AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Snovi su besplatni... Mada nisu ako u hotelu spavas...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Vi sad dosli ovdje lafo ismijavati nekoga??
Pa procitajte text sta je covjek sve rekao,sve realno,jaki jesmo i imamo dobru polusezonu,a nigdje nije rekao da smo jaci od juventusa.Tacno ste pacenici,cast izuzecima.
Pa procitajte text sta je covjek sve rekao,sve realno,jaki jesmo i imamo dobru polusezonu,a nigdje nije rekao da smo jaci od juventusa.Tacno ste pacenici,cast izuzecima.
embrace the chaos
Uf da je celavog antitalenta zamijenit dosta dobrim Parolom bilo bi odlicno.macak88 je napisao/la:Michael Bradley has offers from Cardiff and Fulham. Roma could replace him with Parma's Parolo according to Di Marzio
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Sabatini se danas sastaje sa predsjednikom Cagliarija a tema ce biti Radja Nianggolan i Sabatini bi mogao ponuditi 7,5 mil za pola ugovora. Spominje se i posudba Pastorea. Ima jos dosta nagadjanja i sve treba uzimati sa rezervom.
Eh taj Naingolan bi se kod nas savršeno uklopio, može mjenjati i pjanica i strotmana, a bredlija ostaviti da iskljucivo mjenja ddr-ija i nikad da ne prelazi centar 
nema potpisa
Ma nece nam ga Cellino prodati ni za 30mil zbog prosle sezone i onih 0-3.Ako vec imamo lovu i pucamo na takav nivo igraca bolje da se okrenemo Cabayeu.
embrace the chaos
Teško da mi možemo dobiti Cabayea, njega traži pola Europe i to sve ovi bogati klubovi. Negdje sam pročitao da je ishod pregovora između Sabatinija i Celina bio pozitivan i da je Naingolan najbliži prelasku u Romu. Ako uspijemo dobiti Naingolana pored Juvea i ostalih, bilo bi super, ali ja bih bio zadovoljan i da dovedemo igrače tipa D'Ambrosia ili Parola, i to bi bila dosta dobra pojačanja. Kad bi uz ovu dvojicu doveli i Astorija na stoperu,a Burdissu se zahvaliti i kad bi mogli Borriella nekome tušnuti, a umjesto njega dovesti Ibarba,Gilardina ili Quagliarelu bilo bi super. Ovo ja malo maštam
, ali što da ne, sve je moguće
-
Evil Genius II
21 razlog zasto volimo romu
http://img571.imageshack.us/img571/667/b5i5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sto se tice januarskog mercata, postavlja se pitanje sta uprava zapravo zeli izvuci iz ove sezone. ukoliko je to plasman u LP onda ne vjerujem da cemo nesto pretjerano puno raditi osim mozda kupovine nekog veznjaka tipa parola i pronalazenja klubova za mlade, kao i nepotrebne igrace. s druge strane, mozda postaju svjesni cinjenice da se nalazimo u poprilicno solidnoj situaciji kada je napad na scudetto u pitanju i da je ovo prilika koju bi trebali iskoristiti jer ko zna sta nose iduce sezone. shodno tome, moguca su neka velika ulaganja i pojacanja. kada kazem 'velika' ne mislim na neka ekstremna trosenja nego na dovodjenje tih 2, 3 igraca koji bi ovu ekipu ucinili sampionskom, a bgm i pripremili za ligu prvaka naredne sezone gdje bezbeli ne planiramo nastupiti kao turisti. dosta imena je u igri, neka mi se svidjaju neka ne ali ono sto me najvise raduje jeste cinjenica da sva ta imena predstavljaju pozicije koje trebamo pojacati. dakle, sabatini & co su svjesni nedostataka ove ekipe i planski rade na tome da ih uklone. sta god da urade ja sam prezadovoljan jer jedino sto sam htio od ove sezone jeste povratak u LP, a to kako stvari stoje ne bi trebao biti problem. sve ostalo je bonus.
http://img571.imageshack.us/img571/667/b5i5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sto se tice januarskog mercata, postavlja se pitanje sta uprava zapravo zeli izvuci iz ove sezone. ukoliko je to plasman u LP onda ne vjerujem da cemo nesto pretjerano puno raditi osim mozda kupovine nekog veznjaka tipa parola i pronalazenja klubova za mlade, kao i nepotrebne igrace. s druge strane, mozda postaju svjesni cinjenice da se nalazimo u poprilicno solidnoj situaciji kada je napad na scudetto u pitanju i da je ovo prilika koju bi trebali iskoristiti jer ko zna sta nose iduce sezone. shodno tome, moguca su neka velika ulaganja i pojacanja. kada kazem 'velika' ne mislim na neka ekstremna trosenja nego na dovodjenje tih 2, 3 igraca koji bi ovu ekipu ucinili sampionskom, a bgm i pripremili za ligu prvaka naredne sezone gdje bezbeli ne planiramo nastupiti kao turisti. dosta imena je u igri, neka mi se svidjaju neka ne ali ono sto me najvise raduje jeste cinjenica da sva ta imena predstavljaju pozicije koje trebamo pojacati. dakle, sabatini & co su svjesni nedostataka ove ekipe i planski rade na tome da ih uklone. sta god da urade ja sam prezadovoljan jer jedino sto sam htio od ove sezone jeste povratak u LP, a to kako stvari stoje ne bi trebao biti problem. sve ostalo je bonus.
