LA Lakers
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
pricate kao da sada ovi igraci u ovom tradeu igraju 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:pricate kao da sada ovi igraci u ovom tradeu igraju
ja sam mislio na to ko bi igrao centra u lakersima ako se riješe kamana i gasola
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
ne vidimo ga
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- BeyKopites
- Kontakt:
Gdje da potpišem?KiaKaha je napisao/la:![]()
![]()
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Povrijeđen vam je Lopez.Bolje da Cousinsa uzmete.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ma ja to za iducu godinu pravim ekipu... ove godine tankiramo i uzimamo parkeraKawhi je napisao/la:Povrijeđen vam je Lopez.Bolje da Cousinsa uzmete.
irving-kobe-lebron-parker-lopez
Da se sezona danas zavrsi mi bi imali 10-ti pick na draftu...
Nadam se ce ovako nastaviti igrati i da cemo uzeti prvi put nakon 2005 jednog kvalitetnog igraca na draftu.
U sutrasnjoj utakmici docekujemo Utah-u.
Nadam se ce ovako nastaviti igrati i da cemo uzeti prvi put nakon 2005 jednog kvalitetnog igraca na draftu.
U sutrasnjoj utakmici docekujemo Utah-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Iduce godine Parker, Anthony i Bryant u lovu na prsten. Bice zanimljivo za gledati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Možda bi dobili i prvi, zavisno kako se iz šešira izvuče.amerosm je napisao/la:Da se sezona danas zavrsi mi bi imali 10-ti pick na draftu...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
sundancekid
- Kontakt:
Ne znam zasto svi prizeljkuju opet neke nove "montazne" ekipe, dovodjenje sto zvijezda..to se skoro u svim slucajevima pokazalo kao katastrofalna taktika za pravljenje sampionske ekipe, da ne kazem dinastije. Puno zvijezda - puno ega, previse razlicitih karaktera, potrosaca lopte, ocekivanja uvijek velika, pritisak veliki, ako ne osvojis titulu prve sezone i ne igras strasno najcesce se ekipa raspadne totalno...sve u svemu, nikakva velika sreca...
Treba pazljivo odabrati novog lidera, neko ko ce nosit ekipu poslije Kobea, okruzit ga kompatibilnim igracima, finom klupom..to osvaja titule...montaze tesko..
Treba pazljivo odabrati novog lidera, neko ko ce nosit ekipu poslije Kobea, okruzit ga kompatibilnim igracima, finom klupom..to osvaja titule...montaze tesko..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ponajvise su krivi trade za Howarda i Nasha. To je prosle godine na dan trejda izgledalo svima kao sampionska ekipa da bi se ispostavilo da nije. Tako da su osim sto ta dva igraca bukvalno vise ne postoje za Lakerse jer Nash je svoje zavrsio Lakersi su osakaceni i za neke pickove na draftu.
I zbog toga ste najvise prosli lose, jer Lakersi su imali 3 slabe godine nakon Shaqa kada su isto ostali nenadano bez njega i dobili malo. Ovdje ce oporavak trajati duze, jednostavno jer se sve bacilo na Howarda bilo, a Gasol i Kobe sa ugovorima prakticno blokiraju sve.
Celticsi su fransiza iste velicine pa ih nije nigdje bilo 15 godina, malo strpljenja jer ovo moze trajati jos 5 godina i vise jer nema materijala, a igracima nije toliko vise bitno u koju ce ekipu i idu gdje dobiju vise, trojke se teze stvaraju isto..
I zbog toga ste najvise prosli lose, jer Lakersi su imali 3 slabe godine nakon Shaqa kada su isto ostali nenadano bez njega i dobili malo. Ovdje ce oporavak trajati duze, jednostavno jer se sve bacilo na Howarda bilo, a Gasol i Kobe sa ugovorima prakticno blokiraju sve.
Celticsi su fransiza iste velicine pa ih nije nigdje bilo 15 godina, malo strpljenja jer ovo moze trajati jos 5 godina i vise jer nema materijala, a igracima nije toliko vise bitno u koju ce ekipu i idu gdje dobiju vise, trojke se teze stvaraju isto..
Ako dodje J.R Smith i Melo zajedno sa Brayantom nama nece biti dovoljne 3 lopte po utakmici. 
1946
Ja sam jos uvijek ubijedjen da bi taj tim ove sezone u koliko toliko zdravom stanju bila top 3, u najgorem slucaju top 5 ekipa. Lakersi su sve bolje i bolje izgledali nakon AllStar pauze ali onda se desio raspad Kobea i Nasha pred kraj sezone i ode sve u ****. Lakersi su rizikovali kad su doveli Howarda i Nasha ali su po meni ipak povukli prave poteze. Nije se isplatilo, povrede su nas satrale i to je glavni razlog sto smo tu gdje jesmo.tuzlak1987 je napisao/la:Ponajvise su krivi trade za Howarda i Nasha. To je prosle godine na dan trejda izgledalo svima kao sampionska ekipa da bi se ispostavilo da nije. Tako da su osim sto ta dva igraca bukvalno vise ne postoje za Lakerse jer Nash je svoje zavrsio Lakersi su osakaceni i za neke pickove na draftu.
