Veze ti nemaš dečko. Nudio se ko pijana čehinja u Makarskoj kad ti vidi gutenberg u novčanikuapocalyps je napisao/la:Nije se Sasa nikom u Bosni nudio.Borac i Celik su jedini klubovi za koje bi igrao.Cao cao vozdrica.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ma vjeruj da puno vjerovatnije izgleda da se on nije ni nudio.Poznato je da Kajkut trazi ove neke instant ponude gdje izleti koji mjesec il godinu,uzme lovu i vrati se svom jatu (balkan)Ja licno sumnjam da mu je Velez mogao ponuditi 100 000 pa makar to bilo i maraka.I jos kao nije bio prioritet zbog kuparodjak je napisao/la:nama je se sam nudio,uzeli bi ga sigurno(veoma dobar igrac) ali prednost kod nas imaju igraci koji mogu nastupati u kupu(posto ce mo sve baciti na kup),a Kajkut je vec igro za Celik u kupu ,jbgamoustapha je napisao/la:Kajkut otiso u Hong Kong. Bio je sigurno jedan od boljih igraca u ligi i svakako je steta za ligu sto ga necemo vise gledati. Mada, s obzirom da je ugovor na 6 mjeseci, vrlo je moguce da se vrati vec na ljeto.Mozda na ljeto da ga angazujemo ako se plasiramo nekim slucajem u Evropu bio bi nam od velike pomoci
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kako su ovi zrinjevci upoznati sa situaciom u Velezu to je nevjerovatnoarhimed89 je napisao/la:Ma vjeruj da puno vjerovatnije izgleda da se on nije ni nudio.Poznato je da Kajkut trazi ove neke instant ponude gdje izleti koji mjesec il godinu,uzme lovu i vrati se svom jatu (balkan)Ja licno sumnjam da mu je Velez mogao ponuditi 100 000 pa makar to bilo i maraka.I jos kao nije bio prioritet zbog kuparodjak je napisao/la:nama je se sam nudio,uzeli bi ga sigurno(veoma dobar igrac) ali prednost kod nas imaju igraci koji mogu nastupati u kupu(posto ce mo sve baciti na kup),a Kajkut je vec igro za Celik u kupu ,jbgamoustapha je napisao/la:Kajkut otiso u Hong Kong. Bio je sigurno jedan od boljih igraca u ligi i svakako je steta za ligu sto ga necemo vise gledati. Mada, s obzirom da je ugovor na 6 mjeseci, vrlo je moguce da se vrati vec na ljeto.Mozda na ljeto da ga angazujemo ako se plasiramo nekim slucajem u Evropu bio bi nam od velike pomoci
.**** repu rodjak al vjeruj da ti je neko bacio mahalsku.Nemam nista protiv Veleza al malo je nerealno.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nisam navijac Zrinjskog i Velez mi je puno drazi klub ali iskreno mislim da je prica oko kupa malo smijesnarodjak je napisao/la:
Kako su ovi zrinjevci upoznati sa situaciom u Velezu to je nevjerovatno,ali neka,prva ljubav se nikad zaboraviti ne moze
.Ma sto se tice Kajkuta(nije mahalska
) on jeste ponudio svoje usluge(posto smo trazili dobrog napadaca) ali ja sam naveo jedan razlog zasto nije dosao(zato sto je vec igro u kupu) a drugi je razlog bio sto je trazio puno para(ja nisam nigdje reko da je Velez u mogucnosti da plati 100 000,nemojte mi stavljati nesto u usta sto nisam reko)Da nije igro u kupu,ja ti garantujem da bi dogovor bio postignut,a ovako kad je reko cifru (a vec je igro u kupu)dalje se nije ni razgovaralo.Ako slucajno izadjemo u Evropu,vidit ce te kako nece doci
(svakako ce u Singapuru ostati par mjeseci i ako ode,mada ni to nije sigurno).Nemojte pricati kad niste u toku.On bi vjerovatno osto u Celiku da Celik moze u Evropu,ali zbog toga sto Celik moze tesko dobiti licencu za Evropu prije svega, on trazi neki klub gdje ce za sto manje vremena uzeti neku dobru lovu.P.S.Pa sta vi mislite da je Kajkut skuplji od ovog Purovica koji je igro ligu prvaka
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Vjerovatno veze nemam jer sam znao da ce na drugi kontinent a ne kao vi da ce potpisati za Zelju i Sarajevo.VasaKisa je napisao/la: Veze ti nemaš dečko. Nudio se ko pijana čehinja u Makarskoj kad ti vidi gutenberg u novčaniku
BHF Bosanska Krajina!
