FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zakletva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zakletva » 01 jan 2014, 21:58

Sto se tice igrackog kadra ja msm da je nas najveci problem odbrana
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 01 jan 2014, 22:00

Nisam siguran da je i jedna nasa uprava radila ista konkretno po pitanju rekonstrukcije Grbavice. Osim onih par nerealnih prezentacija,naravno, i dovodzenja Koldze da kupi predizborne poene supljom pricom. U upravi meni se cini cekaju da neko dodje sa vrecom love i kaze: "evo vam napravite stadion". Po meni se do sad moglo krenuti sa mrtve tacke, mogao se nekako podignuti istok u nivou sjevera i nakitit stolicama, sto bi stadionu itekako popravilo izgled. Zivimo u takvom vremenu gdje cemo tesko napraviti stadion odjedanput za godinu dana,ali sigurno se moze kada bi krenuli u etapama, polahko... npr:
1. godina: sanacija terena
2 i 3 godina: podizanje istoka
4 godina: sanacija svlacionica na zapadu itd itd
Valjda docekamo nekada sposobne ljude u klubu koji ce krenuti da rade nesto po tom pitanju ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jan 2014, 22:02

Ljudi mani te se stadiona nama je sad najbitnije imamo jak tim da odbranimo titulu i napadnemo kup, da ima novca za plate i osnovne obaveze.

A u neka bolja vremena cemo o stadionu, sad ce nam opet mazati oci Koldzo i slicni mu blize se izbori.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 jan 2014, 22:06

Ma koldzu ako dođe ispalit ko cep, jos valjda on moze pogurati neki projekat a nece. Ako misli da sad moze kupiti koji glas sa 10-ak hiljada km vara se.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 jan 2014, 22:38

Elegant je napisao/la:Ljudi mani te se stadiona nama je sad najbitnije imamo jak tim da odbranimo titulu i napadnemo kup, da ima novca za plate i osnovne obaveze.

A u neka bolja vremena cemo o stadionu, sad ce nam opet mazati oci Koldzo i slicni mu blize se izbori.
Imamo titula hejbet ,kupova isto tako :D Ja bi volio vise dogradnju stadiona nego titulu. Barem da napravimo teren (pitch) kao sto je na BP.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 jan 2014, 23:00

Elegant je napisao/la:Ljudi mani te se stadiona nama je sad najbitnije imamo jak tim da odbranimo titulu i napadnemo kup, da ima novca za plate i osnovne obaveze.

Ma pauza sad, moramo o nečemu naglabati :)
Ja te volim, volim Željo..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 jan 2014, 23:03

terabajt je napisao/la:Ma koldzu ako dođe ispalit ko cep, jos valjda on moze pogurati neki projekat a nece. Ako misli da sad moze kupiti koji glas sa 10-ak hiljada km vara se.
Kakav Koldžo, lik radi šta mu stranka kaže da radi!
Grbavica naš je Hram!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 jan 2014, 23:04

slika

Sa Borcem :lol:
Ja te volim, volim Željo..

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 01 jan 2014, 23:07

Bas sad gledam to :lol: :lol: Da je slika bila sinoc, provala godine hladno, ovako daBogda :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 jan 2014, 23:25

evo jeftinog rijesenja za istok, samo par šlepera parkiraš pored lokomotive :lol:
slika

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 01 jan 2014, 23:44

SAHM: Od 17 sati izložen pehar Premijer lige BiH

http://fkzeljeznicar.ba/sahm-od-17-sati ... -bih/7679/" onclick="window.open(this.href);return false;

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jan 2014, 00:07

RiverPlate je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ma koldzu ako dođe ispalit ko cep, jos valjda on moze pogurati neki projekat a nece. Ako misli da sad moze kupiti koji glas sa 10-ak hiljada km vara se.
Ma reketira svakog ko je zainteresovan za stadion kao i Dzelo,yebo ga otac,nema stranka nista s tim
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 jan 2014, 00:19

bistrikboy je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
Ma reketira svakog ko je zainteresovan za stadion kao i Dzelo,yebo ga otac,nema stranka nista s tim
Nikako, čitava Opština od SDA sada, ko je dao Naseru zemljište da pravi Robot na Socijalnom, tad je Komšić bio načelnik, misliš da je on dao ili SDP, ne mogu oni ništa dok vođe svojih stranaka ne pitaju?
Grbavica naš je Hram!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 jan 2014, 02:01

Ma to je logicno, ne moze on ni prnuti ako "babin sin" tako ne kaze!
Svi stranacki igraci igraju onako kako im se naredi...

