Ne znam kako ti je ovo sve poslo za rukomCautinho je napisao/la:Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Ali najviše me handri to što ne mogu da shvatim,da ujutro nisam mogao ustati,jer me boli cijela kost ispod desnog koljena,nekako sam syebao i tetivu,imam modrice po cijelom tijelu,i jos sam uspio puknuti zub i rasjeći usnu.
Tko zna u kakvom sam položaju zaspao.
A i kući sam se vratio izderane i prljave odjeće,a nisam našao drugu tenu.
Mortus.
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Nova Godina
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Nova Godina
Nije toga bilo toga.Ne mislim da sam se vrlo nalio,kažu mi da sam ja izdurao cijelu noć na nogama a i nisam spavao više od dva sata.Imam mali problem sa sjećanjem,ali valjda nadođe svezokyy je napisao/la:Kladim se da si se napio od pola bavarie i 2 mililitra jegera
Keep walking.
Istice kandidaturu i za naredni izbortuzlak1987 je napisao/la:Ne znam kako ti je ovo sve poslo za rukomCautinho je napisao/la:Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Ali najviše me handri to što ne mogu da shvatim,da ujutro nisam mogao ustati,jer me boli cijela kost ispod desnog koljena,nekako sam syebao i tetivu,imam modrice po cijelom tijelu,i jos sam uspio puknuti zub i rasjeći usnu.
Mortus.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam oko 4-5 sinoc pomislio jesmo mi krkanski narod. Mislim da je alkoholna renesansa u BIH prevazisla sve ostale u svijetu, ne znamo ravnomjerno

Cautinho ovako nesto da nije bilo

Cautinho ovako nesto da nije bilo
- Cautinho
- Kontakt:
E to može biti,tko zna čiju sam žensku dirao pa me nalupali 
A izgleda da sam glavom (namjerno) razbio luster u sobi i derao se "John Terry!!!!".
I jest,imam traumu od stepenica.
A izgleda da sam glavom (namjerno) razbio luster u sobi i derao se "John Terry!!!!".
Keep walking.
gojzerica je napisao/la:Ti si je slavio sa Bear Gryllsom.Cautinho je napisao/la:Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Mortus.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
cuj john terryCautinho je napisao/la:E to može biti,tko zna čiju sam žensku dirao pa me nalupali
Doceka se i ta nova godina.
Sta reci, popilo se sinoc dosta, bilo svega, jarani su povracali kao ludi, buncali..
Umjereno sam pio recimo, taman toliko da me ufati ali da ne pravim kretena od sebe.
P.S @Cautinho odvalila te senzacija a ?
Salim se naravno, sljedeci puta kad budes nesto slicno piso manje tih hiperbola **** je.
Sta reci, popilo se sinoc dosta, bilo svega, jarani su povracali kao ludi, buncali..
Umjereno sam pio recimo, taman toliko da me ufati ali da ne pravim kretena od sebe.
P.S @Cautinho odvalila te senzacija a ?
Salim se naravno, sljedeci puta kad budes nesto slicno piso manje tih hiperbola **** je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pivo,jedna rakija,druga rakija,crno vino,gemišt,jeger,votka...Kad sam povratio duša mi izašla.tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam oko 4-5 sinoc pomislio jesmo mi krkanski narod. Mislim da je alkoholna renesansa u BIH prevazisla sve ostale u svijetu, ne znamo ravnomjerno![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa kako si povratio, nije da si miješao alkoholKawhi je napisao/la:Pivo,jedna rakija,druga rakija,crno vino,gemišt,jeger,votka...Kad sam povratio duša mi izašla.tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam oko 4-5 sinoc pomislio jesmo mi krkanski narod. Mislim da je alkoholna renesansa u BIH prevazisla sve ostale u svijetu, ne znamo ravnomjerno![]()
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 01 jan 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube] " onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube]tuzlak1987 je napisao/la: Ja sam oko 4-5 sinoc pomislio jesmo mi krkanski narod. Mislim da je alkoholna renesansa u BIH prevazisla sve ostale u svijetu, ne znamo ravnomjerno![]()
Marchelo objasnio,.
Srbija,Bosna,isti qrc,drugo pakovanje
Svim forumasima puno srece, ljubavi i zdravlja u 2014.godini, zivi bili 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tyler durden
- Kontakt:
Svaka cast. Jos samo kad bi prestao lagat.Cautinho je napisao/la:Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Mortus.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice zadnje noci, ukratko havarija, pilo se sve do danas do 9 navece...
Sretna Nova svima i sve najbolje.
Sretna Nova svima i sve najbolje.
Mora se miješat.Nije zanimljivo stalno isti šmek osjećatBelmin6 je napisao/la:Pa kako si povratio, nije da si mješao alkoholKawhi je napisao/la:Pivo,jedna rakija,druga rakija,crno vino,gemišt,jeger,votka...Kad sam povratio duša mi izašla.tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam oko 4-5 sinoc pomislio jesmo mi krkanski narod. Mislim da je alkoholna renesansa u BIH prevazisla sve ostale u svijetu, ne znamo ravnomjerno![]()
Eh da barem to izbacimo iz glave. Sam sebi uvijek kažem da necu miješat, i bude mi dobro dok pijem jednu vrstu alkohla. Cim sam popio dvije case jegera, gotova nova godina.Kawhi je napisao/la: Mora se miješat.Nije zanimljivo stalno isti šmek osjećat
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 01 jan 2014, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dingospo.Greivis je napisao/la:Nisam pio alkohol.
Meni je bilo super dok nisam došao do ove druge rakije.Krenuo sa šljivom i kad sam nabavio višnje tu je kraj bio.Dobro je što sam izdržao do 10 da ne povraćamBelmin6 je napisao/la:Eh da barem to izbacimo iz glave. Sam sebi uvijek kažem da necu mješat, i bude mi dobro dok pijem jednu vrstu alkohla. Cim sam popio dvije case jegera, gotova nova godina.Kawhi je napisao/la: Mora se miješat.Nije zanimljivo stalno isti šmek osjećat
Inače svake nove godine kažem neću nikad više votke pa sam tako i ove.Valjda izdržim do februara
Hićeš zlatnu kantu za to?Greivis je napisao/la:Nisam pio alkohol.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.