rodjak je napisao/la:IDEMOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sretna Nova 2014 Godina CRVENI DJAVOLI,sa srecom nam svima
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
blackmundir
- Kontakt:
ovo je tek pocetak stvaranja jakog veleza,ne moze preko noci nista ali ce se rezultati vidjeti ubrzo,,ne moze se u evropu bez reflektora i ostalih popratnih stvari koje idu uz reflektore..jos ako se uspije ostvariti ono na cemu se radi evropa nam ne gine..ne mogu da iznosim neke stvari dok ne bude sigurno ali mogu samo reci da je pred velezom bolja buducnost..
Ova ti je za ćepi @mundire. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
aferim kardes....blackmundir je napisao/la:ovo je tek pocetak stvaranja jakog veleza,ne moze preko noci nista ali ce se rezultati vidjeti ubrzo,,ne moze se u evropu bez reflektora i ostalih popratnih stvari koje idu uz reflektore..jos ako se uspije ostvariti ono na cemu se radi evropa nam ne gine..ne mogu da iznosim neke stvari dok ne bude sigurno ali mogu samo reci da je pred velezom bolja buducnost..
samo nemoj iznositi previše detalja, jer znaš kakav je naš narod, ljubomora i zavist.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 02 jan 2014, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Amin jarabi da se to i ostvari, insallah!
šaalalalalaalala naprijed Velez Mostar

Purke je imao tezu povredu od kad se vratio pa nije igrao za OFK Beograd a oni nisu imali vremena da ga cekaju pa je poslat u Bezaniju koja je isto potvrdila tu povredu pa se nadati da je u medjuvremenu i on se oporavio i da ce dostojno nositi Velezov dres....Meni je Purke licno vrh igrac joj kad se sjetim Marakane i pjesme Ka.aj Purke pi.ke grobarske za to se zivi da odes i gledas jedan od najjacih derbija!!!!Neprocenjivo!!!!
a yebo te sto mi uljepsa dan(pa da si i slagao)blackmundir je napisao/la:ovo je tek pocetak stvaranja jakog veleza,ne moze preko noci nista ali ce se rezultati vidjeti ubrzo,,ne moze se u evropu bez reflektora i ostalih popratnih stvari koje idu uz reflektore..jos ako se uspije ostvariti ono na cemu se radi evropa nam ne gine..ne mogu da iznosim neke stvari dok ne bude sigurno ali mogu samo reci da je pred velezom bolja buducnost..
VFC RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Europa vam ne gine , a 6,7 klubova bolje od vas vec godinama...
Baš si bezze.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Europejac što se izofira ko si i šta si 
Potomak Rogera Mille pregovara s Rođenim. Kamerunskog reprezentativca Milu Tijkumaneblajdri Velež je kontaktirao prije nove godine
Sad je van forme, ali je dobar igrač inače, na tim derbijima je kidao nekad.lovcen16 je napisao/la:Purke je imao tezu povredu od kad se vratio pa nije igrao za OFK Beograd a oni nisu imali vremena da ga cekaju pa je poslat u Bezaniju koja je isto potvrdila tu povredu pa se nadati da je u medjuvremenu i on se oporavio i da ce dostojno nositi Velezov dres....Meni je Purke licno vrh igrac joj kad se sjetim Marakane i pjesme Ka.aj Purke pi.ke grobarske za to se zivi da odes i gledas jedan od najjacih derbija!!!!Neprocenjivo!!!!
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Velez napokon sve ozbiljnije radi. Svaka cast ljudi, zasluzujete ovako nesto.
Po meni, solidnu ekipu vec imate i gradite. Izboriti 4-5-6 poziciju, i ISPUNITI USLOVE ZA LICENCU (sto je najbitnije) i sasvim sigurno neka od ekipa iznad vas ispoada zbog toga.
Volio bih vidjeti i vas klub u Evropi napokon. Samo hrabro i zajedno naprijed.
Po meni, solidnu ekipu vec imate i gradite. Izboriti 4-5-6 poziciju, i ISPUNITI USLOVE ZA LICENCU (sto je najbitnije) i sasvim sigurno neka od ekipa iznad vas ispoada zbog toga.
Volio bih vidjeti i vas klub u Evropi napokon. Samo hrabro i zajedno naprijed.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Uleti li Velez u Evropu - svi se planovi za odmore mijenjaju. 
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Evo jedna retro fotka.
Momčilo Vukoje.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
e ove slike sa potpisima su se birvaktile skupljale i igralo se slike- bijele,pole-cijele.SalePD je napisao/la:
Evo jedna retro fotka.
Momčilo Vukoje.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Zna li se na koliko je potpisao Milan Purović?
čini mi se da fali još jedan mali korak, pa da Velež bude organizacijski kao pred sami rat tj.1991/92, možda griješim, ali je jako blizu.
Aleme, nemoj da bude kao pred sami rat.....ima boljih usporedbi.....recimo kao Velež između 84-88.....bogati, đe nađe pred sam ratAlemC85 je napisao/la:čini mi se da fali još jedan mali korak, pa da Velež bude organizacijski kao pred sami rat tj.1991/92, možda griješim, ali je jako blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.