FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19risha88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19risha88 » 31 dec 2013, 18:22

mujo205 je napisao/la:
sjever je napisao/la:Ako Trava bude i odlazio kod malenih sigurno neće ;)
otkud info za travu da ide, onda bi trebali dobiti obestecenje jer je potpisao na 2 god,
Koju ti ligu pratiš xD Čuj obeštećenje :D Kod nas bilo koji klub kad treba platit obeštećenje za nekog igrača automatski može proglasit bankrot :lol: A klubovi van BiH dok plate,prođe 3 godine :D u 1000 RATA :D Tako da se obeštećenje i ne osjeti kao plus,zbog silnih rata :D

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 31 dec 2013, 18:37

19risha88 je napisao/la:
mujo205 je napisao/la:
sjever je napisao/la:Ako Trava bude i odlazio kod malenih sigurno neće ;)
otkud info za travu da ide, onda bi trebali dobiti obestecenje jer je potpisao na 2 god,
Koju ti ligu pratiš xD Čuj obeštećenje :D Kod nas bilo koji klub kad treba platit obeštećenje za nekog igrača automatski može proglasit bankrot :lol: A klubovi van BiH dok plate,prođe 3 godine :D u 1000 RATA :D Tako da se obeštećenje i ne osjeti kao plus,zbog silnih rata :D
pa nece ga onda nijedan klub iz nase lige dovest, ja mislio ode negdje vani, ovo je izmisljeno za travu, a u nasoj ligi moze jedino na posudbu al sto ce gdje kad je nama potreban

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 dec 2013, 19:19

Bosniacum Lilium je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Što ljiljan spomenu, ko bi mogao napustiti klub, siguran sam da Ibraković sad ima pune ruke posla. Ali mislim da će odlasci biti aktuelni tek nakon prozivke.

Na ljeto smo, kao i uvijek što radimo :?, nažalost, doveli nekoliko igrača, pa reko da vidim vaše mišljenje ko je po vama opravdao povjerenje i ulogu "pojačanja"

Jevtić,
Travančić,
Kovačević.
Cimirot,
Trivunović,
Puzigaća
Bilbija,
Bišanović,
Komazec
Karić.
Jevtić premalo igrao što je igrao dobar bio-Kovačević ne znam po ćemu nije bio dobar ????
Sarajevo ljubavi moja!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 dec 2013, 19:20

pa ove sto nisam mogao procijeniti nsiam ni oznacio. Mozda je Bisanovic jedino zreo za sut kartu :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 dec 2013, 19:26

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ove sto nisam mogao procijeniti nsiam ni oznacio. Mozda je Bisanovic jedino zreo za sut kartu :mrgreen:
Po meni :brzi -Osmanagić -Karić- Hrelja- adio dati još šansu onom Vusljaninu Bišanoviću Jevtiću i Kovačeviću kad prođu pripreme očekujem puno više od njih.Ovo je moj skromni izbor treba nam i klupa ljudi ne treba sve tjerati.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 dec 2013, 22:03

slika
Sarajevo ljubavi moja!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 01 jan 2014, 00:00

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 jan 2014, 01:11

molotovljev je napisao/la:MI SMO DIVOVI
...SVAKO NAM JE PLIJEN...
4.10.2009.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jan 2014, 01:27

koalem je napisao/la:

Komsije moje drage. :lol:

Sretna vam nova godina, sve najbolje
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 01 jan 2014, 01:54

Sad pametno ove godine pa da mi imamo svog predstavnika u EL ili cak LP .

Prvi tim: Za Lige Prvaka treba pojacanja na svim pozcijama vjerujte mi komazec ima strasan osjecaj za gol i lijevicu ostalo nista nema. Al eto popunit to moze Bilbija moze biti fina kombinacija. Vule na ljeto se oprasta , Kovacevic ga nemoze zamjeniti mozda pokusati neko iznenadjenje za stopera a iskreno i Dupovac je pokazao slabosti ove sezone pogotovo protiv Zelje u derbiju gdje su ga dobro izvucali. Vezni red Stojcev je dobar , on ce zauzeti svoje mjesto , Osmanagic ,Huseinbasic i Karic mogu ici po mom. Travancic ako se skonta malo fin igracic , ima i mali F.Handzic koji moze strasan posao napraviti na prednjem veznom i Radovac koji kao zadnji vezni moze cuda ciniti uz jednog iskusnog pored sebe (ne mislim na Bisanovica vise na Dzakmica al onog starog Dzakmica ). Dejo ekstra golman , uz to Plakalo i Abdihodzic koji je cak po meni strasan potencijal al eto u pogresno vrijeme dosao u Sarajevo. Ima tu jos igraca odlazaka dolazaka , fina ekipica sigurno.

