu rekaopile87 je napisao/la:Bogami se prica u klubu ima vec i 20 dana da Kajkut dolazisuper je napisao/la:nadam se da te nece banovati do 18.01.2014 da ti kazem ja par rijeci
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma nismo mi te sreće da nam Kajkut dođe
Igrač baš kakav nam treba, vidjet ćemo

Ja te volim, volim Željo..
- super
- Kontakt:
kako bi nam jos legao patrick nyemagio10 je napisao/la:Ma nismo mi te sreće da nam Kajkut dođe![]()

to bi bilo super kad bi nam i kajkut i nyema došli,samo oni ne igraju za kikiriki..super je napisao/la:kako bi nam jos legao patrick nyemagio10 je napisao/la:Ma nismo mi te sreće da nam Kajkut dođe![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Napreduje li Zeljo, znam da je Amar za Tana Tan, al' ipak nesto se budi i u onom manjem klubu, nastavlja li se dominacija, +2 je psiholoski dobro za sastav koji ce odigrati na proljece, vec su svjesni da su ispred svih, a Jamak-Svraka -Tomic imaju ritam koji prelomi, to je snaga Zelje u ovoj sezoni, a kada uzmes u obzir da takva postavka i ostane, vrati se Zola, Benjo, Kvesa, maleni ih mogu samo jos dodatno motivirati.? " 'ta ce meni Malezijac izdrkavati". I to je zamka , ne ?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
Pa vidi, Željo možda polahko napreduje, ali napreduje. Ne može se ništa preko noći. Emir Cutahija je potpisao sa Željom prije nekoliko sedmica, i evo već sad u januaru ide u Liverpoolov kamp na probu. Toliko o tome koliko se dobro radi u FKŽ. Ako Emir zadovolji,a siguran sam da može sa svojim psihičkim a osobito fizičkim osobinama, onda eto Želji sigurno nekih para.
Taktika guranja svoje djece, i nadamo se svi da će uspjeti. Tim se podmladio i sad ćemo probati sa ovom omladinom uzeti titulu.
Sve nam ide na ruku, pa tako i raspored prvenstva jer nam svi konkurenti dolaze na Grbavicu.
Samo još da se oporave povrijeđeni igrači i eto tip-top Željezničara
Taktika guranja svoje djece, i nadamo se svi da će uspjeti. Tim se podmladio i sad ćemo probati sa ovom omladinom uzeti titulu.
Sve nam ide na ruku, pa tako i raspored prvenstva jer nam svi konkurenti dolaze na Grbavicu.
Samo još da se oporave povrijeđeni igrači i eto tip-top Željezničara
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
De ba legendo malo popusti raju. Nece mu niko zamjerit ni ako je suplja. Ionako je 99% suplje na forumu.TimeLine je napisao/la:'ta ti znašFKZ1921 je napisao/la:Mislim da Kajkut nece doci,a najmanje su dva razloga:prvo,danas sam u Zenici pio kafu sa dva igraca Celika,rekli su mi da je Kajkut raskinuo ugovor i da je dobio neki predugovor iz Hongkonga.Trebao bi otici tamo ovih dana.
Prema tome,nema novih igraca,osim Benje i Zole.forumaš super, reko' mu jedan, zna da je već dogovorio s Amarom 100%.
Elem, kakav ba Nyema?! Koji ce nam q sad pored Zole, Tome, D. Sadikovica, Eldara...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
stoper nam je najpotrebniji...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Već je jednom Kajkut "bio 100%" u Želji.. Nije to tako davno bilo kada je,navodno, sve bilo dogovoreno a na kraju pojeo vuk magarca.. Taj Kajkut je svake sezone "na meti" našeg kluba sto on izuzetno dobro koristi da bi sebi digao cijenu.. Da je dobar napadač za našu ligu to stoji ali nije vala Drogba pa da toliko mastamo o njemu i prizivamo ga u svakoj prvenstvenoj pauzi..super je napisao/la:100% dog dolazak pusti ovog timeline na svaku on ima odgovor a u ovih 8,5 postova dnevno za ovih 14 dana nije ni jednu pametnu rekaopile87 je napisao/la:Bogami se prica u klubu ima vec i 20 dana da Kajkut dolazisuper je napisao/la:nadam se da te nece banovati do 18.01.2014 da ti kazem ja par rijeci
U potpunosti razumijem skepticizam pojedinaca koji ne vjeruju da ce dolaziti neka zvučna pojačanja jer praksa je pokazala da se mnogi pokušaji izjalove zbog ovih ili onih razloga.. Plus dodajmo tu i činjenicu da finansijska situacija nije bajna i eto dodatnog razloga zbog koga su skeptici bliži istini..
BUDI ŽELJO !!!
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- super
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Već je jednom Kajkut "bio 100%" u Želji.. Nije to tako davno bilo kada je,navodno, sve bilo dogovoreno a na kraju pojeo vuk magarca.. Taj Kajkut je svake sezone "na meti" našeg kluba sto on izuzetno dobro koristi da bi sebi digao cijenu.. Da je dobar napadač za našu ligu to stoji ali nije vala Drogba pa da toliko mastamo o njemu i prizivamo ga u svakoj prvenstvenoj pauzi..
U potpunosti razumijem skepticizam pojedinaca koji ne vjeruju da ce dolaziti neka zvučna pojačanja jer praksa je pokazala da se mnogi pokušaji izjalove zbog ovih ili onih razloga.. Plus dodajmo tu i činjenicu da finansijska situacija nije bajna i eto dodatnog razloga zbog koga su skeptici bliži istini..[/quote]
fin. situacija je takva uzmes plate urdinova(5000) i npr el.colica ili selimovica i das kajkutu i uz njega mozes gurati svoje mladje oslobodivsi im jedno mjesto
U potpunosti razumijem skepticizam pojedinaca koji ne vjeruju da ce dolaziti neka zvučna pojačanja jer praksa je pokazala da se mnogi pokušaji izjalove zbog ovih ili onih razloga.. Plus dodajmo tu i činjenicu da finansijska situacija nije bajna i eto dodatnog razloga zbog koga su skeptici bliži istini..[/quote]
fin. situacija je takva uzmes plate urdinova(5000) i npr el.colica ili selimovica i das kajkutu i uz njega mozes gurati svoje mladje oslobodivsi im jedno mjesto
Nije bas da nema para kao sto se prica, samo je Amar takav ne rasipa se nije se rasipao parama ni kad je imao puno vise love. Nismo frontalni kokuzi, doce pare od Sehe ako nista ono do pocetka nove sezone, mozda se jos neko proda !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Bolje je tim parama obezbjediti sigurne plate postojećem kadru do kraja sezone nego davati 7000-8000 KM, po meni, precjenjenom Kajkutu kojem bi dres Želje po svim rezonima bio vrhunac karijere..
Edit: Po meni bi isto tako bilo bolje dogovoriti se sa Tomićem da produži ugovor nego trošiti na Kajkuta..
Edit: Po meni bi isto tako bilo bolje dogovoriti se sa Tomićem da produži ugovor nego trošiti na Kajkuta..
BUDI ŽELJO !!!
Tomica pokusat sacuvati to treba da bude glavni prioritet al mislim da nece ici sad na polusezoni, i jednog stopera dovesti i ne treba nam niko.
-
- Kontakt:
ima li neko da postavi onu sliku nasi trofeji po godinama, a kod njih virsle, sudzukai ostali specijaliteti, nmg nikako da je nadjem.... 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Hrasno15, nedimmmm1337, Pablo11 i 53 gosta.