a možemo komotno staviti i medunjanina kao 'zadnjeg veznog' skupa sa misketom i pjanićem
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Samo su dvije stvari upitne:DonCorleone je napisao/la:-------------------------Dzeko---------------------------
---Lulic-------------------------------------Hajrovic--
----------Medunjanin----------Pjanic-----------------
--------------------Besic/Salatic-----------------------
--Kolasinac-------Spahic-----Bicakcic-----Mujdza---
------------------------Begovic-------------------------
Upravu si. Jedino Misimovic umjesto Medunjanina. I Ibisevica umjesto Dzeke.DonCorleone je napisao/la:@dreamer
Tvoja konstatacija u vezi Dzeke nije tacna. Tako kao sto si ti to zamislio razmislja upravo i nas Safet. Zelim samo da pojasnim sledece, da li ce Dzeko biti odsjecen ili ne, ne zavisi od postave sa dva napadaca ili vise/manje, nego od igraca na sredini terena. Koliko oni budu napravili efektivnih sansi, toliko ce Dzeko biti dobar. Igranje sa dva napadaca ili vise, ne znaci da cemo mi igrati ofanzivno i da ce napadaci biti efikasni, dakle moze se desiti potpuno suprotno od toga. Dakle prva jako bitna stvar je da broj napadaca ne moze bod znak jednakosti sa efiskasnoscu Dzeke.
Kljuc uspjeha protiv Argentine lezi u vrlo jakoj, brzoj i tvrdoj sredini terena i sve dok Safet to ne shvati, bice uvijek donji protiv iole jacih reprezentacija kao USA 4/45, da ne pricam o samom vrhu FIFA rang liste.
Eh sada na tebi je da protumacis kakvu cemo mi imati sredinu sa Ibisevicem i dali je dovoljno izvaditi samo Misimovica van prvih II. Po meni kljuc uspjeha ne lezi iskljucivo u vadjenju Misketa, niti je on krivac za sve, nego je kompletna postava (pogotovo sredina terena) kao sto sam gore naveo bitna, ne, ona je najbitniji faktor. Odbrana pocinje na sredini terena, a ne u svom 16tercu, dakle po meni postoji pod uslovom koji daju nasi igraci samo jedna formacija kojom mi mozemo parirati Argentini, a to je sledeca. Razloge sam gore naveo.
-------------------------Dzeko---------------------------
Kako nam bolan "ovakav" igrac nebi trebao. Da se je bar snasao pa rekao da Ibrahimovic nemoze igrati za nas. Ili bar u stilu, da je nas izganjao bi papire, a ovakav nam ne treba. A ne da nema mjesta, bruka se covjek jos vise. Sta ce poslije kad popusimo protiv ARG odgovoriti dom istom SPA novinaru. Cuj Ibra nebi imao mjesta u timu pored ovakvog Dzeke i Ibisevica,Virtu4l je napisao/la:Ne vidim ništa smiješno u toj izjavi, a pročitao sam je pet puta da utvrdim gradivo.
ni više ni manje nego 6:0.Romanista10 je napisao/la: krenemo sa dva napadaca na Argentinu proci cemo gore nego Srbija na svjetskom protiv njih. Koliko je ono bilo 0:4 ili 0.5.
Ja vec duze vremena govorim da nam je 4/5/1 jedina sansa. I drago mi je da sve vise i vise raje to prihvaca. Ma pregazit ce nas ARG u veznom redu i napadu. Dzeko totalno izvan forme. Ibisevic ce neuspjesno glumit desno krilo pola utakmice.viKK je napisao/la:ni više ni manje nego 6:0.Romanista10 je napisao/la: krenemo sa dva napadaca na Argentinu proci cemo gore nego Srbija na svjetskom protiv njih. Koliko je ono bilo 0:4 ili 0.5.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

Nema se ovdje sta raspravljati ovo je taktika koja bi nas sigurno dovela do uspjeha samo se nadam da ce to i Pape skontati.DonCorleone je napisao/la:@dreamer
Tvoja konstatacija u vezi Dzeke nije tacna. Tako kao sto si ti to zamislio razmislja upravo i nas Safet. Zelim samo da pojasnim sledece, da li ce Dzeko biti odsjecen ili ne, ne zavisi od postave sa dva napadaca ili vise/manje, nego od igraca na sredini terena. Koliko oni budu napravili efektivnih sansi, toliko ce Dzeko biti dobar. Igranje sa dva napadaca ili vise, ne znaci da cemo mi igrati ofanzivno i da ce napadaci biti efikasni, dakle moze se desiti potpuno suprotno od toga. Dakle prva jako bitna stvar je da broj napadaca ne moze bod znak jednakosti sa efiskasnoscu Dzeke.
