Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Belmin6
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Belmin6 » 03 jan 2014, 10:07

_dreamer_ je napisao/la:Zavrsio sam s Netsima! Sinoc sam kao najveci idiot ostao do pola 5 budan, ne sluteci da ce ga Kidd onako poniziti i ne dati mu ni jedne usljive minute u drugom poluvremenu. Pa sta je to on lose uradio u tih 10 minuta da ga onako kazni, pa nije njegov igrac trpao, a eto imao je i tri pisljiva skoka. Sta je to tako bilo pogresno ako nije nijednom ispao u odbrani i nije se rasipao u napadu? Sto je najsmjesnije, sa ovom pobjedom su odjednom svi zaboravili njegov ucinak iz zadnjih 7-8 tekmi i ispade kruh te vidio da je Mirza najveci problem u rotaciji.

Jednom sam napisao da ne znam kako bih podnio da ga izbaci Kidd iz rotacije. S povratkom Draya to ce se vjerovatno i desiti. Tragikomicno u svemu tome je sto Mirza uopste ne igra lose, cak sta vise, bio je medju najboljima u zadnjih 7-8 utakmica, ali dzaba, on je to zrtveno janje u Netsima i na njemu se uglavnom kola slome. Odredjeni igraci mogu odigrati 5-6 partija preko neke stvari i opet ce dobiti svoje minute, Mirza ocigledno nema pravo ni da se oklizne, a kamoli padne.

Kolicina ponizenja koju je ovaj momak osjetio na svojoj kozi u Netsima se ne moze nicime izmjeriti i ja se najiskrenije nadam da ce sto prije okrenuti paksu ovom luzerskom klubu i otici u neku zdravu sredinu. Mozda pretjerujem, ali sam potpuno emocionalno prazan nakon sinoc, pa covjece do pola 6 nisam mogao od huje da zaspim, a u 8 treba poraniti na posao. Sto to meni treba u zivotu?

Koliko god ja uzivao njega gledati, toliko ne mogu da podnesem te frustracije i zbog toga povlacim rucnu kada je u pitanju pracenje Mirze do nekih boljih dana.
Vidiš, upravu si. Mada sam imao neki osjecaj, cim ga je izvadio iz igre u drugoj, ja sam otisao na spavanje. Imao sam neki yeben osjecaj za Mirzu. I meni ga je žao. Još se kreteni vratiše u život i pobjediše. Cim se vrati Blatche, nema tu više puno minuta za Mirzu. Dobro si ovo rekao, samo daj Bože neke zdrave sredine, ovi nisu normalni.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 jan 2014, 11:25

Sinoć sam razmisljao da li da ostanem budan i gledam Mirzu. Ali nisam i donio sam pravu odluku. Vidjećemo kako će sljedeču odigrati to jest koliko će imati minutaže.
Sramota!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jan 2014, 11:44

Ma ne kajem se sto sam ost'o **** smo mogli gledati show u reziji Livnigstona i Redze. :mrgreen:
1946

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jan 2014, 12:34

ja jos ne mogu da svarim sta se sinoc desilo...igras sasvim korektno, 1 od 2 sut, uhvatis tri skoka, jest da te igraci ignorisu maksimalno..u odbrani isto tako nista kriminalno ne uradis i odjednom ga zakuca na klupu. Evans igra i bruka se , sramoti se lik , kao i Livingston i opet ne ubacuje Mirzu.

sve se tjesim da je dobio neki udarac ili nesto, jer ako je bio zdrav-prav onda ,ko sto rekoh, Kid mu je porucio da trazi sebi drugi tim.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 jan 2014, 13:41

slika

opet ga ja volim

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 jan 2014, 14:17

sreća pa sam zaspao nakon što ga je izvadio u drugoj četvrtini...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 03 jan 2014, 15:01

kokuz je napisao/la:sreća pa sam zaspao nakon što ga je izvadio u drugoj četvrtini...
Sreca pa sam ja pa ja jos ranije zaspa, nebi volio vidit taj prizor kad ga izvadi :lol:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 jan 2014, 15:32

Osjecao sam da ce sinoc iznenaditi i to se desilo,jednostavno morali su nekoga..,Cak mi je donekle drago sto su pobijedili i to nikako ne moze bit lose za Mirzu kao sto neki misle...
I ne znam sto su neki toliko pesimisticni...cinjenica je da sinoc nije igrao sjajno,cinjenica je i da ga je mogao/trebao uvesti u drugom poluvremenu,ali to ne znaci da je izgubio mjesto u rotaciji i da nece imati minute kad se blatche vrati kako su neki rekli..Pierce,Johnson trenutno nisu u formi,ali naravno da ce igrati 30 min jer su jednostavno "Pierce" i "Johnson" i sutat ce i forsirat dok ne udju u formu-to najbolje objasnjava onaj prelijepi winner Mr. Clutch-a....Mirza ce itekako igrati i kad se Blatche vrati -.Eh sad koliko i kako to cemo vidjeti ...

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 03 jan 2014, 15:42

mirzatele je napisao/la:Osjecao sam da ce sinoc iznenaditi i to se desilo,jednostavno morali su nekoga..,Cak mi je donekle drago sto su pobijedili i to nikako ne moze bit lose za Mirzu kao sto neki misle...
I ne znam sto su neki toliko pesimisticni...cinjenica je da sinoc nije igrao sjajno,cinjenica je i da ga je mogao/trebao uvesti u drugom poluvremenu,ali to ne znaci da je izgubio mjesto u rotaciji i da nece imati minute kad se blatche vrati kako su neki rekli..Pierce,Johnson trenutno nisu u formi,ali naravno da ce igrati 30 min jer su jednostavno "Pierce" i "Johnson" i sutat ce i forsirat dok ne udju u formu-to najbolje objasnjava onaj prelijepi winner Mr. Clutch-a....Mirza ce itekako igrati i kad se Blatche vrati -.Eh sad koliko i kako to cemo vidjeti ...

