Tooo Gringo.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma da ali nemaju sta izgubiti. Znas da sam ja sto se tice taktike agresivni ofanzivac. 
Tooo Gringo.
Tooo Gringo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma onako bezvezeharishp je napisao/la:Sta ce ti-Barcelona- je napisao/la:ima li neko link za gol
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Bit ce brzo akobogda i drugi u komadu-Barcelona- je napisao/la:ma onako bezvezeharishp je napisao/la:Sta ce ti-Barcelona- je napisao/la:ima li neko link za gol
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Evo ulazi Dejagah, dakle jos jace na ofanzivu. Joj ako Dejagah pocne ponovo driblati sam protiv sebe...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stativa Dzeke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Principatus
- Kontakt:
Jaaoo i Grafite pogodi vrapca.
Nedo ti kruh sta Grafonja poslije promasi 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad ga mogu pusit,odma kazna Miske gubi lopta sjevnula kontra i 3-1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Misimovicev treci gol....
Jest Misimovic je i golman i stoper i ostalo.habuba je napisao/la:Misimovicev treci gol....
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja mislim kad bi grafiteu pustili da dadnu gol da bi ofulao...pa ono bi i coro postigao.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
džakailibu
- Kontakt:
vjerovatno je srpski lobi umjesao prste!!!!!prokleti dodik!!!!miky_hz je napisao/la:Sad ga mogu pusit,odma kazna Miske gubi lopta sjevnula kontra i 3-1
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Svaka cast Dzeki za fenomenalan gol! steta sto nije postigao i drugi kad je pogodio stativu! Edin je pokazao da je bez premca u bunses ligi! On definitivno moze birati klub u Evropi!..
džakailibu je napisao/la:vjerovatno je srpski lobi umjesao prste!!!!!prokleti dodik!!!!miky_hz je napisao/la:Sad ga mogu pusit,odma kazna Miske gubi lopta sjevnula kontra i 3-1
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ubica ga ponovo trpa. Nastavlja se serija. Sad ce on na prvo mjesto liste strijelaca, po uzoru na proslu sezonu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- miralem444
- Kontakt:
joj..legenda si..bgmi..bas me nasmija...steta dzeko klasa nema pricee...al grafinja ni ragby gol nebi pogodioPrincipatus je napisao/la:Evo ulazi Dejagah, dakle jos jace na ofanzivu. Joj ako Dejagah pocne ponovo driblati sam protiv sebe...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Meni je najljepsi onaj protiv Hanovera, al et, ukusi su razlicitiDeskowsky je napisao/la:Ako ne i najljepši...
Dortmundu....cini mi se u prvom djelu prosle sezone........
Ovaj tim Wolfsburga ima sigurno 3 igraca kojima nije mjesto u prvoj postavi. Dzeko odlican, svi ostali daleko ispod ocekivanja. 
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, LeCoq, Proximic, rukometubih23, Sheyi i 18 gostiju.