Naravno da je šala. Većinom su to sinovi dobrostojećih tata ili menadžera.barezi je napisao/la:jel ti stvarno misliš da su oni kvalitet ili je to šala
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
NE MOGU DA SKONTAM DA NAPADAČ U SEZONI DA 4 ILI 5 GOLOVA PA GA OPET GURAJU KAO DA JE DAO 25 GOLOVA
SVIM FORUMAŠIMA SRETNU I BERIČETNU GODINU ŽELI BAREZI
Ma Sehovic, Huseinspahic, Irhan, Durak mogli bi komotno novu sredinu traziti. Sad koliko smo nakupili igraca, moraju odlaziti neki.
Duric, barem meni, je pokazao nesto, njega bih ostavio na klupi da ja odredjujem.
Nadam se da cemo jos jednog igraca prodati za dobru paru, i neka Jusufovic dobije vise vremena. A za ova braca Ragipovic sam cuo od jednog kadeta da su vrlo dobri, kao i oni koji su otisli u Njemackoj na turnir.
Duric, barem meni, je pokazao nesto, njega bih ostavio na klupi da ja odredjujem.
Nadam se da cemo jos jednog igraca prodati za dobru paru, i neka Jusufovic dobije vise vremena. A za ova braca Ragipovic sam cuo od jednog kadeta da su vrlo dobri, kao i oni koji su otisli u Njemackoj na turnir.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮

Sretna nova 2014 godina Vukovi.Neka nam donese puno zdravlja,veselja i dobrih rezultata Olimpika
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kolko mi je poznato odlaze Gabela,Huseinspahic,Sehovic,I.Smajic,Kapic,Stubican,Odovic,Duric i Bibic.Spisak nije konacan.Mnogo se radi na nekom projektu sa omladinskim pogonom a detaljnije info ce se objaviti u skorije vrijeme.Glavni cilj koji je sebi sef zacrtao je izgradnja kampa i definitivno ujedinjenje omladinskog pogona od pjetlica do juniora pod imenom Olimpic.
Pominju se jos neka imena kada su u pitanju dolasci.
U narednom prvenstvu vec nakon prva dva kola cemo znati na cemu smo.U obje tekme ce se probati ostvariti maksimalan ucinak i ABD krenuti naprijed,ako ne bude onda se boriti u kupu ili prvenstvu za europu.Dovode se igraci koji imaju taj pobjednicki mentalitet i koji nece pokazivati strah kada su odlucujuce utakmice.U proslosti smo cesto gubili odlucujuce tekme i sef to sada zeli presjeci.Veoma tesko da ce neki igraci koji i ostanu imati mjesta u prvoj postavi jer je sef bio razocaran odnosom pojedinih igraca u zadnjoj utakmici prvenstva.
Pominju se jos neka imena kada su u pitanju dolasci.
U narednom prvenstvu vec nakon prva dva kola cemo znati na cemu smo.U obje tekme ce se probati ostvariti maksimalan ucinak i ABD krenuti naprijed,ako ne bude onda se boriti u kupu ili prvenstvu za europu.Dovode se igraci koji imaju taj pobjednicki mentalitet i koji nece pokazivati strah kada su odlucujuce utakmice.U proslosti smo cesto gubili odlucujuce tekme i sef to sada zeli presjeci.Veoma tesko da ce neki igraci koji i ostanu imati mjesta u prvoj postavi jer je sef bio razocaran odnosom pojedinih igraca u zadnjoj utakmici prvenstva.
Zar ide Stubican???
Mora da ide u bolju ligu ili bolju ekipu.
Mora da ide u bolju ligu ili bolju ekipu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I.Smajic i S.Kapic?
Ko ce igrati u napadu?Ako ovo znaci dolazak nekog provjerenog napadaca onda potpisujem
Isto tako dijelim misljenje da bi Stubicana zadrzao kao neku trecu opciju za rotiranja a osim njega bi volio da i mladi Rahmanovic ne napusta klub jer imam neki dobar osjecaj po pitanju Amara,ono sto sam ga gledao nije izgledao toliko lose,sta vise sasvim solidan igrac a uz to i jako mlad.
Razumljivo je da se klub mora odreci usluga pojedinih igraca s obzirom da je spisak istih jako velik i bezveze su na trosku.Nema klub prevelike koristi od njih niti oni imaju od kluba s obzirom na minutazu.Sto bi rekli win win sitvacija.
Baci Jocu Stokica da se igramo
Ko ce igrati u napadu?Ako ovo znaci dolazak nekog provjerenog napadaca onda potpisujem
Isto tako dijelim misljenje da bi Stubicana zadrzao kao neku trecu opciju za rotiranja a osim njega bi volio da i mladi Rahmanovic ne napusta klub jer imam neki dobar osjecaj po pitanju Amara,ono sto sam ga gledao nije izgledao toliko lose,sta vise sasvim solidan igrac a uz to i jako mlad.
Razumljivo je da se klub mora odreci usluga pojedinih igraca s obzirom da je spisak istih jako velik i bezveze su na trosku.Nema klub prevelike koristi od njih niti oni imaju od kluba s obzirom na minutazu.Sto bi rekli win win sitvacija.
Baci Jocu Stokica da se igramo
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nek ide Irhan lol, lose igra iz sezone u sezonu, Kapic nije bas los ali nije ni odusevio. Mozda ga trazi neka bolja ekipa?
