RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Svaka vam cast na dovodjenju Purketa,tacno bi volio da preko kupa odete u Evropu!!!!!
Moja pastrmko, ne bi ni meni bilo mrsko, ali znam, da ako je na pola godine, a vjerovatno jeste, da će se hvatati noge čim naiđe nešto bolje, a nećemo ga moći unovčiti, e to mene yebe druže sudija.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zizu nebi meni mrsko bilo ni na pola godine radi kupa. Produzit s njim ako se pokaze kao dobar u sto ne sumnjam jer je u najboljim godinama a igrao je za dobre klubove. Kako god okrenes ima da razvali u nasoj ligi
A on će u Velež doći samo da oživi karijeru i da putuje dalje. Mi smo njemu tranzicijski klub, kao što rekoh.
Neće se on htjeti sušiti na ovim našim livadama duže vremena, u to budi siguran.
Nadam se samo da će se isplatiti to ulaganje u njega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A nisu valjda ni ovi nasi levati da s njim idu na pola godine. I ja se nadam da ce opravdati nasa ocekivanja prvenstveno u kupu i jedva cekam da vidim na koliko je potpisao. Na velezovoj pise da ce se znat odmah poslje nove 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Imamo sada i Purketa i Pirketalovcen16 je napisao/la:Svaka vam cast na dovodjenju Purketa,tacno bi volio da preko kupa odete u Evropu!!!!!
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ajde bre Purovicu bre **** ti **** u ****, ne bi ga nama dali da je ista valjao
Ovo ocekujem sa dedarske nakon prvog suta i nepostignutog gola, nevazno sa koje udaljenosti od gola.
Ovo ocekujem sa dedarske nakon prvog suta i nepostignutog gola, nevazno sa koje udaljenosti od gola.
Support Velez, It's logical! ★
Sve u svemu lijepo je imati igrača koji je igrao u Ligi šampiona, i to protiv Man. Utd-a i Rome.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
HeheheheNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imamo sada i Purketa i Pirketalovcen16 je napisao/la:Svaka vam cast na dovodjenju Purketa,tacno bi volio da preko kupa odete u Evropu!!!!!
Ako nisu ništa rekli, onda su ga potpisali na pola godine. Da vidimo jeli još valja, a i da li njemu paše u ovoj kozijoj ligi...
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma Purke ce da reseta i zmurke bre
Dobra vijest,Asim ako dodje ucvrstit ce mo dobro odbranu,vidit ce mo jos kakav je ovaj Jankovic,ja pojma nemam,Isakovica sam primjetio u izvjestajima iz Travnika da je dao dva-tri dobra gola glavom.Sto se tice Osmanagica,mislim da trenutno nema mjesta u prvoj postavi(bolji je i Rama i Rasevic od njega)
moguci sastav
Ostrakovic
Hebibovic-Letic(bekovi)
Skaljic-Isakovic-stoperi
Merzic-zadnji-vezni
Jankovic(vidit ce mo kakav je) i Rasevic(Ramovic)prednji vezni
Okic i Maletic(Hajdarevic)-krila
Purke -target man
Rezerve ;gore nabrojani ,Ramovic,Hajdarevic,Kazazic,Bobic,Jusufbasic,Osmanagic(ako dodje)(valjo bi nam jos jedan odbrambeni na klupi koji moze igrati i beka i stopera,u slucaju da se neko povrijedi i to je to
Kup BiH eto nas,ali Pl isto tako
Jebote poslije rata nikad nismo bili jaci,vrijeme je vise bilo.Ako odemo u Evropu bit ce ludnica
VFC RELIGION
Dobra vijest,Asim ako dodje ucvrstit ce mo dobro odbranu,vidit ce mo jos kakav je ovaj Jankovic,ja pojma nemam,Isakovica sam primjetio u izvjestajima iz Travnika da je dao dva-tri dobra gola glavom.Sto se tice Osmanagica,mislim da trenutno nema mjesta u prvoj postavi(bolji je i Rama i Rasevic od njega)
moguci sastav
Ostrakovic
Hebibovic-Letic(bekovi)
Skaljic-Isakovic-stoperi
Merzic-zadnji-vezni
Jankovic(vidit ce mo kakav je) i Rasevic(Ramovic)prednji vezni
Okic i Maletic(Hajdarevic)-krila
Purke -target man
Rezerve ;gore nabrojani ,Ramovic,Hajdarevic,Kazazic,Bobic,Jusufbasic,Osmanagic(ako dodje)(valjo bi nam jos jedan odbrambeni na klupi koji moze igrati i beka i stopera,u slucaju da se neko povrijedi i to je to
Kup BiH eto nas,ali Pl isto tako
VFC RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Halooooooooooooooo,GREŠKA je taj purovic,,,,malo razmisli sto je on potpisao za Velež,koju je on to lovu mogao dobit.ISPUŠENA MUŠTIKLA a ako I bolan zabije 2-3 gola bice dobro ali SUMNJAMMMMMMMMMMMMMMM,nemojte bolan paliti vase navijače jer nisu oni toliko naivniSalePD je napisao/la:Sve u svemu lijepo je imati igrača koji je igrao u Ligi šampiona, i to protiv Man. Utd-a i Rome.
