FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
to je nasa agilna i odgovorna uprava! kad treba sastaviti ekipu nigdje ih nema a onda cemo zadnji dan prelaznog roka dovoditi Cejvana i njemu slicne! al jbg treba shvatiti da nam je klub u q.rcu i da nemamo drugih rijesenja jbg ovisimo o jednom covjeku. govorilo se da ce upravni odbor biti prosiren ljudima iz udruzenja gradjana pa ako zlajci zna nesto vise o tome nek napise!
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Upravni odbor moze biti prosiren odlukom skupstine. Skupstina u januaru. O pojacanjima tek iduce godine.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
jesi puno reko u pm! kako je krenulo imamo reprizu prosle godine samo sto nije upitan opstanak kluba! znam ja kad je skupstina i znam da ce Fucko pokusat nekoliko svojih ubaciti da istjeraju Azmira takav im je plan pa sad sta ce biti vidjet cemo! al zlajci vjerovatno zna vise o tome al mudro sutiProbisvjet je napisao/la:Upravni odbor moze biti prosiren odlukom skupstine. Skupstina u januaru. O pojacanjima tek iduce godine.
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:jesi puno reko u pm! kako je krenulo imamo reprizu prosle godine samo sto nije upitan opstanak kluba! znam ja kad je skupstina i znam da ce Fucko pokusat nekoliko svojih ubaciti da istjeraju Azmira takav im je plan pa sad sta ce biti vidjet cemo! al zlajci vjerovatno zna vise o tome al mudro sutiProbisvjet je napisao/la:Upravni odbor moze biti prosiren odlukom skupstine. Skupstina u januaru. O pojacanjima tek iduce godine.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mi trenutno nemamo uprave pa samim time i ne može biti agilna.fukaratz je napisao/la:to je nasa agilna i odgovorna uprava! kad treba sastaviti ekipu nigdje ih nema a onda cemo zadnji dan prelaznog roka dovoditi Cejvana i njemu slicne! al jbg treba shvatiti da nam je klub u q.rcu i da nemamo drugih rijesenja jbg ovisimo o jednom covjeku. govorilo se da ce upravni odbor biti prosiren ljudima iz udruzenja gradjana pa ako zlajci zna nesto vise o tome nek napise!

Po povratku iz Husića iz USA bit će prvi neformalni sastanak UO-a jer će prvi formalni moći biti tek nakon skupštine koja je 15.01. Članovi Udruženja su dobili mjesto i u Skupštini i UO-u.
Što se tiče igračkog kadra to bi valjda šef struke trebao da dirigira "trebovanje".
Jel ovo trebala biti provokacijajesi puno reko u pm! kako je krenulo imamo reprizu prosle godine samo sto nije upitan opstanak kluba! znam ja kad je skupstina i znam da ce Fucko pokusat nekoliko svojih ubaciti da istjeraju Azmira takav im je plan pa sad sta ce biti vidjet cemo! al zlajci vjerovatno zna vise o tome al mudro suti

btw, Probisvjet je već odgovorio na pitanje
tuzlanska Sloboda
nikakva provokacija nego znam da si u udruzenju i da si bolje upucen!
Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:nikakva provokacija nego znam da si u udruzenju i da si bolje upucen!
Ako nije provokacija onda si totalno pogrešno formulisao rečenicu...Prvo, tko zna zlajcija zna i da zlajci ne šutida istjeraju Azmira takav im je plan pa sad sta ce biti vidjet cemo! al zlajci vjerovatno zna vise o tome al mudro suti

tuzlanska Sloboda
Pozzzz....Kao prvo ovdje niko nije upucen, a ponajmanje ovi iz UG (Suman i ekipa), kao drugo nece se nista znati do skupstine, a na skupstini ce biti samo obicna borba uhljupa da se uguze, nista drugo, zali boze nas obicnih navijaca koji se necemu nadamo...Mozemo se samo nadati Azmirovoj dobroj volji i nicemu drugom !!!!
P.S. Pitanje za Zlajcija...Na cemu temelji svoj optimizam, ulaskom pojedinaca iz UG Crveno-crni u skupstinu ili ulaskom nekih pojedinaca u UO Slobode, sa cijim ili kojim parama se misli uci u PL?
P.S. Pitanje za Zlajcija...Na cemu temelji svoj optimizam, ulaskom pojedinaca iz UG Crveno-crni u skupstinu ili ulaskom nekih pojedinaca u UO Slobode, sa cijim ili kojim parama se misli uci u PL?
🔴⚫️
hajd barem sad znam da nisam jedini pesimistican ovdje! ne moze situacija biti dobra ako moramo cekati skupstinu 15 januara a tek nakon toga cemo imati neke smjernice! zalosno a drugi ce za to vrijeme bit u odmakloj fazi priprema 

Sloboda Tuzla
Jest da sam i ja za to da se skupština trebala održati ranije, al' što se tiče priprema mislim da većina starta u tom periodu polovinom januara, tako da nećemo zakasniti na to.
-
- Kontakt:
nema frke,zatisje pred buru..
neko ce istrajati dok neostvari obecano.kostalo sta kostalo,i ja mu vjerujem,

neko ce istrajati dok neostvari obecano.kostalo sta kostalo,i ja mu vjerujem,
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Sumnjam da ti mogu odgovoriti jer je meni glavni cilj da naš omladinski pogon ima povoljne uslove za nogometni razvoj, da seniori na vrijeme dobijaju ono što im je obečano, da kada mi dođe neki stranac da ga mogu odvesti u fan shop, da se Sloboda vrati u domove tuzlaka (kao što moj jedan dobar frend kaže)...Skver je napisao/la:.Na cemu temelji svoj optimizam, ulaskom pojedinaca iz UG Crveno-crni u skupstinu ili ulaskom nekih pojedinaca u UO Slobode, sa cijim ili kojim parama se misli uci u PL?
tuzlanska Sloboda
Svim navijacima i forumasima sve najbolje i puno srece u Novoj 2014 i akb. da nasa Sloboda stane na noge i da je zaobidju razni uhljupi, lezihljebovici, pakasi i razni "dusebriznici".....Sloboda do groba!!!!
🔴⚫️
Svim navijacima Slobode zelim sretnu i uspjesnu novu 2014.godinu ! Da nam se Sloboda vrati tamo gdje pripada u novoj godini,da nas zaobidji kojekakvi dusebriznici..
TRI VJERE JEDNA NACIJA - DRZAVA TUZLA !
TRI VJERE JEDNA NACIJA - DRZAVA TUZLA !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Popustite malo s tim "Tri vjere, jedna nacija". Sloboda nije ni vjerska ni nacionalna organizacija, nit su svi njeni navijači pripadnici jedne od ove tri vjere. Da ne govorim da među osnivačima Slobode skoro da i nije bilo pripadnika ovih vjera i da su mahom bili nereligiozni. Znam da ne misliš ništa loše, ali stvarno bezveze zvuči.
Sretna Nova godina.
Sretna Nova godina.

Ja nerazumijem vas tuzlake govorite da je Tuzla drzava niste normalni....i sretna nova 

Sretna vam/nam i bericetna nova godina , Schumacheru brzo ozdravljenje i da pobjedi jos ovu trku , repki puno uspjeha u Brazilu, Slobodi zelim povratak na staze slave i da nam u 2014 bude gdje pripada ! Nama bosancima manje zavisti , vise posla i svima puno puno zdravlja !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
svoj crveno crnoj braci zelim sretnu i uspjesnu 2014....zivi,zdravi i debeli bili 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Sretno u 2014.!
- Probisvjet
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.