Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alemao
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alemao » 22 dec 2008, 17:46

neznam kako ce te samo svariti sulejmanija

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 dec 2008, 18:05

:lol:

Pozdrav Alemao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 25 dec 2008, 21:21

Amerikanci: Subotiću, srećno!

Čelnici Američke fudbalske, odnosno soker federacije, mirno su primili odluku Nevena Subotića da nastupa za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Jedan od najperspektivnijih defanzivaca u evropskom fudbalu, koji trenutno igra za Borusiju iz Dortmunda, napisao je pismo Savezu SAD u kojem je obrazložio svoju odluku da u budućnosti želi da nastupa za "orlove". Subotić je rođen 10. decembra 1988. godine u BiH, ali poseduje i pasoš SAD.

Nastupao je za U-17 i U-20 reprezentacije SAD, a prema pravilima FIFA, do 21. rođendana mora da se odluči za koju će zemlju nastupati u seniorskom uzrastu, osim ukoliko pre toga ne debituje za "A" reprezentaciju neke zemlje. Mogao je da bira između SAD, BiH i Srbije.

"Želimo Nevenu sve najbolje i nove uspehe u budućnosti", rekao je predsednik Američke soker federacije, Sunil Gulati.

Subotić je doneo konačnu odluku i u februaru bi trebalo da zabeleži debi u dresu sa srpskim grbom, na Kipru, gde će tim Radomira Antića igrati protiv selekcija domaćina, Poljske i Slovačke.

Agencija AP piše i da selektor Srbije planira da "upari" Subotića sa štoperom Mančester junajteda Nemanjom Vidićem i da će to biti centralni deo odbrane našeg tima na putu ka SP u Južnoj Africi 2010. godine.

Subotić je postigao pet golova za Dortmund ove sezone i izabran je u idealan tim Bundeslige za prvi deo sezone 2008/09. Za njega su ove zime bili zainteresovani klubovi iz Serije A, pre svih Napoli, ali izgleda da od njegovog odlaska sa Vestfalena, za sada, nema ništa.

(MONDO)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 dec 2008, 14:46

Prema anketi jednog od najpoznatijih spotskih magazina u svijetu L`Equipe-a,čitaoci tog magazina su izabrali najboljih jedanaest fudbalera u 2008-oj.U taj dream team je ušao i Nemanja Vidić. :D :D :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 26 dec 2008, 21:37

Vidiću careeeeeeeeeeee
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 27 dec 2008, 16:05

Koda Vidić nije bio i 2007 ,(tj. i prsle godine)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 dec 2008, 03:39

Luković na meti Milana?

Čelnici Milana zainteresovani su da u predstojećem zimskom prelaznom roku angažuju odbrambenog fudbalera Udinezea i srpskog reprezentativca Aleksandra Lukovića, prenose italijanski mediji.

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani potvrdio je da će "rosoneri" pokušati da ojačaju odbrambenu liniju tokom januarskog prelaznog roka. Milan ima problema u odbrani, pošto je Alesandro Nesta povredjen, a Paolo Maldini je pred penzijom, dok Tijago Silva ima pravo nastupa tek u narednoj sezoni.

Prva želja čelnika Milana je fudbaler Reala Fabio Kanavaro, koji još nije produžio ugovor sa madridskim klubom. Medjutim, ako Kanavaro ostane u Madridu, "rosoneri" bi se odlučili za pojačanja iz Serije A, a prvi na listi želja je Luković. On je u Udineze stigao 2007. godine iz Crvene zvezde, a za klub iz Udina odigrao je 48 utakmica.

Milan je pored Lukovića interesovanje pokazao i za Terlicija iz Katanije, Manfredinija iz Atalante i Dosenu iz Liverpula.

CSKA zainteresovan za Obradovića

Moskovljani zainteresovani za usluge mladog fudbalera Partizana.

