Boston-NO under 199,5
Washington-Toronto under 194,5
Dallas-LA Clippers over 204,5
S.Curry over 24,5
J.Green over 14,5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvala lijepo..drago mi je da me se neko sjeca hahaVasa Ladacki je napisao/la:Nema. Sad ste puni k'o brod tanovci. Sadaku negdje drugo traži, ovo merhamet nije.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko da pogura sa 0,50 na wwinu? Hvala puno.
edit: pintole alal ti vera za šveđane, kapa dole majstore, vazda si znao. Još da češće pišeš, gdje bi ti kraj bio..
mene young, yebo svoju mladju sestruemir18 je napisao/la:Ja sta nas Milsap pobara
http://www.bbc.com/sport/0/football/25531549" onclick="window.open(this.href);return false;SoldierOfFortune je napisao/la:Ljudi zna li neko sastave ekipa za utakmice Arsenal-Totenham i Blackburn-City (FA Cup)???? Ili predlozite linkove gdje se mogu naci sastavi!!!!!
1,95583darkoavaks je napisao/la:jedno pitanje koji je idnos KM u odnosu na euro?
fixator je napisao/la:01:30 Atlanta - Golden State Warriors X2 @ 1,55 SuperSport
Warriorsi imaju niz od 7 pobjeda, od čega su čak 4 gostujuće. U zadnjem susretu razbili su aktualnog prvaka Miami i nanijeli im prvi ovosezonski domaći poraz. Danas idu po osmu uzastopnu pobjedu i rekord. Momčad je zdrava, svi prvotimci su na broju, a kad su igrači zdravi onda imamo i odlične rezultate.
Atlanta igra toplo-hladno, malo pobjeđuju malo gube. Ovo im je prvi od dva ovosezonska susreta i vjerujem da će ga Warriorsi dobiti. Prošle sezone dobili su obadvije tekme, ne sa velikom razlikom ali pobjeda je tu.
Uglavnom idem na pobjedu gosta, a X je samo osiguranje da nebi bilo iznenađenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.