kad si vec otvorio....

Neces vjerovati ovaj lik je sa dosta uspjeha igrao u rumuniji nakon odlaska iz laktasa i ima kamaru ponuda i jelen ligeLIvada je napisao/la:hahaaa vidi ovo ...
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
ma vidim ja da je rasni strijelacpile87 je napisao/la:Neces vjerovati ovaj lik je sa dosta uspjeha igrao u rumuniji nakon odlaska iz laktasa i ima kamaru ponuda i jelen lige
Dodikovi sinovihz_1987 je napisao/la:e kako se zopvu navijaci laktasa
Ja sam u Sportu citao,ta tri Nigerijca sto dolaze dolaze iz akademije koju vodi JJO,a trener im ja mislim nije Svabo vec neki Srbin koji je dugo vremena igrao i radio ramo.hz_1987 je napisao/la:hahhahahahhahahhahaha u kojim to novinama ja sam cito u avazu da ce ih neki svabo trenirati i da im dolaze 3 nigerijca
hahahahaDevil je napisao/la:Ja sam mislio da im je ovaj Komljenovic trener a ne sportski direktor.
jest živa istina dodik i okoča su od dva brata djecaDevil je napisao/la:Ovi Laktasi postali kao nesta opasni u zadnje vreme,citam u novinama danas saradjuju sa Jay Jay Okochom.
Borčevac je napisao/la:jest živa istina dodik i okoča su od dva brata djecaDevil je napisao/la:Ovi Laktasi postali kao nesta opasni u zadnje vreme,citam u novinama danas saradjuju sa Jay Jay Okochom.
ozbiljnohz_1987 je napisao/la:Borčevac je napisao/la:jest živa istina dodik i okoča su od dva brata djecaDevil je napisao/la:Ovi Laktasi postali kao nesta opasni u zadnje vreme,citam u novinama danas saradjuju sa Jay Jay Okochom.
hahahahahhahahahahhahahahhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.