Čelnici moskovskog CSKA ponudili su šest miliona evra Partizanu za reprezentativnog beka Ivana Obradovića, prenosi "Sport".

- To je zaista sjajna ponuda. Medjutim, svi znaju koji je moj cilj. Želim da sačekam jun u Partizanu. Lično, o odlasku preko granice razmišljaću na leto, pa ako CSKA može da sačeka... - rekao je Obradović.

Obradović (20) je ponikao u Partizanu, a za prvi tim "crno-belih" odigrao je 41 utakmicu. On je za mladu reprezentaciju Srbije nastupio na tri meča, dok je za "A" tim naše zemlje odigrao četiri utakmice i zabio jedan gol (na debiju u Beču protiv Austrije).

http://www.icko1610.--- SPAM ---
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 dec 2008, 13:10

Luković: "Nisu me zvali iz Milana"

Reprezentativac Srbije Aleksandar Luković jedno je od potencijalnih pojačanja Milana, prenose italijanski mediji.
Direktor Milana Adrijano Galijani najavio je da 'roso-neri' traže pojačanje na poziciji levog beka i naveo Lukovića kao potencijalno rešenje: "Tražimo probojnog igrača za levu stranu, a ukoliko ne uspemo da dovedemo nekog takvog, igraćemo sa igračima koje trenutno imamo na raspolaganju. Luković? Interesantan igrač", rekao je Galijani i dodao da je u kombinaciji i defanzivac Palerma Andrea Rađi.
Luković, standardni prvotimac Udinezea, sa kojim je nedavno potpisao novi ugovor do 2014. godine, rekao je da nije upoznat sa mogućnošću prelaska na "Đuzepe Meacu", ali da će se za sve pitati njegov klub.
"Pročitao sam na interenetu da je Milan zainteresovan za mene, ali mene niko iz kluba nije zvao da mi nešto kaže. Vraćam se u Udine 2. januara i tada ću moći nešto više da kažem", rekao je Luković za "Sportski žurnal".
Luković je nedavno igrao protiv Milana, kad je njegov tim poražen sa 5:1.
"Prepuni su kvalitetnih igrača. Pregazili su nas", kaže Luković.

slika
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 29 dec 2008, 15:02

Luković je fenomenalan igrač
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jan 2009, 20:14

Tošić i Ljajić u Junajtedu

Zoran Tošić i Adem Ljajić, dosadašnji fudbaleri Partizana, potpisali su u prvim satima prelaznog roka ugovore sa Mančester Junajtedom, nezvanično saznaje B92.
Ni od jedne od tri strane u dogovoru nema reakcija. Ljudi iz uprave beogradskog kluba nisu dostupni za komentare, nema potvrde ni od agenata dvojice mladih fudbalera, a očekuje se da se klub iz Mančestera oglasi u petak, prvog radnog dana na Ostrvu.
Prvi nagoveštaj da dvojac Partizana prelazi u Mančester Junajted B92 je objavio krajem novembra. Dvojica mladih reprezentativaca Srbije su u decembru obavili lekarske preglede, klubovi su se dogovorili oko obeštećenja ali je prva faza pregovora ipak bila neuspešna. Uslovi ponuđeni dvojici fudbalera nisu bili zadovoljavajući. I predstavnici prvaka Evrope i menadžeri fudbalera bili su veoma uzdržani u procenama da li će i kada doći do nastavka razgovora ali je sve obnovljeno poslednjeg dana 2008. godine.
I pored toga što je nedavno izjavio da je zadovoljan ekipom i da mu nisu potrebna nikakva pojačanja Ser Aleks Ferguson je odlučio da angažuje Partizanov dvojac. Tošić će ostati na 'Old Trafordu', a Ljajić se vraća u Srbiju gde će, kao pozajmljeni igrač, nositi dres Partizana tokom proleća ili cele 2009. godine.
Finansijski detalji dogovora nisu poznati, mediji u Srbiji i u Engleskoj spekulisali su da obeštećenje Partizanu iznosi između 12 i 14 miliona evra, a plate igrača, odnosno razlike između ponuđenog u decembru i potražnje, nikada nisu obelodanjene.
Zoran Tošić (rođen 24. avgusta 1987. godine) je, kao član mlade reprezentacije Srbije koja je bila druga u Evropi, u Partizan došao tokom leta 2007. godine, posle sezone u kojoj su 'crno-beli' osvojili oba trofeja postao je 'A' reprezentativac. Tokom leta i jeseni nastupao je na Olimpijskim igrama u Pekingu, bio strelac za Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona i prvom kolu Kupa UEFA.
Počeo je u Mladosti iz Lukićeva, jednu godinu proveo u zrenjaninskom Banatu. Za beogradski klub odigrao je ukupno 71 utakmicu i postigao 20 golova, 11 puta nosio je dres 'A' reprezentacije, u 12 nastupa za mladu selekciju dva puta je bio strelac.
Adem Ljajić (rođen 29. septembra 1991. godine) je u Partizan došao 2005. iz novopazarske Jošanice, prošao sve mlađe selekcije 'crno-belih', za reprezentacije Srbije (do 17 i do 19 godina) odigrao 50 utakmica i postigao 13 golova, dva puta igrao za mladu reprezentaciju i postigao jedan gol.
Dres Partizana nosio je 22 puta, postigao je jedan gol.
Tošić i Ljajić su prvi fudbaleri iz Srbije u istoriji koji su otišli u neki inostrani klub koji je u tom trenutku bio šampion Evrope.

