S tim se hvale samo 14-godišnjaci.Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote
Još sam zaspao ispod stola, al hajd, sad je sve ok
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
realnozokyy je napisao/la:S tim se hvale samo 14-godišnjaci.Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote

Željeznicar za život cijeli !
						- IlPrincipe
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
pa dobro, nije zavrsio u pritvoru, ne moras ga sada ismijavati

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zokyy je napisao/la:
S tim se hvale samo 14-godišnjaci.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
						"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
LenBias je napisao/la:pa dobro, nije zavrsio u pritvoru, ne moras ga sada ismijavati

završiš u stanici i budeš faca
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
jedna vrata, druga vrataiVar je napisao/la:LenBias je napisao/la:pa dobro, nije zavrsio u pritvoru, ne moras ga sada ismijavati

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
vozač otvori balkonska  

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Što piješ kad ne znaš ?Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
						- tuzlak1987
- Kontakt:
nije to careOtelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

ostro je to strijela ali previse ljudi bilo i kafic manji pa se ne moze vise, i zbog ovoga su me prozivali

meni se i na to ljubljenje digne pa moram da prikrivam, kontam vidit ce narod

- 
				gojzerica
- Kontakt:
Ja pio senzaciju.

tuzlak1987 je napisao/la:nije to careOtelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo
ostro je to strijela ali previse ljudi bilo i kafic manji pa se ne moze vise, i zbog ovoga su me prozivali

15.10.2013.
- tyler durden
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

Sprite..gojzerica je napisao/la:Ja pio senzaciju.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
bolja je banana za djevojketuzlak1987 je napisao/la:nije to careOtelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

Sinoć prvi put povratio u životu(bez bolesti),al' što je najgore mislim da to nije od alkohola,već od onog što sam jeo uz alkohol.  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.