To sam htio reći ali mi bilo mrsko sve pisatCeltic je napisao/la:Ma joj ,pusti te price sad

Moderator/ica: rio_Ferdy88
To sam htio reći ali mi bilo mrsko sve pisatCeltic je napisao/la:Ma joj ,pusti te price sad
Potpisujem svaku rijec.Ustajalo se ujutru u 3 h da se prati veliku nagradu Australije kako Šumi lomi sve.Admir_Sa je napisao/la:kao što je neko napisao zbog njega se ustajalo u neka doba i redovno svaka trka gledala, pa te uhvati neka jeza u stomaku da sve prodje kako treba, da dobije duele sa hilom, a kasnije i sa hakinenom. meni je formula pocela i završila sa njegovom pojavom i prvim odlaskom iz formule, sada je to za mene skroz neki drugi sport i nema ni d od draži koji je nekada imao
siguran sam da ce legenda dobiti i ovu najtežu bitku
Michael Schumacher remains in a critical condition after spending a second night in hospital in an induced coma following a skiing accident on Sunday.
"Jučerašnje stanje je bilo vrlo zabrinjavajuće, ali danas je primjetan mali napredak", priopćili su uz dodatak kako oko Schumacherovog mozga ima još krvarenja.
"Situacija se nakon ponovne intervencije popravila. Nove snimke pokazuju kako se stanje malo poboljšalo", objavili su liječnici:
"Bez obzira na malo poboljšanje nakon operacije koju smo obavili noćas, stanje je i dalje kritično. Ne možemo još procijeniti kakve posljedice bi ostati za budućnost, daleko je prerano reći. Sad je stabilnije, ali i dalje nije izvan životne opasnosti. Pred njim je dugi put oporavka, i dalje je u komi, nismo ga niti pokušavali probuditi.
Ova druga operacija je obavljena u dogovoru s obitelji i njezin cilj je bio da se smanji pritisak unutar lubanje koji bi mogao dodatno oštetiti mozak. Relativno smo zadovoljni znakovima malog poboljšanja, sati koji dolaze su ključni."
Nadam se da ce sve biti uredu s covjekom.Virtu4l je napisao/la:Maloprije javljaju da je nakon sinoćne (druge) operacije bolja situacija i da sad doktori imaju sve pod kontrolom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.