Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Najsmjesniji postovi na forumu!
Odatle je i onaj izraz "po kratkom postupku". 
Keep walking.
- Marsal
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
A dobro nemam ništa protiv njega stvarno, samo ne razumijem to što radi ni sekunde.Greivis je napisao/la: Meni je ubjedljivo najcudniji lik na forumu. Ali nit vrijedja nit napada ikada nekoga, pa moras fino sa njim.
Virtu4l je napisao/la: Ako ti ne možeš da shvatiš, ja sam shvatio![]()
Samo pogriješio si, mislim da nije bio policajac. Jednom je baš pisao o tome ako se ne varam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Koji sam crnjak danas doživio, tj. bolje rečeno debakl. Povezem jednu curu koja mi se nekada dugo sviđala prema čaršiji, prije toga je nisam baš dugo vidio i neka trema me bila spucala, 5 puta mi se auto ugasilo pred njom. Ebo te život...jbm ti i kvačilo i dan, 5 puta mi se nije ugasio u mjesec dana polaganja.Ako ikad budem imao svoje auto automatik će da bude.
BHF Bosanska Krajina!
Ne mogu ni zamislit kako syeban osjecaj je bioapocalyps je napisao/la:Marsal je napisao/la:Koji sam crnjak danas doživio, tj. bolje rečeno debakl. Povezem jednu curu koja mi se nekada dugo sviđala prema čaršiji, prije toga je nisam baš dugo vidio i neka trema me bila spucala, 5 puta mi se auto ugasilo pred njom. Ebo te život...jbm ti i kvačilo i dan, 5 puta mi se nije ugasio u mjesec dana polaganja.Ako ikad budem imao svoje auto automatik će da bude.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to nista ozbiljno samo se ta treba cene vise vozit s tobom.apocalyps je napisao/la:Marsal je napisao/la:Koji sam crnjak danas doživio, tj. bolje rečeno debakl. Povezem jednu curu koja mi se nekada dugo sviđala prema čaršiji, prije toga je nisam baš dugo vidio i neka trema me bila spucala, 5 puta mi se auto ugasilo pred njom. Ebo te život...jbm ti i kvačilo i dan, 5 puta mi se nije ugasio u mjesec dana polaganja.Ako ikad budem imao svoje auto automatik će da bude.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Al' svegami od trenutka kad sam položio pa do danas samo mi se jednom ugasio...kad te belaj hoće ne možeš ti tu ništa. Neću joj više nikad ni stat.Dzoni je napisao/la: Nije to nista ozbiljno samo se ta treba cene vise vozit s tobom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Maršale, nesretniče.

gojzerica je napisao/la:Ti si je slavio sa Bear Gryllsom.Cautinho je napisao/la:Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Ali najviše me handri to što ne mogu da shvatim,da ujutro nisam mogao ustati,jer me boli cijela kost ispod desnog koljena,nekako sam syebao i tetivu,imam modrice po cijelom tijelu,i jos sam uspio puknuti zub i rasjeći usnu.
Tko zna u kakvom sam položaju zaspao.
A i kući sam se vratio izderane i prljave odjeće,a nisam našao drugu tenu.
Mortus.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prije ce biti da je s ovim slavio

Cautinho je napisao/la:Dva drugara u pohodu na kantu.Greivis je napisao/la:Momak pametno napisa, a vi ga i dalje ismijavajte.Cautinho je napisao/la:Istina.
Najvise mi zao onih kandidata za forumasa godine.Duke,Rio,Magica....ti ljudi pucaju sa strucnosti.A opet po cijele dane na forumu.Ta vam pamet ovdje nista ne znaci...Toplo preporucujem da naplatite to vase znanje i ohanite se ovih gluposti kao sto je forum.
Samo me zanima sto obracas paznju na to sto ti govore? Pametniji si od vecine ovdje, vjeruj mi. Pusti jade koji vrijedjaju preko foruma.
Against the system.
Kao da ja njih bendam,prijatelju.Ovo malo vremena vikendom navecer malo odem na forum da vidim sta ima,pa malo citam postove hejtera.Samo naprijed.Vi gori,ja gori.Odo sad 100 tema aktivirati.
Dobro kazes prijatelju,lako je preko foruma.Pohodite malo ovamo u Posusje,dragi moj internet huligančići.
Greivis je napisao/la:Love Cautinho!
Hate Greivis!
Cautinho je napisao/la:Love Greivis!
Hate Cautinho!
Greivis je napisao/la:Jbg drug sad nas vec brukas.
Cautinho je napisao/la:Gore od ovog ni ne moze.U postizanju nasih ciljeva moramo biti spremni na svakojaku zrtvu!
Against the system!
Greivis je napisao/la:A za Bullse navijas? Bolje bi se uklopio sa navijacima Lakersa. Razmisli.Cautinho je napisao/la:Nema se sta kriti.
Pitao sam sta je alley hop u kosarci i kakve pozicije postoje.Nisam razumio najbolje ono centar i bek i to.
Laički,naravno.
Virtu4l je napisao/la:Kako se vas dvojica lijepo slažete, stvarno je šteta što je jedan morao pobijediti.
#miasanmia
Ma znam jarane kako je kad krenu pehovi jedan za drugim.Marsal je napisao/la:Al' svegami od trenutka kad sam položio pa do danas samo mi se jednom ugasio...kad te belaj hoće ne možeš ti tu ništa. Neću joj više nikad ni stat.Dzoni je napisao/la: Nije to nista ozbiljno samo se ta treba cene vise vozit s tobom.
A sto se tice toga da ti se auto ugasilo,**** to gasit ce ti se i kad budes imao stotine hiljada kilometara iza sebe.
Desi se.
Sad...dal ce se bas desit 5 puta,ne znam.
Ja mislim da je djevojka poslije 3 gasenja uzela pojas i vezala se.
BHF Bosanska Krajina!
Bar si joj vratio za traume koje je ona tebi nanijela.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma ja,jer na kraju krajeva zbog nje se i gasio.Kawhi je napisao/la:Bar si joj vratio za traume koje je ona tebi nanijela.
Dobar Dobar Maršal
sreća je što imade sabura i nemade krampe u autu,da si slab sa nervima bilo bi svašta 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p3027058" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto svako zna naći stream?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Bolje pitanje je zašto, za ime boga, je dozvoljen internet svima.
Nama je Željo svetinja jedina.
poenta neka nešto ?Kawhi je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p3027058
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Hoće da kaže da je većina na Mirzinoj temi toliko ograničena da ne razumije kako su u stanju da nađu stream.
Nama je Željo svetinja jedina.
Greivis je napisao/la:Meni je ubjedljivo najcudniji lik na forumu. Ali nit vrijedja nit napada ikada nekoga, pa moras fino sa njim.Marsal je napisao/la: A jbg moram provjerit.
Frajer je i na klixovom forumu i tamo je isti, ima bruku postova i samo postavlja glupa pitanja...ne mogu da shvatim tog čovjeka nikako pošto koliko sam skontao radio je u MUP-u ili tako neki ozbiljan posao.
Sto ako smijem pitati?
Kawhi je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p3027058
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.