Akademija: Ovo je prava stvar ako je neko gledao kako funkiconise Dinamova Skola Fudbala , bit ce mu sve jasno. Mora se postaviti na celo neko ko je skolovan , pismen i zna to raditi. U dinamu je to bio Romeo Jozak i vjerujte Mamic je toliko povjerenje imao u njega da se u neke odluke nije mjesao , iskreno upitno je kako ce sada funkcionisati skola nogometa kako je dosao Marjan Vlak. jer je on bio dobar igrac al nije to covjek od skole i to je najgore kad mislis da znas a realno izugbio kompas jos kad si se oprostio od nogometa. Treba mladje ljude postavljati koji nemoraju razmisljati u koliko sati tabletu popiti. Onda treneri on mora najvise biti strucan , sta ces ti kad npr. ima trener koji psuju Boga igracima , psuju mater. I sta ocekivati od tih momaka , kad im je trener kocijas. Spremni treneri mladi koji imaju zelju i ambicije da daleko doguraju , koji se vise razumiju u neke inovativne metode rada. A ne on je bio nekad dobar igrac a sad ga stavite za trenera , prosla su ta vremena. Za to FKS , FKŽ itd i jesu tu gdje jesu a Dinamo , Partizan uzimaju milione za svoju djecu. STO SE SVI TRENERI POSTAVLJAJU NA OSNOVU TOGA ? Ja postujem Husrefa i fino je sto mu se dala pozicija u klubu al mislim da ga je trebalo na neku drugu poziciju. Cuj sef skaut akademije , realno? On mora imati ljude u svakom cosku drzave da zna gdje sta ima zanimljivo , al provjerene ljude kojima ce dati upute sta i kako. Zapamtite da Akademija nece daleko dogurati ako se ne angazuju strucni ljudi pa de pogledajte ko je TIM Menadzer vas? npr. u evropskim timovima su to ljudi sa velikim znanjem jezika , skolovani u vise oblasti ja pojma nemam ko je vas tim menadzer. Kao sto je bio Cviko u Zelji! Ne znam jestel citali u Bayernu ona plavusa sto ih je pozdravljala kad su isli po titulu LP , zenska prica 5 6 jezika zavrsila Master na nekom prestiznom fakultetu ona je TIM Menadzer kluba.To su stvari na kojima se mora raditi definitivno...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 jan 2014, 02:13

Elegant je napisao/la:
koalem je napisao/la:

Komsije moje drage. :lol:

Sretna vam nova godina, sve najbolje
Jesi jadan :D
4.10.2009.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 jan 2014, 14:03

Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,

pred nama je zajedničko putovanje puno uzbuđenja i izazova... Pozivam vas da budemo dio budućnosti Kluba koji ima bogatu tradiciju i prošlost - zajedno.

Sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu Vama i vašim porodicama želi Tan Sri Vincent Tan. — sa Tan Sri Vincent Tan.

Hvala Amidža ;)

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 01 jan 2014, 15:09

amypitar je napisao/la:Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,

pred nama je zajedničko putovanje puno uzbuđenja i izazova... Pozivam vas da budemo dio budućnosti Kluba koji ima bogatu tradiciju i prošlost - zajedno.

Sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu Vama i vašim porodicama želi Tan Sri Vincent Tan. — sa Tan Sri Vincent Tan.

Hvala Amidža ;)
Hvala velika najboljem ljudskom bicu na svijetu. Hvala gospodine Tan i da nam budete dugo zivi i zdravi !

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 01 jan 2014, 16:07

Braćo sretna Nova,da nam bude sve kako treba i da imamo razloga za slavlje i radost,neka ova lijepa bordo priča nikad ne prestane i naravno hvala našem gazdi što je tu.Tek je počelo...
MI SMO DIVOVI !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 01 jan 2014, 17:14

1L8F9C2 je napisao/la:

Hvala Amidža ;)
Hvala velika najboljem ljudskom bicu na svijetu. Hvala gospodine Tan i da nam budete dugo zivi i zdravi !
Sad je vec pretjerano.... Sve OK dosao spasiti klub , ulozio lovu al ovo hahahah nemo's vjerovat ahaahahaha :lol: :lol:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 jan 2014, 17:25

Buba00 je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:

Hvala Amidža ;)
Sad je vec pretjerano.... Sve OK dosao spasiti klub , ulozio lovu al ovo hahahah nemo's vjerovat ahaahahaha :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 01 jan 2014, 17:28

VICENTE TAN - sreTAN sam sto dusmanima smeta sve sto ima veze sa gospodinom iz Malezije 8-)

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 01 jan 2014, 17:33

1L8F9C2 je napisao/la:VICENTE TAN - sreTAN sam sto dusmanima smeta sve sto ima veze sa gospodinom iz Malezije 8-)
Brko, tebe gljive? Nadam se da i ostalim navijacima Sarajeva nisu ovoliko niski kriteriji za srecu.?

Sretno plovite 2014!
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 01 jan 2014, 18:07

gdje bi treb'o Trava to ici ??
Hordasi sretna nova !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 jan 2014, 18:52

Kao prvo sretna nova 2014 godina svim navijačima FK Sarajeva.

Sada kada se je klub finansijski stabilizovao za početak koliko toliko i kada je prošla nova godina, vrijeme je da bordo uprava počne riješavati igračku križaljku. Vrijeme je za minimalno 4 ili 5 (provjerena) pojačanja i 4 otkaza ili posudbe, ako mislimo da konkurišemo za dvostruku titulu ove godine. Gosp. Tan je tu, pare su tu, idealne pripreme u Antaliji su tu, a i mi ćemo biti tu i sada je sve na igračima i stručnom štabu kako će obaviti svoj posao u narednom periodu. Nadam se da moj cjelokupni nervni sistem neće ispaštati od 20 do 30 kola i četvrtine finala kupa. Što se tiće evrope ove godine, neka se nagura do 3 ili 4 predkola za početak i ja zadovoljan.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE ;)
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 31 gost.