Pa ako Kidd forsira formaciju sa Livingston i D-Will, onda ide Pierce na 4, i Johnson na tri. A onda su tu i AK i Blatche za rotaciju. Mirza ce sebi neke minute djelit sa Plumee i Redzom :|

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jan 2014, 16:11

polako ljudi, jedna losija utakmica, sta ste odmah popalili sve alarme i najnegativnije moguce misli, kritike i ostalo, dosta je sto ovi misevi dolaze prosipati svoje crnilo ne morate jos i vi sada negativnosti donositi :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 jan 2014, 16:18

ala će Kiddova mama da štuca ako ovako nastavi :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jan 2014, 16:41

Ako ga poredite sa ostalim igracima u nba jednostavno ne moze sa igra jedan na jedan protiv igraca na njegovoj poziciji. Mirza jos nije skontao razliku izmedju euro kosarke I nba. Jos uvjek ceka na neke akcije uredno salje
Pasove al nije to to u nba. Istovremeno nema
Toliki kvslitet da neko mijenja stil igre radi njega. Bit ce bolje sa malo vise sansi u nekom drugom klubu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 03 jan 2014, 16:53

LenBias je napisao/la:polako ljudi, jedna losija utakmica, sta ste odmah popalili sve alarme i najnegativnije moguce misli, kritike i ostalo, dosta je sto ovi misevi dolaze prosipati svoje crnilo ne morate jos i vi sada negativnosti donositi :lol:
ma fol je u tome sto on nije lose odigrao ;) i zato se vecina cudi sto ga vise nije ubacivao ne znam da li si gledao utakmicu da vidis sou Livingstona i Redze :lol: nevjerovatno da su oni dobili toliku minutazu :evil: Mirza da je pola uradio od onog sto su ova dvojica ne bi ga bilo ni na mapi

kimbo pa nije dijete od 17 godina da ne zna razliku :roll: :roll:
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 03 jan 2014, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 03 jan 2014, 16:55

Ma morat ce izgleda i on promjeniti taktiku tj. forsirat ko i svi ostali. Bolje da osuta 5 trica i promasi/pogodi pa onda ga zakuca na klupu ili pusti da igra. Ovako momak odigra sasvim korektno i iz samo kidu jasnih razloga završi na klupi do kraja meča. Forsiraj Tela :D .

Mkey4nba
Kontakt:

Post Postao/la Mkey4nba » 03 jan 2014, 16:57

Ja ipak mislim da bi Mirza mogao biti jedan od najboljih 6tih igraca lige, tj. Igraca koji pocinje sa klupe i koji ima zagarantovanih +-20 min po utakmici. Ekipe po njegovoj mjeri kao sto sam vec spominjao su one koje cijene Europske igrace a koji ih i kupuju kao recimo San Antonio, Minnesota, Toronto itd. Ova Ekipa Brooklyna je prenatrpana krilimA i jednostavno svako igra za sebe. U takvom okruzenju tesko ce on naci svoju igru i vratiti samopouzdanje. Zato Mirza sebi treba traziti drugi klub.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jan 2014, 17:45

Hocemol opet o tradeu? :D

A jbt pa Plumlee gubi 4 puta loptu i ljudi prave razliku, a onda Mirza ide na klupu, a rookie ostaje u igri :roll: Ako Mirza opet izgubi mjesto u rotaciji definitivno nije do njega. Znaci on je pokazao da moze igrati sa ovim zvjezdama i biti jedan od najboljih na parketu. Ocigledno je nesto drugo u pitanju, dokazivanje na parketu sigurno nije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 03 jan 2014, 18:00

jest da je čudno što nije ulazio u drugom poluvremenu ali ljudi polahko,to je samo jedna utakmica,vidjeti cemo kako ce biti u sljedećim utakmicama,kad se blanch vrati...bilo kako bilo,mirza je dokazao da može,tako da će sigurno biti zainteresovanih za njega...

evo mirza vodi u anketi za najboljeg igrača mjeseca u netsima ;) ;) pored jj i dwilla

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jan 2014, 18:12

musla je napisao/la:jest da je čudno što nije ulazio u drugom poluvremenu ali ljudi polahko,to je samo jedna utakmica,vidjeti cemo kako ce biti u sljedećim utakmicama,kad se blanch vrati...bilo kako bilo,mirza je dokazao da može,tako da će sigurno biti zainteresovanih za njega...

evo mirza vodi u anketi za najboljeg igrača mjeseca u netsima ;) ;) pored jj i dwilla
Daj link ako se moze glasat, ima da Mirza pobjedi 100% :mrgreen:

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 03 jan 2014, 18:21

http://www.nba.com/nets/" onclick="window.open(this.href);return false; ja sam tu našao,naravno ispunio svoju građansku dužnost :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jan 2014, 18:24

musla je napisao/la:http://www.nba.com/nets/ ja sam tu našao,naravno ispunio svoju građansku dužnost :D
Takodjer :D

Mirza vodi sa 45% glasova ispred JJ-a (31%) i Derona (24%). :)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.