Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Markoviću...idi molim te...jb ti m....ko te postavi...sa 7 razlike,zamlo da izgubimo...borimo se kod kuće protiv Latvije i Portugala...pa kako će nam biti u gostima ?!
meleci ih pronosase na kraju, dobro je 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
spasiše nas dove Vitežana

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Jao sreće... al ajd' dobro ispade na kraju 

[/quote]Je li ti drago..
[/quote]
Je li pobjedila domovina? Jeste. Znaci moj odgovor je suvisan
Samo sam trazio da se ne leti pre visoko jer svi mi sto pratimo BiH kroz rukomet, kosarku, fudbal... znamo kako se to vrti brzo.. sad letimo, sad padamo.. A danas smo bili samo tako sretni na kraju.
Sve u svemu. Bravo!

Je li pobjedila domovina? Jeste. Znaci moj odgovor je suvisan

Sve u svemu. Bravo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A novinara ,3 puta pita Vranjesa za drugo poluvrijeme i igru u napadu a covjek igra samo odbranu,sta da mu kaze...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jbt pa ne mozemo mi nista jednostavno. Jesmo pobjedili rezultatski ali ovo je takticki poraz. Ovo nam se ne smije desevat 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Opet pljuvači,ne mogu da se ne pojave. Kao da je bitno kako,pobjeda je tu.Pokazali da smo bolji,u nedjelju ispraviti greške iz drugog poluvremena i rezultat je tu bez ikakve sumnje. 

-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedu, idemo dalje!
Ja sam zadovoljan. Pobjeda se pika. Kad skontamo da su nam neki igraci povrijeđeni, dobro je. Latvijci punoo bolje odigrali odbranu u drugom poluvremenu, a nama ponestalo snage.
Idemo u Latviju, odigrati tvrdu tekmu pa šta bude.
Volim te BH
Idemo u Latviju, odigrati tvrdu tekmu pa šta bude.
Volim te BH

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Šteta što je pobjeda minimalna, jer moralo se ovo lagano privesti kraju i sa malo većom razlikom. Ovako u revanšu moramo dobiti, jer porazom ne zavisimo sami o sebi (jedino da nas dobiju jedan razlike sa manje golova).
Imamo mi potencijal u rukometu, samo da je pravi selektor.
Imamo mi potencijal u rukometu, samo da je pravi selektor.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
takticki veoma lose...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Tradicija se treba odrzavatiPadovan je napisao/la:Dobro je ovo za sad, nadam se da ćemo jednom i od njih pogledati utakmicu bez mnogo nerviranja, jer u prošlosti to nije bio slučaj.

I da, onog homo pede.rikusa markovica fakat treba otjerat, lik bi da cuva dvije ovce izgubio tri, a kamoli usrat 7 razlike..samo sreca nas je spasila danas..
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 02 jan 2014, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Ponos Torina
- Kontakt:
Svake godine isto uvjek nesto mecavo,ima se neka razlika pa na kraju bude minimalno ili fasujemo,mi nikad necemo nauciti lekciju niti cemo se negdje kvalifikovati..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Istina, bodovi se pisu, ali igra je mogla biti bolja.handballspieler je napisao/la:Markoviću...idi molim te...jb ti m....ko te postavi...sa 7 razlike,zamlo da izgubimo...borimo se kod kuće protiv Latvije i Portugala...pa kako će nam biti u gostima ?!
Vec sam pisao da Portugal nije ekipa za podcjenjivanje, to je ustvari FC Porto, a znamo kako ljudi igraju u ligi prvaka ove sezone..
Latvija me je moram priznati iznenadila. Tipicna ruska skola, pokretljiva obrana, napadi sa puno krizanja.. Ocekivao sam borbu BiH vs Portugal, a onda se ovi padobranci umijesali..

Zahebana grupa, mogao bi se stvoriti i neki trokut na kraju..
-
- Kontakt:
Na šta smo mi spali do neki dan bili u egalu sa Srbijom, Mađarskom, razvalili Njemce kod kuće, a sad se mučimo sa Portugalom i Latvijom 

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Rukometaši su do sad morali odigrati nekoliko EP ili SP jer smo imali dobre generacije, ali mnogo je neozbiljnosti i nestručnosti bilo u ovoj reprezentacije tokom svih ovih godina.Papastathopoulos je napisao/la:Tradicija se treba odrzavatiPadovan je napisao/la:Dobro je ovo za sad, nadam se da ćemo jednom i od njih pogledati utakmicu bez mnogo nerviranja, jer u prošlosti to nije bio slučaj.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Prvo poluvrijeme dobro,drugo umalo da se x zavrsi da cevjek ne pogodi stativu bio bi nam krompir!Pobjeda se pise,nadam se da cemo opet zavrsiti na prvom mjestu!Veceras je Ovcina opravdao poziv,i odigrao odlicno!Cestitam naravno i ostalim momcima borili su se svi...
aleksandar_veliki je napisao/la:Mogao bih se sloziti, ali recimo da su kvalifikacije slicne onim kosarkaskim. Kada realno pogledas sve kvalifikacija i baraze, onda shvatis da mi jednostavno nikad nismo imali kvalitet za nesto vise. Tako ti je i danas, i da prodjes do baraza, opet ti je na glavu. Jednostavno, IHF i EHF su najgore sportske organizacije koje "manjim" ne daju ni jedan posto izgleda za prolaz. Pa pogledaj samo ovo, cuj igra se od 2. do 11. januara cetiri kola kvalifikacija. Cirkus...Padovan je napisao/la:Rukometaši su do sad morali odigrati nekoliko EP ili SP jer smo imali dobre generacije, ali mnogo je neozbiljnosti i nestručnosti bilo u ovoj reprezentacije tokom svih ovih godina.Papastathopoulos je napisao/la:
Tradicija se treba odrzavati
I pored svega, ne bih volio da se prvenstva sire.
Znam da ce do toga doci, kao sto je doslo u kosarci, pa sada dolazi i u nogometu.. No ubija se tako draz velikih prvenstava. Cemu onda kvale, kad od 5 u grupi 3 idu dalje, mozemo odmah napraviti euro sa 48 ekipa pa nek svi igraju.
U rukometu je situacija takva kakva je,
postoji nekoliko jakih ekipa, a ispod njih puno onih solidnih, podjednako kvalietnih.. pa je ponekad tesko upasti na EP ili SP, evo jedne Njemacke nema na EP 2014, a i puno velikih reprezentacija je znalo propustati prvenstva..
Onda kad ce rukometni euro imati 24 ekipe, tada sam plasman nece predstavljati neko zadovoljstvo..
Sada se tesko plasiras, ali kad uspijes, onda makar znas da si među najboljima.
Strasna atmosfera danas bila,na tekmi bili i BHF,Legion i manja skupina Armije Zmajeva...Svi su isto pjevali i odlicno je bilo,jedva pricam
.Moglo bi i na fudbalu ovako bolja bi atmosfera bila...
Dvorana je dobra samo mogli su malo pocistiti stolice ali nije se nije sjedilo kako treba
Sto se tice tekme mogli su i bolje,valja u gostima pobjediti,nek im je sa srecom.

Dvorana je dobra samo mogli su malo pocistiti stolice ali nije se nije sjedilo kako treba

Sto se tice tekme mogli su i bolje,valja u gostima pobjediti,nek im je sa srecom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.