Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
nema ni sorensena na golu stoke protiv nas,al je zato Butland tu 

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Najbitnije je da nema Bega, on uvijek poludi protiv nas, u hobotnicu se pretvori 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Ali kad vidim da ovi Manchesterovci kopiraju Shanklya i stavljaju da je Ferguson rekao ono: ""If you can't support us when we draw or lose, don't support us when we win" dođe mi da plačem 

Ja te volim, volim Željo..
Kakvih 10 asistencija, covjek ima 5 asistencija i mislim da smo vec ovo prosli neki danOtelo je napisao/la:Luis Suárez prošle sezone u Premiershipu:
- 33 nastupa;
- 23 pogotka;
- 11 asistencija.
Luis Suárez ove sezone do sada u Premiershipu:
- 15 nastupa;
- 20 pogodaka;
- 10 asistencija.
I jedna prigodna :
[youtube][/youtube]

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Kopirao sa neke fb stranice,nije moje 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na Fantasy premier league koji se igra na zvanicnoj stranici premier lige ima 19 golova i 12 asistencijagaston je napisao/la:Kakvih 10 asistencija, covjek ima 5 asistencija i mislim da smo vec ovo prosli neki danOtelo je napisao/la:Luis Suárez prošle sezone u Premiershipu:
- 33 nastupa;
- 23 pogotka;
- 11 asistencija.
Luis Suárez ove sezone do sada u Premiershipu:
- 15 nastupa;
- 20 pogodaka;
- 10 asistencija.
I jedna prigodna :
[youtube][/youtube]
@gaston
Hajde pogledaj zvanicno asistencije, vi 5 asistencija spominje od Tottenhama pa nadalje a poslije toga je upisao dvije koliko znam i ako se ono protiv Chelsea smatra asistencijom.
Hajde pogledaj zvanicno asistencije, vi 5 asistencija spominje od Tottenhama pa nadalje a poslije toga je upisao dvije koliko znam i ako se ono protiv Chelsea smatra asistencijom.
- the scouser
- Kontakt:
Ima li neki skraćeni pregled za nas koji nismo gledali utakmicu ? Bio bih zahvalan
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
evo burazeruthe scouser je napisao/la:Ima li neki skraćeni pregled za nas koji nismo gledali utakmicu ? Bio bih zahvalan.

" onclick="window.open(this.href);return false;
- the scouser
- Kontakt:
Duboko sam zahvalan
. Šteta što ne uđe ono Coutinhu, sjajan solo prodor, ali on i Sterling trebaju poraditi na realizaciji. Mogao bi im se i Henderson pridružiti.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Daniel Sturridge prije tačno godinu dana potpisao za LFC, možda i najbolja Rodgersova kupovina do sada.Majstoru želim što brži oporavak i da ubrzo nastavi sa rešetanjem mreža širom Engleske.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- BeyKopites
- Kontakt:
Danas 0 bodova o transferima, nikakvih spekulacija.Nadam se da ovo dođe kao neko zatisje pred buru.Ocekujem tog Salaha ko ozeblo sunce.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
FC Basel and Liverpool have agreed a fee of around £7.6m for the services of Mohamed Salah on a 5 year contract. £60k being mentioned #LFCBeyKopites je napisao/la:Danas 0 bodova o transferima, nikakvih spekulacija.Nadam se da ovo dođe kao neko zatisje pred buru.Ocekujem tog Salaha ko ozeblo sunce.
Neki egipatski radio, haj ga ti sad znaj kolko je to pouzdano.
IDEMO NA TITULU SA EGIPATSKIM MARADONOM.
amer991 je napisao/la:IDEMO NA TITULU SA EGIPATSKIM MARADONOM.
Velškim Xavijem i španjolskim Bentdnerom

I Arsenalovim Suarezom!Rosicky je napisao/la:amer991 je napisao/la:IDEMO NA TITULU SA EGIPATSKIM MARADONOM.
Slovački Beckenbauer i Brazilski PirloRosicky je napisao/la:amer991 je napisao/la:IDEMO NA TITULU SA EGIPATSKIM MARADONOM.
Breaking News: Mohamed Salah and Christian tello are both expected to have medical at Melwood tomorrow, according to Sky **** 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Znaci Salah na dzumu pa pravac na pregled.
Valjda će biti dobro pojačanje
Valjda će biti dobro pojačanje
Ja te volim, volim Željo..
Al (O)Tello dolazi
Kako ne volim tog igraca

Kako ne volim tog igraca

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.