B92
RIP Adis Selmanović

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 20:31

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jan 2009, 20:56

Ne bih rekao. ;)
RIP Adis Selmanović

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 21:28

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 02 jan 2009, 15:34

Ovaj Ljajić će biti strašan igrač ako ovako nastavi i možda vam ga mi ugrabimo ! :lol:
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jan 2009, 15:59

RođeniMostar je napisao/la:Ovaj Ljajić će biti strašan igrač ako ovako nastavi i možda vam ga mi ugrabimo ! :lol:
Davno završena tema,bar na ovom forumu. ;)

Nesrećnici iz FSBiH nisu znali "ugrabiti" mnogo veće Bosance poput Ibre,Kučukovića,Jakupovića,Medunjanina zato... :)
RIP Adis Selmanović

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 02 jan 2009, 19:46

alan_kardec je napisao/la:
RođeniMostar je napisao/la:Ovaj Ljajić će biti strašan igrač ako ovako nastavi i možda vam ga mi ugrabimo ! :lol:

Nesrećnici iz FSBiH nisu znali "ugrabiti" mnogo veće Bosance poput Ibre,Kučukovića,Jakupovića,Medunjanina zato... :)
Nada zadnja umire !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jan 2009, 19:48

RođeniMostar je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:

Nada zadnja umire !
samo se ti naaaaaaadaj. :lol:
RIP Adis Selmanović

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 02 jan 2009, 20:18

Nema nista od toga buraz. Ovaj mali je jos jedna izdajica u nizu Ibrahimovica, Medunjanina itd itd.
U inat svima.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 jan 2009, 23:00

Moje misljenje je da ne mozes njega u isti kos sa recimo ibrom,malo je licemjerno jer ispšade da seremo sto dosta''bosanaca''igra za susjede,decko je koliko ja znam(ako grijesim neka me neko ispravi)rodjen u srbiji,tamo odrastao i ne vidim nikakvu vezu sa BiH,niti zasto bi se on osjecao bosancem....to je moje misljenje,ali da ne kvarimo temu ljudima,toliko od mene ;)
AMAR OSIM!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 jan 2009, 23:04

HOS je napisao/la:
Nema nista od toga buraz. Ovaj mali je jos jedna izdajica u nizu Ibrahimovica, Medunjanina itd itd.
Garant.....
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.