imal šta novo pored toga da je pjanke našao trebu i da ce potpisati novi ugovor
ima da zabiberi bufonu jedan za ugovor, a drugi za curu
inace kvota na gnjide 1,6
, neka neka, neka svi potcjenjuju
nema potpisa
Ima da je Sabatini u Londonu i da pregovara nešto.
Spominje se Bori gol
i Burdiso, pa čak i ćelo
, kao da ih pokušava uvaliti nekome od Engleskih klubova.
jel se ekipa vratila, jesu pocele pripreme za prvenstvo, malo mi neozbiljno da su im dali slobodno i za novu godinu?DDR je napisao/la:Ima da je Sabatini u Londonu i da pregovara nešto.Spominje se Bori gol
i Burdiso, pa čak i ćelo
, kao da ih pokušava uvaliti nekome od Engleskih klubova.
nema potpisa
Danas se okupili, trening bio u 15.00 h, pa nastavljaju punom parom sve do subote. 
December 30: training at 15:00
December 31: training at 10:30 and 15:00
January 1: training at 15:00
January 2: training at 10:30 and 15:00
January 3: training at 15:00
January 4: training at 11:00
eh dobro je, samo da se dobro psihološki pripreme za mentole i nema zime za pozitivan rezultatDDR je napisao/la:Danas se okupili, trening bio u 15.00 h, pa nastavljaju punom parom sve do subote.
nema potpisa
Jel ovo Jose Garcinho
Znate li vi hoćel Balzaretti biti spreman za Juve? Pretpostavljam da neće biti spreman i da će ga Dodo zamijeniti, što znači da u svakom momentu možemo primiti gol po našoj lijevoj strani, koju će činiti Totti-Dodo
Trebao bi Rudi možda razmisliti da stavi Torosidisa na lijevog beka, kojem to nije strana pozicija, a koji bi sigurno dao na čvrstini u odbrani. Po prvi put ove sezone ćemo imati i jaku klupu, jer nema povrijeđenih (osim Balzaca) i suspendovanih, što je prava rijetkost ove god. Pa će tako Rudi imati dosta riješenja na klupi, ako nedaj Bože krene loše po nas.
Znate li vi hoćel Balzaretti biti spreman za Juve? Pretpostavljam da neće biti spreman i da će ga Dodo zamijeniti, što znači da u svakom momentu možemo primiti gol po našoj lijevoj strani, koju će činiti Totti-Dodo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto se ne spominje veliki transfer Rome, tacnije posudba Pastorea?
Provesce drugi dio sezone na Olimpicu a ono sto je meni nepoznato da li Roma ima pravo otkupa njegovog ugovora?
Provesce drugi dio sezone na Olimpicu a ono sto je meni nepoznato da li Roma ima pravo otkupa njegovog ugovora?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Govore da PSG insistira na tome da ne bude pravo otkupa na kraju sezone. Kako god ja se veoma radujem njegovom dolasku. 
Zato što nije još 100%, a i ako dođe to znači da će grijati klupu, baš kao i u PSG-u. U suprotnom Pjanić ili Totti se sele na klupu, u što ja čisto sumnjam, prosto ne vjerujemOmerbavarac je napisao/la:Zasto se ne spominje veliki transfer Rome, tacnije posudba Pastorea?
A ne mora značiti da će grijati klupu, može se i formacija promijeniti u nekim utakmicama.
Možda nam dragi Marquinho ode, pročit'o sam da je Sampdorija zainteresovana i da su se klubovi dogovorili... sad' se samo on čeka. Bio bi to sjajan početak godine.

Možda nam dragi Marquinho ode, pročit'o sam da je Sampdorija zainteresovana i da su se klubovi dogovorili... sad' se samo on čeka. Bio bi to sjajan početak godine.
ok pastore, al samo da ne poremeti hemiju u ekipi i da mu nije uslov da igra pod svaku cijenu
sad sam baš cuo jedan sokantan podatak, juventus još u 2014 nije dao gol iz ofsajda
sad sam baš cuo jedan sokantan podatak, juventus još u 2014 nije dao gol iz ofsajda
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.