Imamo sad Pandzu i Kokota, ali treba nam neko na klupi. Valjda ce Gojak biti na klupi ako dolazi.
A sto se tice Rahmanovica, mislim da je on uz Merajica i Jusufovica jedan od troje mladica koji ce se uskoro dokazati kao dobri igraci, razvijati se dobro i postati sve bolji i bolji.
Imamo sad Pandzu i Kokota, ali treba nam neko na klupi. Valjda ce Gojak biti na klupi ako dolazi.
A sto se tice Rahmanovica, mislim da je on uz Merajica i Jusufovica jedan od troje mladica koji ce se uskoro dokazati kao dobri igraci, razvijati se dobro i postati sve bolji i bolji.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma Irhan "hvala"Mokroguz je napisao/la:Nek ide Irhan lol, lose igra iz sezone u sezonu, Kapic nije bas los ali nije ni odusevio. Mozda ga trazi neka bolja ekipa?
A Kapic bi mogao biti kao zamjena,ipak moze doprinjeti momcadi.
Inace ga poznajem jer mi je "izlazio" s rodicom i imas sam priliku pricat s njim i momak je ekstra.Odmjeren i jako kulturan.On je iz Teslica i igrao je za Proleter iz Teslica.Vidim skoro se i ozenio pa valjda sad procepi sa golovima
Rahmanovic je posebna prica.Ima "kuveta" u njemu i mogao bi izrasti u dobrog igraca.Jako visok a sasvim se solidno krece i zna lijepo odigrati.Ako se uzme u obzir da mu je tek 19 godina,ceka ga lijepa perspektiva.
I kakva je sansa da Duljevic ostane do ljeta posto se utisala prica oko odlaska,niko da baci makar mahalsku.
Ja sam bio obavjesten da je on sam potvrdio da ide ili u cvajtu ili u Portugalu, ali me cudi da ovoliko traje da se iznese u javnosti konacnu odluku. Sad treba poceti prelazni rok u drugim ligama pa ce mozda tek sada stici ta vijest.
Ipak se sikiram lol.
Sve se nadam da Jukson ispadne kao odlican igrac sto je isao na onu probu u ManCity.
Ipak se sikiram lol.
Sve se nadam da Jukson ispadne kao odlican igrac sto je isao na onu probu u ManCity.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -iz-Verije" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Nek ide Irhan lol, lose igra iz sezone u sezonu, Kapic nije bas los ali nije ni odusevio. Mozda ga trazi neka bolja ekipa?
" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Ja sam bio obavjesten da je on sam potvrdio da ide ili u cvajtu ili u Portugalu, ali me cudi da ovoliko traje da se iznese u javnosti konacnu odluku. Sad treba poceti prelazni rok u drugim ligama pa ce mozda tek sada stici ta vijest.
Ipak se sikiram lol.
" onclick="window.open(this.href);return false;pabizo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Ja sam bio obavjesten da je on sam potvrdio da ide ili u cvajtu ili u Portugalu, ali me cudi da ovoliko traje da se iznese u javnosti konacnu odluku. Sad treba poceti prelazni rok u drugim ligama pa ce mozda tek sada stici ta vijest.
Ipak se sikiram lol.
- SuperPippo
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanima me sta je sada s ovog momk, koliko sam vidio i cuo 2 sezone zaredom je bio najbolji strijelac juniora a u sezoni kad su bili juniori (93/94) vice prvaci drzave bio drugi strijelac lige, pa me zanima sta je sada s njim i da li je njemu ponudjen ikakav ugovor ili nije tatin sin pa nije mogao potpisati?
Zanima me sta je sada s ovog momk, koliko sam vidio i cuo 2 sezone zaredom je bio najbolji strijelac juniora a u sezoni kad su bili juniori (93/94) vice prvaci drzave bio drugi strijelac lige, pa me zanima sta je sada s njim i da li je njemu ponudjen ikakav ugovor ili nije tatin sin pa nije mogao potpisati?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/nermi ... ktErgebnis
Evo ga u ovom klubu.Neko selo u Austriji
Al je fazon sto je skoro cijeli tim Bosanci.Jos i trener Bosanac.Ocito neko Bosansko mjesto
Evo ga u ovom klubu.Neko selo u Austriji
Al je fazon sto je skoro cijeli tim Bosanci.Jos i trener Bosanac.Ocito neko Bosansko mjesto
Igra u PSG, pa ti procuclaj u miru.SuperPippo je napisao/la:
I dalje cekamo da vidimo sta se desava, mozda i ne bude nista od transfera, ko zna.sajo10 je napisao/la:Imali sta novo uvezi Duljevica??
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
momak vjerovatno neznaš hadžiju dok to objavljuješ to nije hadžija on je 94 godarhimed89 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/nermi ... ktErgebnis
Evo ga u ovom klubu.Neko selo u Austriji![]()
ima informacija da je bio u italijialeksandar_veliki je napisao/la:Izgleda da je taj pravi Hadzija u 19. objesio kopacke o klin.barezi je napisao/la:momak vjerovatno neznaš hadžiju dok to objavljuješ to nije hadžija on je 94 godarhimed89 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/nermi ... ktErgebnis
Evo ga u ovom klubu.Neko selo u Austriji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.