KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

tax
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la tax » 14 jan 2010, 00:34

zimic>brkic>pasalic>spralja>rasim wright>jeremi vil>albijanic
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 jan 2010, 08:49

tax je napisao/la:zimic>brkic>pasalic>spralja>rasim wright>jeremi vil>albijanic
di spralju nađe...bolji je od svih nabrojanih.. :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 14 jan 2010, 12:02

ikonic slobodan igrac gdje li ce zavrsiti,kod nas bi ko da gledam dosao da nismo vec ispunili kotu od 20 igraca

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jan 2010, 12:15

muamer_15 je napisao/la:ikonic slobodan igrac gdje li ce zavrsiti,kod nas bi ko da gledam dosao da nismo vec ispunili kotu od 20 igraca
taman neka ga potpisu za Ligu 6 hahaahah on nek odmori do tad :D
ocekivao sam da ce se ovo desiti ekipi iz donetska i to iz vise razloga
You are someone else I am still right here

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 14 jan 2010, 14:39

fera je napisao/la:
muamer_15 je napisao/la:ikonic slobodan igrac gdje li ce zavrsiti,kod nas bi ko da gledam dosao da nismo vec ispunili kotu od 20 igraca
taman neka ga potpisu za Ligu 6 hahaahah on nek odmori do tad :D
ocekivao sam da ce se ovo desiti ekipi iz donetska i to iz vise razloga
a znaci moze doci za ligu 6...a steta sto vec sad ne moze u nlb..steta

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 jan 2010, 14:52

e ajmo malo smo offtopicarili dosta je sa uporedjivanjem igraca, neki su se poceli loziti na to opasno :roll:

ikona nece kod nas
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 14 jan 2010, 15:29

KK_Bosna je napisao/la:e ajmo malo smo offtopicarili dosta je sa uporedjivanjem igraca, neki su se poceli loziti na to opasno :roll:

ikona nece kod nas
Ikona dolazi kod nas

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jan 2010, 17:03

košarkaš je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:e ajmo malo smo offtopicarili dosta je sa uporedjivanjem igraca, neki su se poceli loziti na to opasno :roll:

ikona nece kod nas
Ikona dolazi kod nas
Ikona je kralj i jedini klub u BiH za koji bi on igrao je K.K.Bosna! do marta i lige 6 to nije moguce,poslije ko zna!?..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 jan 2010, 20:02

siroki je doveo veoma dobrog trenera jusupa, tako da su sanse bosne da pobjedi na pecari pale na 25%
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 14 jan 2010, 21:11

k_c je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:

ikona nece kod nas
Ikona dolazi kod nas
Ikona je kralj i jedini klub u BiH za koji bi on igrao je K.K.Bosna! do marta i lige 6 to nije moguce,poslije ko zna!?..
da se mene pita ja bi ga doveo kod nas, ja njega simpatiziram i respektiram, vrhunski igrač, volio bi da dođe kod nas i da vam uvali 30 koševa, 12 asistencija i 8 ukradenih lopti.... :lol: šalu na stranu, ali meni jako drag igrač!!!!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 14 jan 2010, 21:14

:roll:
Ma to ne bilo po ključu, jednostavno bi ugrozilo vitalni interes i "svijetlu" tradiciju...:?
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jan 2010, 22:29

mahalac je napisao/la::roll:
Ma to ne bilo po ključu, jednostavno bi ugrozilo vitalni interes i "svijetlu" tradiciju...:?
haha,ima i toga,mada mislim da bi ga Siroki odmah doveo da ga moze platiti,bez obzira sto je on Srbin!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 jan 2010, 22:32

mahalac je napisao/la::roll:
ocito ne poznajes tradiciju hkk sirokog :P :P
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 14 jan 2010, 23:24

Ikona nece doci ni za ligu 6 ...jer je na sudu sa KK Bosna ,zato sto jos nije skroz isplacen za proslu sezonu......
Ali zato ce za njega naci drugi klub njegov MENADZER vrlo brzo ....