Mada ja mislim da je nas najveci problem, sto smo mi u demokratskom drustvu jos "udruzenje gradana", koje je moglo funkcionisati u onom Titinom kao takvo, ali sada potrebno je nesto novo, gdje ce kapital moci uci unutar kluba, ako vec zakonski privatizacija nije dozvoljiva. Sarajevo je uradio to na jedan nacin, ali ima jos par zaista finih opcija. Ne znam da li ce vecina dijeliti misljenje sa mnom, ali ja stvarno imam dodajam da nas neko namjeski koci ovdje u BIH!

Jbg, eto sami smo se uvjerili da bez nekih 5 mil € ulaganja u tim, ne trebamo se nicemu nadati na euro-sceni. (Naravno, mislim na potencijalnu zaradu o toga, ulazag u grupe) Imali smo budget od 4 mil KM, najbolju ekipu u BIH, haramo stalno i opet nista. Ali zato smo itekako dobro uvidjeli da bez velikog ulaganja, sa SISTEMSKIM RADOM ipak mozemo do titule. Pa kada je tako, onda je bolje zaradivati dio po dio, pa onda graditi takoder svoj stadion dio po dio. Druge opcije nema. Svi se mi pocinjemo graditi od ove price kada uzmemo diskutovati u vezi iste, ali ja mislim da je vise stvarno vrijeme.

Pustimo se lazi, obmana, interesa drugih, i zacrtajmo sebi realne ciljeve.

Primarni ciljevi bi trebali biti:

1. Svaka godine izlazak na euro-scenu (Po mogucnosti LP);
2. Dio dobiti ulagati u fazno rekonstruisanje Grbavice.

Jbg, proces ce trajati godinama, ali jbg, ako se napravi u meduvremenu kakav rezultat na euro-sceni, mozda kakav jak sponzor uskoci u pogura...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 jan 2014, 06:45

jak sponzor mozda, al toliko jak da te pogura u vezi izgradnje stadiona, heh, tesko, mada svakako da bi dobar marketing i to uspio, nikad se ne zna samo nam treba kliker u upravi koji ce se bakćat oko tih stvari ;)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 jan 2014, 07:10

Moze li mi neko rec koji datum igramo sa Tanovim.Treba mi hitno hoce jedna ekipa da dodze ali moraju znat tacan datum radi planiranja dolaska.Hvala unaprjed.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jan 2014, 09:36

Alipasino je napisao/la:Moze li mi neko rec koji datum igramo sa Tanovim.Treba mi hitno hoce jedna ekipa da dodze ali moraju znat tacan datum radi planiranja dolaska.Hvala unaprjed.
Ako je vjerovati ovom rasporedu na sportsport.ba trebalo bi se igrati 04.5.2014 u 17:00
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 jan 2014, 10:56

Sponzor nas može izvući debelo, ali hajde ga nađi, kad imamo nesposobnog mentola Muharemovića i Bukija koji su u klubu ne znam ni ja što, i Gredić se mora dići ima tih bankarskih poznanstava neka skonta nešto, ne može Osim sve preko svojih leđa!
Grbavica naš je Hram!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 jan 2014, 10:58

RiverPlate je napisao/la:Sponzor nas može izvući debelo, ali hajde ga nađi, kad imamo nesposobnog mentola Muharemovića i Bukija koji su u klubu ne znam ni ja što, i Gredić se mora dići ima tih bankarskih poznanstava neka skonta nešto, ne može Osim sve preko svojih leđa!
On odavno nije u klubu ;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 jan 2014, 11:07

arelinho je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Sponzor nas može izvući debelo, ali hajde ga nađi, kad imamo nesposobnog mentola Muharemovića i Bukija koji su u klubu ne znam ni ja što, i Gredić se mora dići ima tih bankarskih poznanstava neka skonta nešto, ne može Osim sve preko svojih leđa!
On odavno nije u klubu ;)
Iskren da ti budem to nisam znao, mislio sam da je još uvijek on za marketing zadužen, ko je sad umjesto njega, nadam se da nije niko, jer nam je marketnig dno dna!
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 46 gostiju.