Kamo srece da su Turci bili crnci...MaGiCa je napisao/la:Poshteno.Virtu4l je napisao/la: Pošteno, zar ne?
Kamo srece da su podloge ostale na nivou sa sredine 2000ih, druga bi se pesma pevala.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Kamo srece da imas malo vise sive mase u glavi...samosarajvo je napisao/la:
Kamo srece da su Turci bili crnci...
Mozda bi ti neke stvari bile jasnije, ne
-
samosarajvo
- Kontakt:
Tek sad pogledah treci set.Par strasnih forehanda Nadala.Bude li to malo konstantnije havarija ce biti
A sto se tice podloge, kolko god je ubrzali brza od US-a,Montreala i Cincinatia sumnjam da ce biti...
A sto se tice podloge, kolko god je ubrzali brza od US-a,Montreala i Cincinatia sumnjam da ce biti...
Konačno neko ko zdravo razmišlja.Craig Tiley, better known as the tournament director of the australian open, has been one of the biggest proponents of speeding up the courts over the past few years. "It seems the surfaces are all too similar these days and while repeat winners and big names are great for tv and tournaments we also have to think about the future of the game. These guys novak, nadal, federer, murray aren't going to be around in the next 4-5 years and I along with many on the atp feel that the game needs variety for new stars to emerge. Tiley also addresses the aussie open having a new identity going forward. "You know its gotten to the point where some have called our court "blue clay" and thats not at all what we want to be known for. We started to speed up the courts last year and even more so this year as has been evident at brisbane. The new balls have also quickened up the game and we feel this is something that will really distinguish the australian open going forward and we're excited to see new faces and future challengers emerge"
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance je napisao/la: Konačno neko ko zdravo razmišlja.
Jos samo da oni sto se ponose emeraldclay-podlogama u IW i Miamiju to shvate, pa da se prenese i na Montreal, USO i tako redom do WTFa.You know its gotten to the point where some have called our court "blue clay" and thats not at all what we want to be known for
Sviđa mi se to, jer onda neće biti opravdanja za buduću Rafinu dominaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da ih biti opravdanja, jer te dominacije ne moze da bude ako su podloge brze.Virtu4l je napisao/la:Sviđa mi se to, jer onda neće biti opravdanja za buduću Rafinu dominaciju.
Klin se klinom izbija.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Hahah koji si ti brat ..Virtu4l je napisao/la:Sviđa mi se to, jer onda neće biti opravdanja za buduću Rafinu dominaciju.
Ko sto rekoh, brzi od US-a sumnjam da ce biti, mozda ga izjednace za pocetak pa kasnje nekad da se i US ubrza da bi se sve opet vratilo u ravnotezu.
A vidjeli smo dominaciju u Americi ...
Ja bih već počeo pripremati plan b da sam na tvom mjestu.MaGiCa je napisao/la:Naravno da ih biti opravdanja, jer te dominacije ne moze da bude ako su podloge brze.Virtu4l je napisao/la:Sviđa mi se to, jer onda neće biti opravdanja za buduću Rafinu dominaciju.
Klin se klinom izbija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na ovom podforumu nista novo,degradiranje Nadalovih vrlina,dostignuca i nacina igra all the time. 
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
krenuo je nadal kako treba, na sta ce sve na kraju izaci ostaje da vidimo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Virtu4l je napisao/la:
Ja bih već počeo pripremati plan b da sam na tvom mjestu.

trenutno monfils ne moze meda protiv nadala i to blago receno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gdje su oni sto su najavljivali pobjedu Monfilsa,pitanje je hoceli gema uzeti

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
samosarajvo je napisao/la:A sto se tice podloge, kolko god je ubrzali brza od US-a,Montreala i Cincinatia sumnjam da ce biti...
US Open brz!? Reci da se šališ.samosarajvo je napisao/la:Ko sto rekoh, brzi od US-a sumnjam da ce biti
Btw, Thumb up za Craiga Tileyja.
