ImaOtelo je napisao/la:Imal ikog zivog ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A ja se nadao da ce se neki alkoholicar javit da ga priupitam nestoUnofficialpage je napisao/la:ImaOtelo je napisao/la:Imal ikog zivog ?
Sta maji kod tebe ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hahha ma nidje vas nema 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Igrao NBA2K14.Malo se zivcirao u Jazzu.Ja dam 17 koseva za poluvreme i onda me izvadi i ljudi zijane tekmuiVar je napisao/la:hahha ma nidje vas nema
Moram malo FIFE do ponoci i Mirze.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
iVare srećo 
soniKe dušosonik24 je napisao/la:iVare srećo
jarane **** li vi šta večeras? jbt ja se dopisujem sa senaidom i jednom bulom
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haahha prop'o folOtelo je napisao/la:A ja se nadao da ce se neki alkoholicar javit da ga priupitam nestoUnofficialpage je napisao/la:ImaOtelo je napisao/la:Imal ikog zivog ?![]()
Sta maji kod tebe ?
Gledala se NBA, Indiana
Sad slijedi do Mirze, NBA 2K14, FIFA 14, Tennis Elbow 2013 itd
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Al niko nije znao sakrit suze ko Marinaaaaaaaaa
Imala je oci boje vena,boje vena,boje Dunava...........
U koliko je Mirza ?
Imala je oci boje vena,boje vena,boje Dunava...........
U koliko je Mirza ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U 01:00 h 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala.Unofficialpage je napisao/la:U 01:00 h
Uvijek tekma pocinje u 1h a pocnu igrat tek u 01:20
Rekla mi je prvo vece,rekla mi je sveeeeeee
Nema na TV Mirza jeb.iga, gledao bih rado, ovako ludovanje u kućnoj atmosferi 
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
nisam se hvalio na forumu dosad, al eto, kad vec pitas, dva put veceras, u pod tusem i u krevetuiVar je napisao/la:soniKe dušosonik24 je napisao/la:iVare srećo![]()
jarane **** li vi šta večeras? jbt ja se dopisujem sa senaidom i jednom bulometo mi sreće pored onoliko čki u raji
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pročitao sam da prenosi Al Jazeera +3,+5, bein sport i još nekiAlcatraz je napisao/la:Nema na TV Mirza jeb.iga, gledao bih rado, ovako ludovanje u kućnoj atmosferi
Otelo
Kontaš odgođeno
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Al tebe trazeeeeeee,sta ce tata reci...
Ne,ne,ne ne ide to ...................
Covjek se izgubi dok pocnu igrat i onda svako malo prekid,pa oduze sa FT i slicnim glupostima

Ne,ne,ne ne ide to ...................
Covjek se izgubi dok pocnu igrat i onda svako malo prekid,pa oduze sa FT i slicnim glupostima
Ma odakle mi ta jezira. Sport klub majka, oni nekad prenose ali nema večerasUnofficialpage je napisao/la:Pročitao sam da prenosi Al Jazeera +3,+5, bein sport i još nekiAlcatraz je napisao/la:Nema na TV Mirza jeb.iga, gledao bih rado, ovako ludovanje u kućnoj atmosferi
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
skont'o sam foru, imam lažnjak na fejsu i barim komšinicusonik24 je napisao/la: nisam se hvalio na forumu dosad, al eto, kad vec pitas, dva put veceras, u pod tusem i u krevetu
De nek pjeva neko sa mnom
Sve je lako kad si mlad
Svako odijelo dobro ti stoji,ma svaka rana manje boliiiiiii
Sve je lako kad si mlad
Svako odijelo dobro ti stoji,ma svaka rana manje boliiiiiii
svaka suza manje boli
joj sto me komsija prepade sa onim jakim petardama
joj sto me komsija prepade sa onim jakim petardama
imam bosanski kvart u blizini..ko da je rat jbt

I dan i noc i jutro sto ce doci,nakon ove noci,noci bez sna i 200 godina sto ih zivim u samoci otkako je otisla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.