SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
e nek sam se rijesio jr smithaAdmir_Sa je napisao/la:previše si ti jarane dao za jamesa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
nemam sta izgubiti, Harden sad igra sad ne igra. Najvise mi je zao Batuma, ali sta je tu je. Barnes odme leti i uzimam FAa i bit ce to ok, ali ionako mislim da nemam sanse za POAdmir_Sa je napisao/la:previše si ti jarane dao za jamesa
A sta me jos natjeralo na ovo je i cinjenica da niko neda igraca kao da su od zlata, niko nece da rizikuje nesto. Ima nas 5-6 koji trejdamo, dok ostali nista. Za Lilliarda sam davao fakat i previse i lik nece, njegovo pravo ali jbg. nema uzivanja u igri, dok sa Demom sam uspjeo nesto napraviti, pa kad on ovako dobro stoji to mora da znaci da ima dobre igrace, dok kod mene su samo imena dobra, dok statistika ni za qurac.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
deng je dobar i ako bude zdrav moze puno,james tek treba da nabije svoju statistiku,jer moze bolje od ovog trenutnoTracy3McGrady je napisao/la:nemam sta izgubiti, Harden sad igra sad ne igra. Najvise mi je zao Batuma, ali sta je tu je. Barnes odme leti i uzimam FAa i bit ce to ok, ali ionako mislim da nemam sanse za POAdmir_Sa je napisao/la:previše si ti jarane dao za jamesa![]()
A sta me jos natjeralo na ovo je i cinjenica da niko neda igraca kao da su od zlata, niko nece da rizikuje nesto. Ima nas 5-6 koji trejdamo, dok ostali nista. Za Lilliarda sam davao fakat i previse i lik nece, njegovo pravo ali jbg. nema uzivanja u igri, dok sa Demom sam uspjeo nesto napraviti, pa kad on ovako dobro stoji to mora da znaci da ima dobre igrace, dok kod mene su samo imena dobra, dok statistika ni za qurac.
znas sta mi nije jasno likovi medju 3-4 najlosija i nece nikakav trade,aj sto odbiju ali nikom ni ne predlazu nista
sta 8 ti bjezi 4 pobjede moze se to stic
inace malo trade-ova,od toga smo ja i tmac vise od pola trade-ova odradili
dajem glena davisa i enesa kantera za jednog centra koji je bolji od njih
Henson?dema je napisao/la:dajem glena davisa i enesa kantera za jednog centra koji je bolji od njih
@tracy iskreno brate za ove igrace si puno vise mogao uzet. LBJ jeste strasan ali ostalo sto si dobio je uzas.
@dema svaka cast na tradeu u kojem si uspio uvalit protuhu JRS
*La Roma non si tifa, si AMA!*
nije se bilo lsko rijesit smitha,al uspio samElLoco7 je napisao/la:@tracy iskreno brate za ove igrace si puno vise mogao uzet. LBJ jeste strasan ali ostalo sto si dobio je uzas.
Šta se dešava sa mnom u duelu s prvim?Jel imam više igrača pa ovako vodim?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Horford se desava..Kawhi je napisao/la:Šta se dešava sa mnom u duelu s prvim?Jel imam više igrača pa ovako vodim?
ser del barça es el millor que hi ha !
U ovom trenutku je bolji od svakog tvog tako da 1 za 1 ne može proći.Paul i još neko za Millsapa i još nekog.
Nevjerovatno kako ovdje svi svoje igrace precjenjuju a tudje potcjenjuju. 
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Millsap je na 28 poena otkad nema Horforda.
Osam pobjeda u 9 kola uz jedan minimalan poraz i onda se u istoj sedmici povrijede Horford i Paul 
ser del barça es el millor que hi ha !
hocemo li kakav trade:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
evo Batum slomio prst
povrede DRose,West,Deng propustio 10-ak utakmica,sad i Batum
draftovao 2 povredjena igraca itd,uvijek ove povrede opasne na fantasy
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne pratim mnogo ovaj vas fantasy,ali Batum ce ti igrati u utorak...Tako kazu!dema je napisao/la:evo Batum slomio prst
bolje sada da se povrijedjuju nego uu PO i ja mislim da imam sanse do 8me pozicije dogurat duga je sezona:) pa sam uzeo par igraca iz FA koji su povrijedjeni ocekuje se povratak u januaru a rusel west brok u februaru:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ima li mi ko dat dobre asistencije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.