Care,samo da dodam da postujem tvoje misljenje i nije mi namjera nikoga ubjedjivati.Imas pravo da budes skeptican i da ne vjerujesarhimed89 je napisao/la:Nisam navijac Zrinjskog i Velez mi je puno drazi klub ali iskreno mislim da je prica oko kupa malo smijesnarodjak je napisao/la:
Kako su ovi zrinjevci upoznati sa situaciom u Velezu to je nevjerovatno,ali neka,prva ljubav se nikad zaboraviti ne moze
.Ma sto se tice Kajkuta(nije mahalska
) on jeste ponudio svoje usluge(posto smo trazili dobrog napadaca) ali ja sam naveo jedan razlog zasto nije dosao(zato sto je vec igro u kupu) a drugi je razlog bio sto je trazio puno para(ja nisam nigdje reko da je Velez u mogucnosti da plati 100 000,nemojte mi stavljati nesto u usta sto nisam reko)Da nije igro u kupu,ja ti garantujem da bi dogovor bio postignut,a ovako kad je reko cifru (a vec je igro u kupu)dalje se nije ni razgovaralo.Ako slucajno izadjemo u Evropu,vidit ce te kako nece doci
(svakako ce u Singapuru ostati par mjeseci i ako ode,mada ni to nije sigurno).Nemojte pricati kad niste u toku.On bi vjerovatno osto u Celiku da Celik moze u Evropu,ali zbog toga sto Celik moze tesko dobiti licencu za Evropu prije svega, on trazi neki klub gdje ce za sto manje vremena uzeti neku dobru lovu.P.S.Pa sta vi mislite da je Kajkut skuplji od ovog Purovica koji je igro ligu prvaka
Meni je realnije da Velez nije mogao financijski parirati a na kup oni nebi gledali ni sekunde jer bi sa Kajkutom i evropa kroz premijer ligu bila sasvim realna.Sve u svemu slozit cemo se da se ne slazemo.ugodno vece
P.S.Znam da ti nisi zrinjevac,i hvala ti sto si na nasoj strani
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Rodjak ne lazi vise ovaj napaceni narod ,nisi samo nama zrinjevcima ispao lazov!
Sto ce vam Kajkut pored ove mega zvijezde iz crne gore?
HSK Zrinjski Mostar.
-
bacelonafan
- Kontakt:
Misli ti sta hoces,Purovic je veliko ime za ove nase lige,to su cinjenicesaskograd je napisao/la:Rodjak ne lazi vise ovaj napaceni narod ,nisi samo nama zrinjevcima ispao lazov!
ne lupetaj glupostisaskograd je napisao/la:Covjek ce dobiti 100 000 KM za 6 mj. i nudio se Velezu koji ima nekih 300 injak KM budzet godisnji!
halo bola ko si ti da me nazivas lazovomsaskograd je napisao/la:Rodjak ne lazi vise ovaj napaceni narod ,nisi samo nama zrinjevcima ispao lazov!
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ima jedan dio koji ide svima, a ovo sto je Zeljo dobio 200.000 eura se sam prijavio...
FORZA ZELJO
ne, ne radi se o klubovima koji su igrali evropu, nego o svim klubovima tj. njih 16, samo će suma biti različita tj. oni klubovi koji su u PL od 2009. pa do danas će dobiti pun iznos tj. 89.000 eura, a oni koji su manje igrali PL će dobiti manje novcazrinja05 je napisao/la:Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
Radi se o klubovima koji igraju evropu od nasih je samo Zeljo apliciro to o cemu ti pricas je nesto drugo sto su dobili svi koji igraju PL!AlemC85 je napisao/la:ne, ne radi se o klubovima koji su igrali evropu, nego o svim klubovima tj. njih 16, samo će suma biti različita tj. oni klubovi koji su u PL od 2009. pa do danas će dobiti pun iznos tj. 89.000 eura, a oni koji su manje igrali PL će dobiti manje novcazrinja05 je napisao/la:Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ok, skontao sam, hvala.pile87 je napisao/la:Radi se o klubovima koji igraju evropu od nasih je samo Zeljo apliciro to o cemu ti pricas je nesto drugo sto su dobili svi koji igraju PL!AlemC85 je napisao/la:ne, ne radi se o klubovima koji su igrali evropu, nego o svim klubovima tj. njih 16, samo će suma biti različita tj. oni klubovi koji su u PL od 2009. pa do danas će dobiti pun iznos tj. 89.000 eura, a oni koji su manje igrali PL će dobiti manje novcazrinja05 je napisao/la:Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Meni nikako nije jasno kako je ovaj Sasa Kajkut nasao angazman u Hong Kongu, Bog te vidio gdje je Bosna a gdje Hong Kong! Ne znaju ljudi da postojimo.
A to je jos jedan u nizu pokazatelja kako je jadna ova nasa liga, od tolike Europe i klubova u istoj igraci nađu angazman na drugom kontinentu, da je do para nije, jer ubjeđen sam da ni pod cijenu para ne bi isao u Kinu da je nasao nesto u Europi.
Ne bi me cudilo da se vrati nakon par mjeseci.
A to je jos jedan u nizu pokazatelja kako je jadna ova nasa liga, od tolike Europe i klubova u istoj igraci nađu angazman na drugom kontinentu, da je do para nije, jer ubjeđen sam da ni pod cijenu para ne bi isao u Kinu da je nasao nesto u Europi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kajkut je potpisao samo na 6 mjeseciElegant je napisao/la:Meni nikako nije jasno kako je ovaj Sasa Kajkut nasao angazman u Hong Kongu, Bog te vidio gdje je Bosna a gdje Hong Kong! Ne znaju ljudi da postojimo.
Ovi na ss napisaše da prema njihovim saznanjima za ugovor treba dobiti 100 000 dolara za 6 mjeseci, ode dignut pare i vratice se opet na isto, uhljebit se gdje ovdje a to mu neće biti problem.
I gdje je na kraju Kajkut otisao,danas u Presu pise potpisao za prvaka Kine
,jest sigurno zamjenio Drogbu pa ce igrati u paru sa Kleom
.
Marcelo Lipi je insistirao da se dovede Kajkut
,e sta sve necu procitati u novinama.....
Marcelo Lipi je insistirao da se dovede Kajkut
Smece od novina misle debili da smo stoka.Papalukas je napisao/la:I gdje je na kraju Kajkut otisao,danas u Presu pise potpisao za prvaka Kine![]()
![]()
,jest sigurno zamjenio Drogbu pa ce igrati u paru sa Kleom
.
Marcelo Lipi je insistirao da se dovede Kajkut,e sta sve necu procitati u novinama.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.