Što se tiče Rafe, on igra toplo-hlado. Jedan meč odigra slabije, drugi već briljira. Uz to ostvaruje pobjede. Ništa strašno za mečeve protiv slabijih, ali protiv Djokovica, Murrayja (
-
samosarajvo
- Kontakt:
ne izvrci mi rijeci, uso mozda nije kao sto je nekad bio ali je brzi od australije 100%, koju i ako ubrzaju sumnjam da ce bit brza od usa, razumjes?Claus je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:A sto se tice podloge, kolko god je ubrzali brza od US-a,Montreala i Cincinatia sumnjam da ce biti...US Open brz!? Reci da se šališ.samosarajvo je napisao/la:Ko sto rekoh, brzi od US-a sumnjam da ce biti![]()
Btw, Thumb up za Craiga Tileyja.Pametan čovjek zna da usporavanje i homogenizacija podloga nije dugoročno isplativo rješenje.
Što se tiče Rafe, on igra toplo-hlado. Jedan meč odigra slabije, drugi već briljira. Uz to ostvaruje pobjede. Ništa strašno za mečeve protiv slabijih, ali protiv Djokovica, Murrayja (), Del Potra i eventualno Federera (ako, i samo ako, podloge budu znatno ubrzane) neće ići tako glatko. Uostalom, vidjeće se o čemu govorim.
bolji monf nego u prvom setu al je brejk na guze dobio, 3 greske rafe od kojih su 2 bile bas nekaakteristicne
Pa dovoljno je malo (podvlačim, "malo") ubrzati AO da bi bio brži od nikad sporijeg USO. Naravno, to se neće desiti zbog politike ATP-a i organizatora (postavljanjem sadašnje podloge su naznačili kakav turnir žele u budućnosti).samosarajvo je napisao/la:ne izvrci mi rijeci, uso mozda nije kao sto je nekad bio ali je brzi od australije 100%, koju i ako ubrzaju sumnjam da ce bit brza od usa, razumjes?Claus je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:A sto se tice podloge, kolko god je ubrzali brza od US-a,Montreala i Cincinatia sumnjam da ce biti...US Open brz!? Reci da se šališ.samosarajvo je napisao/la:Ko sto rekoh, brzi od US-a sumnjam da ce biti![]()
Btw, Thumb up za Craiga Tileyja.Pametan čovjek zna da usporavanje i homogenizacija podloga nije dugoročno isplativo rješenje.
Što se tiče Rafe, on igra toplo-hlado. Jedan meč odigra slabije, drugi već briljira. Uz to ostvaruje pobjede. Ništa strašno za mečeve protiv slabijih, ali protiv Djokovica, Murrayja (), Del Potra i eventualno Federera (ako, i samo ako, podloge budu znatno ubrzane) neće ići tako glatko. Uostalom, vidjeće se o čemu govorim.
bolji monf nego u prvom setu al je brejk na guze dobio, 3 greske rafe od kojih su 2 bile bas nekaakteristicne
Inače, ništa ne izvrćem. Sam si stavio US Open u kontekst s Montrealom i Cincinnatijem, što je nespojivo. Jedina zajednička stvar je što se igraju na HC-u i na istom kontinentu.
-
samosarajvo
- Kontakt:
a ako ga budu ubrzavali sumnjam da ce to uraditi toliko da bude brzi od usa, a pitanje je hoce li uopste
a eto te turnira sam svrstao jer su jedan za drugim,pokazao je da moze igrat na svakoj podlozi
jao kakvi udarci za rebrejk :O
a eto te turnira sam svrstao jer su jedan za drugim,pokazao je da moze igrat na svakoj podlozi
jao kakvi udarci za rebrejk :O
Uopće ne spominjem Nadala, niti sporim da je većini začepio usta i dokazao da može dominirati i na za njega najnepogodnijem tipu podloge (odnosno HC-a). Akcent je bio na brzini US Opena, i ti si to shvatio, no valjda smijem ispraviti "krivi navod" i razdvojiti nešto se, opet na žalost, ne bi smjelo razdvajati (takmičari se na brzom HC-u pripremaju za nešto između medium i slow HC-a).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.