Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mozda ce zbog Tella i zenski svijet malo vise "navijat" za nas 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa šta misliš zašto sam ja doveden u klub?gaston je napisao/la:Mozda ce zbog Tella i zenski svijet malo vise "navijat" za nas

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ti si,koliko znam ozenjenHenderson je napisao/la:Pa šta misliš zašto sam ja doveden u klub?gaston je napisao/la:Mozda ce zbog Tella i zenski svijet malo vise "navijat" za nas

Imaju dvije redsice a jedna od njih je veoma lijepa,drugu nisam vidio a i ona je isto prelijepa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam ZA sto se tice dolaska Tella jedino ako ce Moses nazad u Chelsea...
Sterling igra sve bolje... Coutinho se sve više navikava na krilno mjesto, tu je i Aspas koji znam nije krilo...
Naravno sve ovo u slucaju da Salah dođe, ako dođe on, onda još jednog univerzalnog beka dovest koji je spreman čekat na klupi i eto
Sterling igra sve bolje... Coutinho se sve više navikava na krilno mjesto, tu je i Aspas koji znam nije krilo...
Naravno sve ovo u slucaju da Salah dođe, ako dođe on, onda još jednog univerzalnog beka dovest koji je spreman čekat na klupi i eto

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Henderson je napisao/la:Pa šta misliš zašto sam ja doveden u klub?gaston je napisao/la:Mozda ce zbog Tella i zenski svijet malo vise "navijat" za nas
Niko jos uvijek ne razumije

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka, neka, ako je posudba na pitanju onda je ok. Treba nam pojačanja, pa vidite kako smo tanki. 

Vala ako će biti ko Moses ili Aspas, nek ne dolazi, bolje omladince gurati
Ja te volim, volim Željo..
gio10 je napisao/la:Vala ako će biti ko Moses ili Aspas, nek ne dolazi, bolje omladince gurati
+1 e da, šta je s Ibeom? jel negdje na posudbi ili?
Klopp for the kop!
Povreda koliko ja znam je u pitanju. Nedavno se povrijedio.Thunder93 je napisao/la:gio10 je napisao/la:Vala ako će biti ko Moses ili Aspas, nek ne dolazi, bolje omladince gurati
+1 e da, šta je s Ibeom? jel negdje na posudbi ili?
Manchester United and Liverpool are all nervously awaiting Ivan Rakitic's decision on whether or not he will be staying at Sevilla.
Pa je li moguće da je on toliko dobar..u posljednje vrijeme ga ne pratim, ali da ga hoće LFC i Utd...it makes no sense

Pa je li moguće da je on toliko dobar..u posljednje vrijeme ga ne pratim, ali da ga hoće LFC i Utd...it makes no sense
Klopp for the kop!

Dominacija

Klopp for the kop!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma malo je i to, ja mislim da bi trebalo biti nekih 80%, Vidić 8%, Walcott, 2%, Coutinho 5 i Sturidge 5% 

John W. Henry @John_W_Henry 26s
So what are the real odds of making top four at this point? City 99%, Chelsea 91%, Arsenal 87%, LFC 61%, United 30%, Everton 20%, Spurs 12%

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bilo bi dobro dovesti Xabia, ionako je slobodan na kraju sezone. Ja sam siguran da ne bi imao ništa protiv da okonča karijeru u Liverpoolu. 

- BeyKopites
- Kontakt:
Vjerujem da ni navijači ne bi imali ništa protiv da karijeru okonča u Liverpoolu, nekako mi je nejasno da se Rodgers nije sjetio takvog igrača.Ta klupska politika bi se mogla prekršiti zbog takvog igrača, možda ima 32 godine ali je i dalje motor jednog Reala, zašto ne bi mogao biti motor i u Liverpoolu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bilo bi dobro dovesti Xabia, ionako je slobodan na kraju sezone. Ja sam siguran da ne bi imao ništa protiv da okonča karijeru u Liverpoolu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
[youtube][/youtube]
Navijaci pjevaju "What the fuck was that ?"
Svi su vidjeli smijesniju stranu
Navijaci pjevaju "What the fuck was that ?"
Svi su vidjeli smijesniju stranu

Ko zna, mozda je i dogovoren transfer Xabija u LFC, ne bi bilo prvi put otkako su novi vlasinici, a posebno BR na celu da dodje neki igrac sa kojim se nismo pretjerano povezivali.BeyKopites je napisao/la:Vjerujem da ni navijači ne bi imali ništa protiv da karijeru okonča u Liverpoolu, nekako mi je nejasno da se Rodgers nije sjetio takvog igrača.Ta klupska politika bi se mogla prekršiti zbog takvog igrača, možda ima 32 godine ali je i dalje motor jednog Reala, zašto ne bi mogao biti motor i u Liverpoolu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bilo bi dobro dovesti Xabia, ionako je slobodan na kraju sezone. Ja sam siguran da ne bi imao ništa protiv da okonča karijeru u Liverpoolu.
Ako je istina za ovu dvojicu, onda je to odlicna vijest..

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
da hoce vise krenuti s tim transferima sta cekaju vise,samo treba da se kokoske gurnu nos gdje im nije mjesto.Hajde Brendane cekamo tog salaha i tella
Raul Garcia DMF u atleticu istice mu ugovor na ljeto trebalo bi i to iskoristiti ne moze biti gori od Lava i Xavia da ga yebes
Raul Garcia DMF u atleticu istice mu ugovor na ljeto trebalo bi i to iskoristiti ne moze biti gori od Lava i Xavia da ga yebes

Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 02 jan 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slažem se, Xabi je još uvijek miljenik svakog redsa.
Joj klipa. Ali General je tu da ih motiviše za dalje. 

Ma da postoji ikakav interes za Xabija, vjerujte da bi se znalo.Real je medijski možda i najeksponiraniji klub na svijetu i sve dok je one Marce znaće se ko odlazi i dolazi na Bernabeu.
Rodgers navalio na krila, biće da nije zadovoljan Mosesom.Mogao bi ovaj da leti nazad u Chelsea, šteta, ja mislim da on može više.Bez Mosesa u kombinacijama, mi osim Sterlinga nemamo pravo krilo, pa su Salah i Tello logična pojačanja.Vidjećemo kako će da se pokažu, ako potpišu naravno.
Zadnji vezni i dalje apsolutni prioritet, vidjećemo šta nam je spremio BR (i neizostavni komitet).

Rodgers navalio na krila, biće da nije zadovoljan Mosesom.Mogao bi ovaj da leti nazad u Chelsea, šteta, ja mislim da on može više.Bez Mosesa u kombinacijama, mi osim Sterlinga nemamo pravo krilo, pa su Salah i Tello logična pojačanja.Vidjećemo kako će da se pokažu, ako potpišu naravno.
Zadnji vezni i dalje apsolutni prioritet, vidjećemo šta nam je spremio BR (i neizostavni komitet).

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.