Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
0-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 jan 2014, 14:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
I kažete dobar Negredo a-a?

A i ovaj komentator predobar "Negredo promašio fudbal".

A i ovaj komentator predobar "Negredo promašio fudbal".
-
vincenttan
- Kontakt:
jao negreda sto se bori sa loptom, kakva igracina... pa majke mi moje ne moguu da vjerujem da neko upoređuje dzeku i negreda... negredo kada hoce moze pojesti sva negreda!!!! KLJUCNO JE "kada hoce"
Zasad poprilicno dobar. Nije imao nekih izglednih prilika za go, osim ako sam ih propustio (nisam gledao 3-4 minute utakmice), ali je dobio svaki zracni duel, imao dosta finih dodavanja, Negreda je jednom izbacio u prostor da ide ravno na golmana, ali se Spanac spetljao... To je to, uglavnom. 
EDIT: Evo, upravo je dobro sutirao sa nekih 20-ak metara na asistenciju Navasa, lopta je otisla malo pored lijeve stative.
EDIT: Evo, upravo je dobro sutirao sa nekih 20-ak metara na asistenciju Navasa, lopta je otisla malo pored lijeve stative.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Za malo...
bravo za sad
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dzeko u odbrani ganja, a Negredo se setka gore.
E moj Dzeko ja ti prvog dodira ko u slona ...
Pa primi je dzeko brate, a ovom sa sk mamicu **
Kaze ovaj na sk,steta sto ne igra Jovetic,jedan od najboljih napadaca svijeta.mirzatele je napisao/la:Pa primi je dzeko brate, a ovom sa sk mamicu **
1946
@mirzatele
Pa ako ništa brate komentator je do sada bio objektivan i rekao je istinu jako loša završnica, jbg Kolarov mu je dao predobru loptu. Nisi mu spominjao mamicu kad je maloprije fino rekao da je Edin Džeko zvijezda reprezentacije Bosne i Hercegovina koja se kroz kvalifikacije protutnjala.
Nije za razliku od drugih rekao da smo imali prelaganu grupu i sl.
Pa ako ništa brate komentator je do sada bio objektivan i rekao je istinu jako loša završnica, jbg Kolarov mu je dao predobru loptu. Nisi mu spominjao mamicu kad je maloprije fino rekao da je Edin Džeko zvijezda reprezentacije Bosne i Hercegovina koja se kroz kvalifikacije protutnjala.
Nije za razliku od drugih rekao da smo imali prelaganu grupu i sl.
0-1
1-1 Ofsajd 100%
1-1 Ofsajd 100%
Ma rasulo ga sinoćHead je napisao/la:Kaze ovaj na sk,steta sto ne igra Jovetic,jedan od najboljih napadaca svijeta.mirzatele je napisao/la:Pa primi je dzeko brate, a ovom sa sk mamicu **
Samo da je iskoristio onu Aleksovu loptu, imao bi idealno prvo poluvrijeme. Medutim i ovako je medu najboljim pojedincima. Bori se fakat, trci, vraca se u odbranu. Ako ovako nastavi, zabit ce ga do kraja sigurno. Negredo damas nije na nivou.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
Ja sam vidio na par mjesta gdje je Negredo imao dobru priliku i spetljao se totalno. Sad za sad mi nekako izgleda nesiguran ali mozda je do mene.viKK je napisao/la:džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Džeko da zna primiti i namjestiti loptu bio bi svjetska klasa, ovako ostaje limitiran igrač.
Budi ti vec jednom malo realan i napisi, kad i Negredo igra za qrac. Tip osim sto setka sam samcat u vrhu napada ,nije nista uradio, za razliku od Dzeke, koji se vraca i u vlastitih 16 metara.viKK je napisao/la:džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
Negredo i nema sansi, jer se tip uopste ne krece, dok Dzeko dolazi u sanse jer ga ima svugdje.
Neka Dzeko ovako nastavi i zabice gol, steta sto ne primi kako treba Kolarov pas, bio bi u strasno dobroj poziciji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Benko123, bosanskizmaj246, Burberry46, CAGarfia, Confiance, denza, DjaniTarik, DzemoVoliMarmeladu, Goalgetter, HariTz, invincible1921, klasik, LeCoq, Micron, MiranGlasnic, MostarReds22, NKZ199207, perun, Proximic, Pushko92, random11, RobijasiZenica1988, s4mke, Sheyi, soccerfan, Soli, Sport90 i 164 gosta.