Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Hoće li ko da zaradi pare od vas?
traži cura

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
tuLillard0 je napisao/la:di su svi jbte...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
E i ovo dozivih ... NIkad gore slavlje... Cijelo drustvo mi se raspalo tako da sam morao otici u neku kafanicu sa vise poznanicima nego prijateljima proslavit... Steta , al hajd u petak ce se vjerovatno ici u Beograd pa ce to izvuci situaciju
Valja sutra u 1 ustat na pos'o 
oj sta je ovo. kako je dobro bilo. ali pijan sam se probudio, nisamk jos dobar.
kako je vama bilo
kako je vama bilo
ko te nocas tako dobru kvariiiiiiii
[youtube][/youtube]
ova pjesma je ono kad vec popijes i laganica uzivas
[youtube][/youtube]
ova pjesma je ono kad vec popijes i laganica uzivas
- Evolution87
- Kontakt:

koji merak pojesti supuuuu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Aj fuj yebo te supa
Sad nema sanse nista da pojedem.
Nisam htio slaviti novu,bio kuci sa porodicom do 1,naj'o se ko konj i onda odem u mahalu kd ovih jarana,popio par vopi,al posto nisam pio 8-9 mjeseci sad mi je muka samo taka(ko kad sam konj i oci gladne pomeo sve sto je stara napravila).
Bogu dusu Bog je nece
Sad nema sanse nista da pojedem.
Nisam htio slaviti novu,bio kuci sa porodicom do 1,naj'o se ko konj i onda odem u mahalu kd ovih jarana,popio par vopi,al posto nisam pio 8-9 mjeseci sad mi je muka samo taka(ko kad sam konj i oci gladne pomeo sve sto je stara napravila).
Bogu dusu Bog je nece
1946
- Evolution87
- Kontakt:
ma meni je supa spas nakon ovakvih noci. Sinoc nisam puno pio do nekih 1h i onda sam poslije udario po svemu sto je bilo. Valja jos malo starcima na oci, nece me ni prepoznati 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
ma ja sam sinoc pio pivu, bambus, gemist, tekilu i gutljaj rodea 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
donergio10 je napisao/la:Ma samo jaje na oko pojedite, engleski doručak za mamurluk
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Znaci placem od smjeha
pratite u Fikreta pitanja na fb..
Djevojka ima 17 godina , njen momak je već punoljetan i ona pita svoje roditelje da li može otići kod svog momka i prespavati kod njega , roditelji su joj to dozvolili .
Pitanje za sve roditelje : Da li bi vi svoju kćerku pustili da ode spvati kod svog momka ??
Pitanje za sve sve punoljetne djevojke : Da li bi vi , da ste umjesto nje , otišli spavati kod svog momka ?
Pitanje za sve djevojke koje nisu punoljetne : Da li bi ste vi pitali svoje roditelje i da li bi ikad pomislili na to ?
Pitanje za sve muškarce : Da li bi vi svoju djevojku nagovorili , da učini nešto tako ?
Želim iskrene odgovore i svoje mišljenje o ovome napišite u komentar.
al sto je jos smjesnije po komentarima sve svetice 
Djevojka ima 17 godina , njen momak je već punoljetan i ona pita svoje roditelje da li može otići kod svog momka i prespavati kod njega , roditelji su joj to dozvolili .
Pitanje za sve roditelje : Da li bi vi svoju kćerku pustili da ode spvati kod svog momka ??
Pitanje za sve sve punoljetne djevojke : Da li bi vi , da ste umjesto nje , otišli spavati kod svog momka ?
Pitanje za sve djevojke koje nisu punoljetne : Da li bi ste vi pitali svoje roditelje i da li bi ikad pomislili na to ?
Pitanje za sve muškarce : Da li bi vi svoju djevojku nagovorili , da učini nešto tako ?
Želim iskrene odgovore i svoje mišljenje o ovome napišite u komentar.
Željeznicar za život cijeli !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/regija/srbij ... /140101001" onclick="window.open(this.href);return false;
i opet neko kaze nema Boga
svi na kraju dobiju po zaslugama...
i opet neko kaze nema Boga
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Vidio sam ribe koje su bile Bogu fine, pa su danas prve na izboru kad su teme konkubinelikusa je napisao/la:
al sto je jos smjesnije po komentarima sve svetice
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 12 gostiju.