Ako ce dovoditi nekoga u napad nek nadju nekoga ko je brz. kome nije problem trcati i otvarati se, traziti loptu na svakom dijelu terena, povuci prema naprijed a ne ko ova dva pomenuta koji samo cekaju gotovo da im se servira
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma ja mislim da je kasno vec za Dzeku. nemam nista protiv Dzeke i drag mi je ( gdje ne bi bio jer je nas ) ali mislim da nama nije potreban jos jedan statican napadac, evo uzmi prijer balonje, pa nekad mi dodje da pozelim da ne igra u Milanu samo stoji i ceka loptu, ja bi volio vise od svega da jedan bosanac igra u Milanu ( makar jedan ) ali kada bi morao birati onda bi to prije svih bio Pjanic, a nikako Dzeko,
Ako ce dovoditi nekoga u napad nek nadju nekoga ko je brz. kome nije problem trcati i otvarati se, traziti loptu na svakom dijelu terena, povuci prema naprijed a ne ko ova dva pomenuta koji samo cekaju gotovo da im se servira
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Rossoneri moji, sretna vam nova godina i sve najbolje 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
#Official : ARIEDO BRAIDA LEAVES AC MILAN
AC Milan thanks Ariedo Braida, who now leaves the Company: He has been an invaluable collaborator for a long time, characterized by prestigious results which was a product of his important work too."

AC Milan thanks Ariedo Braida, who now leaves the Company: He has been an invaluable collaborator for a long time, characterized by prestigious results which was a product of his important work too."

Hajde ziv ti meni bio, hvala za sve, sretno i dovidjenja. Bi li ono Maldini preuzeo njegovo mjesto ili sta ?
Jos da hoce i punoglavac put pod noge. Nesto mi se raspricao kako ide, daj boze da to bude vec sad u januaru. Ali pored nasih, cisto sumnjam. Ni u cemu oni ne vide problem, pa tako ni u njemu.
Kad nam vec ide lose, daj da nas sroza do kraja u go.vna.
Jos da hoce i punoglavac put pod noge. Nesto mi se raspricao kako ide, daj boze da to bude vec sad u januaru. Ali pored nasih, cisto sumnjam. Ni u cemu oni ne vide problem, pa tako ni u njemu.
Kad nam vec ide lose, daj da nas sroza do kraja u go.vna.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma nece Allegi do ljeta nigdje. Izjavio je nesto kao da ce izvesti Milan u Evropu do kraja sezone i da onda ide. Mozes misliti 
drugovi moji da vam pozelim sve najbolje i najljepse sto se moze pozeliti za ovu novu godinu, da ste mi zivi, zdravi i puni love i cura
kud ces bolje. i da nam nas Milan konacno pocne da igra kako treba i da ugleda vedrije dane. ja sad idem pa se cujemo sljedece godine heh..
PS: nemojte mi pretjerati sa Alkoholom a zapustiti drage svoje
posebno pozdrav ide za druga @francobaresi, nadam se jarugo da ces nam uskoro navrnuti i da si dobro, popij koju i za nas al nemoj udarati rukom od sto
PS: nemojte mi pretjerati sa Alkoholom a zapustiti drage svoje
posebno pozdrav ide za druga @francobaresi, nadam se jarugo da ces nam uskoro navrnuti i da si dobro, popij koju i za nas al nemoj udarati rukom od sto
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Samo da zaželim sretnu Novu godinu raji s teme, kao i brz oporavak @francobaresiju.
Sljedeća godina je naša, ako ne od januara - sigurno od 18. maja.
Sljedeća godina je naša, ako ne od januara - sigurno od 18. maja.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Sretna nova 2014. želim svojoj crveno crnoj braći a i svima 'italijanima'.
Da nam Milan opet bude Grande i da se vrati na puteve stare slave.
Samo opušteno, meza dobro društvo i piće, naravno uz Jašara, nemojte pretjerati i ko pije ostavi se volana
[youtube][/youtube]
Da nam Milan opet bude Grande i da se vrati na puteve stare slave.
Samo opušteno, meza dobro društvo i piće, naravno uz Jašara, nemojte pretjerati i ko pije ostavi se volana
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 31 dec 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Cestitke i od mene drugari, neka bude sretna nama i nasim milanistima, ne bil' proigrali od iduce godine.
A sad se idem olesit da ne znam za sebe, vrijeme mi je.
A sad se idem olesit da ne znam za sebe, vrijeme mi je.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
SRETNA NOVA GODINA DRUGOVI MILANISTI ZELIM VAM PUNO ZDRAVLJA I SRECE
Da za Milan 2014 bude puno bolja
Da za Milan 2014 bude puno bolja
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Drugovi sretna nova i od mene,da nam bude puno puno bolja od prethodne,zivi i zdravi vi meni bili. 
Sretna vam Nova Godina i valjda će nas Milan zajedno sa tandemom
i
obradovati do kraja ove jadne sezone. Živjeli!
i
obradovati do kraja ove jadne sezone. Živjeli!Il club piu titolato al mondo!
Hvala svima na čestitkama i od mene svima SRETNA NOVA GODINA!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bilo je i lijepih trenutaka ali vecinom prosla godina je bila katastrofa

- francobaresi
- Kontakt:
Sretna vam nova godina.Želim vam puno zdravlja i sreće, nadam se da će naš Milan biti mnogo bolji ove godine.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ooo pa gdje si ti baresi, nadam se da je ruka ok. I tebi sve najbolje u novoj godini i nadam se da ce nam svima biti bolja od prosle!
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Ruka je puno bolje, iako još uvijek imam gips. Ali eto, napokon su prsti u "funkciji", jer danima nisam mogao kako treba da radim sa njima. Ali bit' će bolje, ono najgore je prošlo.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Gdje li si ti to zavlacio drug moj samo Bog zna
Dobrodosao nazad
Dobrodosao nazad
sto se igra u ponedjeljak u 3, isto nista
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ili da stavim nekog od Izetbegovica da ugodim nekulturnom tinejdzeru loseg obrazovanja I kucnog odgojascudetto je napisao/la:Ne brisi buraz pusti komunjaru trebao si jovanku staviti pa da mu odgovara, ovako samo ti ostavi sliku em je djevojka lijepa em joj sal pristajeEzio7 je napisao/la:Nije druze djevojka, nego prijateljica iz razreda.![]()
Nisam mislio nista lose ovom slikom, al' nikakav problem izbrisat cu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, zamorano1plus8 i 14 gostiju.