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 jan 2010, 20:34

Bosna se obrukala u Kragujevcu! Valjda ce nakon ovog debakla biti nekih sankcija! Mislim da je Siroki na Pecari apsolutni favorit protiv nas,prije svega imaju dobrog trenera,kojem Sehovac nije ni do koljena!..
Tesko cemo mi izbjeci zadnje mjesto u ligi!
Zadnja izmjena: k_c, dana/u 16 jan 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 16 jan 2010, 22:11

k_c je napisao/la:Bosna se obrukala u Kragujevcu! Valjda ce nakon ovog debakla biti nekih sankcija! Mislim da je Siroki na Pecari apsolutni favorit protiv nas,prije svega imaju dobrog od trenera,kojem Sehovac nije ni do koljena!..
Tesko cemo mi izbjeci zadnje mjesto u ligi!
kojih, nece im dati platu, mislim pored onih 5-6 sto im vec duguju

ali definitivno sada treba optuziti igrace za lose partije jer su vec pokazali da kada je rijec o parama da su tu profesionalci, ali nesto to ne pokazuju previse na parketu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

drug

Post Postao/la drug » 16 jan 2010, 22:53

ma nidje veze, prije tekme pricaju da ce se boritit. Ne mogu obecati pobjedu, ali ce dati sve od sebe. Pa **** ga, da ste dali bar bi to bio neki poraz od 1,2 poena razlike, u najboljem slucaju pobjeda.

13 poena izgube od direktnog konkurenta za opstanak :roll: , pa i da na kraju imamo isti omjer pobjeda i poraza, ispast cemo. FMP rasturio cibonu, svi nam bjeze. **** se ili pocnite igrat

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 jan 2010, 23:04

drug je napisao/la:ma nidje veze, prije tekme pricaju da ce se boritit. Ne mogu obecati pobjedu, ali ce dati sve od sebe. Pa **** ga, da ste dali bar bi to bio neki poraz od 1,2 poena razlike, u najboljem slucaju pobjeda.

13 poena izgube od direktnog konkurenta za opstanak :roll: , pa i da na kraju imamo isti omjer pobjeda i poraza, ispast cemo. FMP rasturio cibonu, svi nam bjeze. **** se ili pocnite igrat
Mi smo u Kragujevcu igrali ko picke prave,bez borbenosti ,mlitavi ,nikakvi!..Pa dokle vise!?? Posteno je izgubiti utakmicu,ali na onakav nacin, je nesto sto se ne moze oprostiti! Nisam gledao utakmicu pa ne mogu reci ko je glavni krivac,(mada se po statistici to da zakljuciti)..Od direktnog konkurenta izgubiti bez ispaljenog metka je u najmanju ruku bezobrazno! Dok Siroki dovodi provjerene trenere mi se zadovoljavamo sa trenerom koji nema renomea ni ugleda,zato igraci i mogu raditi sta zele!

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 17 jan 2010, 01:52

k_c je napisao/la:
drug je napisao/la:ma nidje veze, prije tekme pricaju da ce se boritit. Ne mogu obecati pobjedu, ali ce dati sve od sebe. Pa **** ga, da ste dali bar bi to bio neki poraz od 1,2 poena razlike, u najboljem slucaju pobjeda.

Mi smo u Kragujevcu igrali ko picke prave,bez borbenosti ,mlitavi ,nikakvi!..Pa dokle vise!?? Posteno je izgubiti utakmicu,ali na onakav nacin, je nesto sto se ne moze oprostiti! Nisam gledao utakmicu pa ne mogu reci ko je glavni krivac,(mada se po statistici to da zakljuciti)..Od direktnog konkurenta izgubiti bez ispaljenog metka je u najmanju ruku bezobrazno! Dok Siroki dovodi provjerene trenere mi se zadovoljavamo sa trenerom koji nema renomea ni ugleda,zato igraci i mogu raditi sta zele!
hehe siroki je postao institucija za bosnu...raspalo se sve ,ljudi bosna realno nije za ovog takmicenja u ovim trenutcima jednostavno ispascemo i to ce nam dati dovoljno vremena da za godinu ne igranja vratimo klub da se reorganizujemo :S sada bosna propada a zasto ?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jan 2010, 02:30

Eto ja samo ne kontam kako u Ciboni ljudi mogu bez place duze vrijeme i bez izvjesnosti iste igrati i pri tome biti uvjerljivo prvi i uci u TOP 16 Eurolige, a da igraci Bosne svojim nezalaganjem brukaju klub, a pojedini i u Širokom su mi poceli na nerve ici, koliko god ja svejedno mazohist bio pa sve to pratio i uvijek cu pratiti pa makar igrali zupanijsku ligu. Ali, kriminalno je kad igrac nece da da sve od sebe, profesionalno, pogotovo kad je rijec o nekim direktnim konkurentima i sve. Za utakmicu sa Bosnom, ne znam, realno smo mozda na papiru favoriti, ali bojim se da je dosta stvari uzdrmalo ovu momcad, sto nesretno izgubljene tekme u produzecima, sto ozljeda i nepotpuni Mason do danas, sto ispadanje od forme nekih igraca koji su kljucni za ovu momcad, ali boze moj, negdje se to vratiti mora i nesto se mora i dobiti. Valjda ih je i kazna nakon ispadanja od Capljine malo prodrmala.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.