Koju ti ligu pratiš xD Čuj obeštećenjemujo205 je napisao/la:otkud info za travu da ide, onda bi trebali dobiti obestecenje jer je potpisao na 2 god,sjever je napisao/la:Ako Trava bude i odlazio kod malenih sigurno neće

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koju ti ligu pratiš xD Čuj obeštećenjemujo205 je napisao/la:otkud info za travu da ide, onda bi trebali dobiti obestecenje jer je potpisao na 2 god,sjever je napisao/la:Ako Trava bude i odlazio kod malenih sigurno neće
pa nece ga onda nijedan klub iz nase lige dovest, ja mislio ode negdje vani, ovo je izmisljeno za travu, a u nasoj ligi moze jedino na posudbu al sto ce gdje kad je nama potreban19risha88 je napisao/la:Koju ti ligu pratiš xD Čuj obeštećenjemujo205 je napisao/la:otkud info za travu da ide, onda bi trebali dobiti obestecenje jer je potpisao na 2 god,sjever je napisao/la:Ako Trava bude i odlazio kod malenih sigurno nećeKod nas bilo koji klub kad treba platit obeštećenje za nekog igrača automatski može proglasit bankrot
A klubovi van BiH dok plate,prođe 3 godine
u 1000 RATA
Tako da se obeštećenje i ne osjeti kao plus,zbog silnih rata
Jevtić premalo igrao što je igrao dobar bio-Kovačević ne znam po ćemu nije bio dobar ????Bosniacum Lilium je napisao/la:hilmo je napisao/la:Što ljiljan spomenu, ko bi mogao napustiti klub, siguran sam da Ibraković sad ima pune ruke posla. Ali mislim da će odlasci biti aktuelni tek nakon prozivke.
Na ljeto smo, kao i uvijek što radimo, nažalost, doveli nekoliko igrača, pa reko da vidim vaše mišljenje ko je po vama opravdao povjerenje i ulogu "pojačanja"
Jevtić,
Travančić,
Kovačević.
Cimirot,
Trivunović,
Puzigaća
Bilbija,
Bišanović,
Komazec
Karić.
Po meni :brzi -Osmanagić -Karić- Hrelja- adio dati još šansu onom Vusljaninu Bišanoviću Jevtiću i Kovačeviću kad prođu pripreme očekujem puno više od njih.Ovo je moj skromni izbor treba nam i klupa ljudi ne treba sve tjerati.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ove sto nisam mogao procijeniti nsiam ni oznacio. Mozda je Bisanovic jedino zreo za sut kartu
koalem je napisao/la:...SVAKO NAM JE PLIJEN...molotovljev je napisao/la:MI SMO DIVOVI
Jesi jadanElegant je napisao/la:koalem je napisao/la:...SVAKO NAM JE PLIJEN...molotovljev je napisao/la:MI SMO DIVOVI
Komsije moje drage.![]()
Sretna vam nova godina, sve najbolje
Hvala velika najboljem ljudskom bicu na svijetu. Hvala gospodine Tan i da nam budete dugo zivi i zdravi !amypitar je napisao/la:Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,
pred nama je zajedničko putovanje puno uzbuđenja i izazova... Pozivam vas da budemo dio budućnosti Kluba koji ima bogatu tradiciju i prošlost - zajedno.
Sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu Vama i vašim porodicama želi Tan Sri Vincent Tan. — sa Tan Sri Vincent Tan.
Hvala Amidža
Sad je vec pretjerano.... Sve OK dosao spasiti klub , ulozio lovu al ovo hahahah nemo's vjerovat ahaahahaha1L8F9C2 je napisao/la:Hvala velika najboljem ljudskom bicu na svijetu. Hvala gospodine Tan i da nam budete dugo zivi i zdravi !amypitar je napisao/la:Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,
pred nama je zajedničko putovanje puno uzbuđenja i izazova... Pozivam vas da budemo dio budućnosti Kluba koji ima bogatu tradiciju i prošlost - zajedno.
Sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu Vama i vašim porodicama želi Tan Sri Vincent Tan. — sa Tan Sri Vincent Tan.
Hvala Amidža
Buba00 je napisao/la:Sad je vec pretjerano.... Sve OK dosao spasiti klub , ulozio lovu al ovo hahahah nemo's vjerovat ahaahahaha1L8F9C2 je napisao/la:Hvala velika najboljem ljudskom bicu na svijetu. Hvala gospodine Tan i da nam budete dugo zivi i zdravi !amypitar je napisao/la:Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,
Hvala Amidža![]()
Brko, tebe gljive? Nadam se da i ostalim navijacima Sarajeva nisu ovoliko niski kriteriji za srecu.?1L8F9C2 je napisao/la:VICENTE TAN - sreTAN sam sto dusmanima smeta sve sto ima veze sa gospodinom iz Malezije
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 31 gost.