Kljuc uspjeha protiv Argentine lezi u vrlo jakoj, brzoj i tvrdoj sredini terena i sve dok Safet to ne shvati, bice uvijek donji protiv iole jacih reprezentacija kao USA 4/45, da ne pricam o samom vrhu FIFA rang liste.
Eh sada na tebi je da protumacis kakvu cemo mi imati sredinu sa Ibisevicem i dali je dovoljno izvaditi samo Misimovica van prvih II. Po meni kljuc uspjeha ne lezi iskljucivo u vadjenju Misketa, niti je on krivac za sve, nego je kompletna postava (pogotovo sredina terena) kao sto sam gore naveo bitna, ne, ona je najbitniji faktor. Odbrana pocinje na sredini terena, a ne u svom 16tercu, dakle po meni postoji pod uslovom koji daju nasi igraci samo jedna formacija kojom mi mozemo parirati Argentini, a to je sledeca. Razloge sam gore naveo.
-------------------------Dzeko---------------------------
Realna i prava izjava bi bila: Ibrahimovic je vrhunski igrac kojeg bi svaka reprezentacija voljela imati u svojim redovima, pa tako i mi, ali bi se isto tako morao izboriti pored Dzeke i Ibisevica za startnu postavu.Romanista10 je napisao/la:Kako nam bolan "ovakav" igrac nebi trebao. Da se je bar snasao pa rekao da Ibrahimovic nemoze igrati za nas. Ili bar u stilu, da je nas izganjao bi papire, a ovakav nam ne treba. A ne da nema mjesta, bruka se covjek jos vise. Sta ce poslije kad popusimo protiv ARG odgovoriti dom istom SPA novinaru. Cuj Ibra nebi imao mjesta u timu pored ovakvog Dzeke i Ibisevica,Virtu4l je napisao/la:Ne vidim ništa smiješno u toj izjavi, a pročitao sam je pet puta da utvrdim gradivo.![]()
![]()
![]()
![]()
]
Nazalost i ti i ja znamo da ce Pape protiv Gauchosa poslati u igru najbolji tim i to ne sa jedinim nego dva napadaca. Da se jos vise izmorimo. Posebno "desno krilo " Ibisevic. Na kraju cemo izgubiti jedan ili dva razlike. I imati cemo umorne igrace protiv prvaka Afrike.Saurman je napisao/la:Naša je šansa protiv Nigerije i Irana ukoliko izvučemo 4 boda na konju smo.Protiv Argentine kad bi sve stavli u odbranu izgubili bi ,tako da nas taj meč ne treba puno brinuti.
Naravno očekujem da časno izgube da se ne brukamo kao Srbija.
Upravo tako. Upravu si.TMovac je napisao/la:Realna i prava izjava bi bila: Ibrahimovic je vrhunski igrac kojeg bi svaka reprezentacija voljela imati u svojim redovima, pa tako i mi, ali bi se isto tako morao izboriti pored Dzeke i Ibisevica za startnu postavu.Romanista10 je napisao/la:Kako nam bolan "ovakav" igrac nebi trebao. Da se je bar snasao pa rekao da Ibrahimovic nemoze igrati za nas. Ili bar u stilu, da je nas izganjao bi papire, a ovakav nam ne treba. A ne da nema mjesta, bruka se covjek jos vise. Sta ce poslije kad popusimo protiv ARG odgovoriti dom istom SPA novinaru. Cuj Ibra nebi imao mjesta u timu pored ovakvog Dzeke i Ibisevica,Virtu4l je napisao/la:Ne vidim ništa smiješno u toj izjavi, a pročitao sam je pet puta da utvrdim gradivo.![]()
![]()
![]()
![]()
]

u svakom dobru uvijek ima nekog zla. uz svo dužno poštovanje sušiću i onome što je postigao sa ovom reprezentacijom, radujem se danu kada na mjesto selektora naše reprezentacije dođe kvalitetan stručnjak.Volvic je napisao/la:Pape nas odveo u Brazil, a kostace nas sa svojom tvrdoglavim stavom i ignorancijom GOMILU mladih i
talentovanih igraca.
emir79 je napisao/la:Jah Pape treba da brine o mladima, i da sa A reprezentacijom povede djecurliju od 17-18 godina u Brazil , kako ih nebi izgubili. Pameti lijepa niposto nisi skupa!
Kojih mozgova za nepovjerovati.
Trebali bi ugasiti U17, U19,U21, koji ce nam qrac, kad na sve mora Susic da misli, trebao bi osnovati i kakvo obdaniste na nivou A selekcije, inace je Pape taj koji treba da se cera po svijetu zbog djecurlije, a ne savez koji treba da nadje skaute po Evropi. Ma bravo strucnjaci, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Mislis na Cocalica i Dilalvesa? Pardon, Dilavera.Volvic je napisao/la:Pape nas odveo u Brazil, a kostace nas sa svojom tvrdoglavim stavom i ignorancijom GOMILU mladih i
talentovanih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.