-
sundancekid
- Kontakt:
Ah, ne znam sta bi ti reko na ovo. S jedne strane treba pohvalit aktivnost, dovodjenje zvijezda, ako se ista moglo ocekivat to je da ce Nash proigravat ofanzivno limitiranog Howarda i da ce uz njega bit jos bolji...s druge strane opet, dovodjenje starijih igraca kako bi se uzela titula "na foru", dok je jos Kobe tu, nije bas bilo mudro... Mozda bi bolja taktika bila da su vec ranije rekli pravimo smjenu generacija, idemo nesto radit...umjesto toga, nekoliko zvijezda, nekoliko trenera, i sve sve skupa dvije godine (i jos uvijek) si na nuli, jer uopste nemas neku okvirnu sliku ekipe za buducnost...Balon je napisao/la:Ja sam jos uvijek ubijedjen da bi taj tim ove sezone u koliko toliko zdravom stanju bila top 3, u najgorem slucaju top 5 ekipa. Lakersi su sve bolje i bolje izgledali nakon AllStar pauze ali onda se desio raspad Kobea i Nasha pred kraj sezone i ode sve u ****. Lakersi su rizikovali kad su doveli Howarda i Nasha ali su po meni ipak povukli prave poteze. Nije se isplatilo, povrede su nas satrale i to je glavni razlog sto smo tu gdje jesmo.tuzlak1987 je napisao/la:Ponajvise su krivi trade za Howarda i Nasha. To je prosle godine na dan trejda izgledalo svima kao sampionska ekipa da bi se ispostavilo da nije. Tako da su osim sto ta dva igraca bukvalno vise ne postoje za Lakerse jer Nash je svoje zavrsio Lakersi su osakaceni i za neke pickove na draftu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel zasticen pik prve runde 2015. sto su ga poslali u Phoenix??
Howard je bio povrijedjen tokom cijele sezone (ledja) a jos nije htjeo da igra PnR. Usrali su sezonu.Balon je napisao/la:Ja sam jos uvijek ubijedjen da bi taj tim ove sezone u koliko toliko zdravom stanju bila top 3, u najgorem slucaju top 5 ekipa. Lakersi su sve bolje i bolje izgledali nakon AllStar pauze ali onda se desio raspad Kobea i Nasha pred kraj sezone i ode sve u ****. Lakersi su rizikovali kad su doveli Howarda i Nasha ali su po meni ipak povukli prave poteze. Nije se isplatilo, povrede su nas satrale i to je glavni razlog sto smo tu gdje jesmo.tuzlak1987 je napisao/la:Ponajvise su krivi trade za Howarda i Nasha. To je prosle godine na dan trejda izgledalo svima kao sampionska ekipa da bi se ispostavilo da nije. Tako da su osim sto ta dva igraca bukvalno vise ne postoje za Lakerse jer Nash je svoje zavrsio Lakersi su osakaceni i za neke pickove na draftu.
Ovogodisnji pick ce biti jako vazan zato jer ga sljedece godine nemaju.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Donnie Darko je napisao/la:Jel zasticen pik prve runde 2015. sto su ga poslali u Phoenix??
2014 second round draft pick to Milwaukee
L.A. Lakers' 2014 2nd round pick to Milwaukee (via Phoenix to Minnesota) [L.A. Lakers-Phoenix, 7/11/2012 and then Minnesota-New Orleans-Phoenix, 7/27/2012 and then Milwaukee-Minnesota-Oklahoma City, 7/11/2013]
2015 first round draft pick to Phoenix
L.A. Lakers' 1st round pick to Phoenix protected for selections 1-5 in 2015, 1-3 in 2016 or 1-3 in 2017 or unprotected in 2018 [L.A. Lakers-Phoenix, 7/11/2012]
2015 second round draft pick to Orlando
L.A. Lakers' 2015 2nd round pick to Orlando protected for selections 31-40 (if this pick falls within its protected range and is therefore not conveyed, then the L.A. Lakers' obligation to Orlando will be extinguished) [Denver-L.A. Lakers-Orlando-Philadelphia, 8/10/2012]
2017 first round draft pick to Orlando
If at least two years after the L.A. Lakers conveyed a 1st round pick to Phoenix, then the L.A. Lakers' 1st round pick to Orlando protected for selections 1-5 in 2017 or 1-5 in 2018 or unprotected in 2019; if the L.A. Lakers have not conveyed a 1st round pick to Phoenix by 2017, then the L.A. Lakers will instead convey their 2017 2nd round pick and 2018 2nd round pick to Orlando [L.A. Lakers-Phoenix, 7/11/2012 and then L.A. Lakers-Orlando, 8/10/2012]
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.