Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jaka slika
Da sto meni se svidio , sto ne mora da znaci da se i tebi svidja do ukusa je . Ja cesto preporucim i Darker than black iako se taj anime mnogim ne svidja .AjsKjub je napisao/la:Winter sezona 2014 uskoro pocinje, a ono sto me najvise raduje jeste... POVRATAK WATANABEa!!! Ja, kao veliki fanboy Samurai Champlooa i Cowboy Bebopa svrsavam na ovu vijest. Space Dandy odmah predvodi to watch listu. Nisekoi koliko-toliko iscekujem gledajuci da je rad Shafta (inace poznat po radovima kao sto su Puella Magi Madoka Magica, Bakemonogatari i Pani Poni) ali najvise zbog toga sto sam citao mangu, pa me zanima kako li ce ovo izvesti. Mahou Sensou mozda pogledam, sve zavisi od volje jer sam plot me ne privlaci previse. Sve u svemu ispodprosjecna zimska sezona je na pomolu.
@red devil88
Devil May Cry? Mora da se salis.
Kraj, happy ending.Buu je napisao/la:Pratim, postalo je pravo dosadno i predvidljivo. Pogotovo zadnjih 50-tak chaptera(tj. od kada je poceo posao traziti).AjsKjub je napisao/la: No jel gled'o ko Kimi no Iru Machi (A Town Where You Live)!?
Dobro je pa je anime imao samo 12 epizoda.
Jesi citao Cage of Eden(ako citas manga) ?
Trebalo bi da bude . Nagađaju ljudi da bi 3. sezona mogla izaći u oktobru 2014 ili januaru 2015 , tako da ćemo se načekati.nerkolfc je napisao/la:Da ne zna neko hoce li jos nastavaka izlaziti ovog HS DxD?
Jbg, al' ko čeka taj i dočekaMaestro^^ je napisao/la:Trebalo bi da bude. Nagađaju ljudi da bi 3. sezona mogla izaći u oktobru 2014 ili januaru 2015 , tako da ćemo se načekati.nerkolfc je napisao/la:Da ne zna neko hoce li jos nastavaka izlaziti ovog HS DxD?