Dobrooooooooooooo bolan, o'ladi malo, nisam ni ja siguran da će igrati dobro, ali neko ko je igrao za Sporting Lisabon u LŠ ne može biti baš toliko loš, iako nije u nekoj formi.pabizo je napisao/la:Halooooooooooooooo,GREŠKA je taj purovic,,,,malo razmisli sto je on potpisao za Velež,koju je on to lovu mogao dobit.ISPUŠENA MUŠTIKLA a ako I bolan zabije 2-3 gola bice dobro ali SUMNJAMMMMMMMMMMMMMMM,nemojte bolan paliti vase navijače jer nisu oni toliko naivniSalePD je napisao/la:Sve u svemu lijepo je imati igrača koji je igrao u Ligi šampiona, i to protiv Man. Utd-a i Rome.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Sretna Nova kalendarska Godina svim Mostarcima, posebno NeretvanskomŠaranu
uz želju da izadje Velež u Evropu što prije.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Purane dobro došao u Velež. Nakon Zorana Bingulca (80-ih godina), ti si drugi igrač iz Crvene Zvezde koji je zaigrao za Velež.
Ako ih Jusuf-beg uigra do početka prvenstva kako valja, onda se možemo nadati nečemu.
Ako ih Jusuf-beg uigra do početka prvenstva kako valja, onda se možemo nadati nečemu.
ono sto me vazda kopkalo, jel petokraka na grbu Veleža komunisticki simbol ili radnicki posto su Velež osnovali radnici, i zvijezda na grbu je starija 20 godina od komunisticke!?
sonik24 je napisao/la:ono sto me vazda kopkalo, jel petokraka na grbu Veleža komunisticki simbol ili radnicki posto su Velež osnovali radnici, i zvijezda na grbu je starija 20 godina od komunisticke!?
mislim da smo o tome stranci i stranice raznih foruma ispisali do sada.Dovoljno je da samo pogledas sta znaci ono RSD i sve ce ti biti jasno.Znaci prije svega radnicki antifashisticki klub,klub raje i gradjana Mostara i Hercegovine neopterecen politikom i nacionalizmom
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
to rođače, ma nisam upratio, ne navijam za Velež, a nisam ni Ero 
izvorna zvijezda petokraka nema veze ni s jednom ideologijom, pa ni sa komunizmom...komunisti su ukrali tu zvijezdu i predstavljali je kao jedan od svojih simbola, što je laž, jer se zna da su srp i čekić pravi simboli tog režima...
Sretna Nova svim đavolima širom svijeta ! Da iduću dočekamo prosperitetno na klupskom planu, da se radujemo nekim novim pobjedama i nekom novom Veležu !
Forzzaaaaaaaaa !
Forzzaaaaaaaaa !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sretna nova nasoj raji , da nam omladinci izvuku dobre rezultate , Mostar ekonomski ozivi ,Neretva bez poplava , Merlin novi cd da izda i sto manje zarazenih iz Brazila da se vrati.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
SRETNA NOVA MOSTARSKI ĐAVOLI
IDEMOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sretna Nova 2014 Godina CRVENI DJAVOLI,sa srecom nam svima
Sretna Nova 2014 Godina CRVENI DJAVOLI,sa srecom nam svima
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.