Tacnije, covjek se zove Vincent, al nebitno, bitno je da budemo sretni1L8F9C2 je napisao/la:VICENTE TAN - sreTAN sam sto dusmanima smeta sve sto ima veze sa gospodinom iz Malezije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacnije, covjek se zove Vincent, al nebitno, bitno je da budemo sretni1L8F9C2 je napisao/la:VICENTE TAN - sreTAN sam sto dusmanima smeta sve sto ima veze sa gospodinom iz Malezije
fcsarajevo.ba je napisao/la:FK Sarajevo u Novu, 2014. godinu ulazi slobodno - slobodno od dugova, pritisaka, ucjena, pokrenutih stečajnih postupaka i kompleksa, slobodno SARAJEVO na šampionskom putu za Europu!
Skupština FK Sarajevo je, nakon niza opstrukcija, prvenstveno zahvaljujući velikoj ljubavi i energiji istinskih zaljubljenika u bordo boju, na sjednici dana 14.06.2012. godine usvojila novi, investiciono orijentisani Statut koji je za cilj imao jasno definisanje formiranje najvišeg organa Udruženja - Skupštine FK Sarajevo.
Projekat kojeg su deklarativno podržali mnogi, konkretno rijetki, u skladu sa članom 1.11. "Odluke o uplati novčanih sredstava radi unosa u FK Sarajevo u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava" broj: 1019/12 od 03.09.2012. godine, zaključno sa 31.12.2013. godine proglašen je uspješnim, obzirom da je ispunjena granica uspješnosti upisa, odnosno uplaćeno je ne manje od 33,33% utvrđenog obima uloga - novčanih sredstava raspoloživih za sticanje upravljačkih, odnosno glasačkih prava utvrđenih u tč. 1.5. navedene Odluke.
Sjednica Skupštine FK Sarajevo sa novim sastavom članova Skupštine u skladu sa novim Statutom FK Sarajevo bit će održana sredinom januara 2014. godine, na kojoj će biti izabrani svi organi Fudbalskog kluba Sarajevo - predsjednik i podpredsjednik Skupštine, Nadzorni odbor i Upravni odbor FK Sarajevo... čime počinje nova stranica historije našeg i vašeg Fudbalskog Kluba Sarajevo.
Bordo div se probudio!
Kod nas je prelazni rok čitavu sezonu hahahaSarajlijc@ je napisao/la:Je li poceo prelazni rok kod nas?
Kolko ja znam Zeljo je KUPIO igraca vec davno, Sergeja Ticu i to oko 200 000 maraka, ako se dobro sjecam...exbabilon je napisao/la:Koncano jedan tim u drzavi ima uslove da za koliko-toliko ozbiljnu lovu KUPI nekog igraca koji je pod ugovorom, volio bih da se to desi, bio bi presedan ja mislim. Zvuci previse dobro.
Uprava kluba vrijedno radi na transferima i ne spekulise sa raznim imenima po novinama. Prvi put su uspjeli mahalu skloniti od kluba i svaka cast na tome. Pojacanja ce biti do pocetka priprema a nude nam se odlicni igraci pola mlade reprezentacije je preko menadjera ponudjeno klubu a nasi ne zure nigdje jer traze provjerene igrace.19risha88 je napisao/la:Ma slabo se nešto Sarajevo oglašava oko transfera... Tresla se gora,rodio se miš... Ima čika Tan previše posla oko Cardiffa,katastrofalni su... Sad će u januaru iskrcat 30 miliona eura za nova pojačanje nikakvog Cardiffa,tako da ne znam da li ima ikakav plan za Sarajeva... A realno i sa ovim sad sastavom Sarajevo može do 1 ili 2 mjesta,tako da ne očekujem neke transfere,europsko takmičenje će svakako igrat... Možda poslije sezone Tan skonta da mu je lakše sa FKS ući u Europu nego sa bezveznim bacanjem keša na Cardiff,a nemaju realno nikakve šanse da uđu ni ove a ni sljedeće godine u europska takmičenja... Od ovog prelaznog roka ne očekujem pojačanja na Koševu...
Da ali neka ne bude da se za covjeka vezu samo lose stvari.Mozda sta slicno uradi i u Sarajevu.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo je bilo prosle godine.
Jedino Merdanovic 1500 KM.Ostali 0 KMarhimed89 je napisao/la:Da ali neka ne bude da se za covjeka vezu samo lose stvari.Mozda sta slicno uradi i u Sarajevu.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo je bilo prosle godine.
Moze li odgovor od nekog od upucenih navijaca Sarajeva koliko su para ulozile legende Sarajeva u ove ulagacke udjele?Cisto me interesuje jer sam jednom prilikom citao intervju od Dine Selimovica gdje kaze da legende nisu ulozile ni marke u klub.Interesuje me jer vidim da mnogi navijaci zele da sto veci broj legendi bude u klubu ali da krenuvsi od Hadzibegica pa do Musemica niko nije pocesao jajca za klubom.Pomama za Husrefovom smjenom je bila ogromna i trazilo se da mu se izmisli mjesto da ostane u klubu a nejasno mi je da se recimo Musemic nije mogao odreci (lupam) mjesecne plate ili njenog djela ako je veca da uplati makar simbolicnih 1500,00 km za taj jedan glas.