Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Costa nebi se ljutio kada bi dosao, a i Mata nebi bilo lose pojacanje, nesto je nezadovoljan u Chelsea-u, to je isto igrac vrhunskih kvaliteta a i ima ono nesto sto bi jos dodatno podiglo samopouzdanje ekipi.
Jer cinjenica je da se ekipa malo gubi cim protivnik malo stisne ili igra bunkera.
Marsal golman Cardifa, to bi na ljeto trebalo dovesti kao konkurenciju a i dobru zamjenu nasem Scesniju.
Jer cinjenica je da se ekipa malo gubi cim protivnik malo stisne ili igra bunkera.
Marsal golman Cardifa, to bi na ljeto trebalo dovesti kao konkurenciju a i dobru zamjenu nasem Scesniju.
Gunner4ever
Sretan rođendan visočaninu.
Ja ti kolega, niko da ti čestita rođendan.
Ja ti kolega, niko da ti čestita rođendan.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Marsal
- Kontakt:
Neću da igram ispod 20.000 funti sedmično. Kad je krampa Mannone mogao imati te pare mogu i ja.Arsenator je napisao/la: Marsal golman Cardifa, to bi na ljeto trebalo dovesti kao konkurenciju a i dobru zamjenu nasem Scesniju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
........ako rezultati skeniranja sutra ujutro pokažu ono najgoreHead je napisao/la:Bendtner could be out for up to two months.
A.F.C. Bournemouth!
Costa je nedavno produzio ugovor tako da ova klauzula ne postoji.Prema starom ugovoru vazila je ova klauzula dok po novom ne znam kolika je ali sam siguran da ide preko 60 miliona jer je Costina godisnja plata izmedju 7 i 8 miliona.
Lijepo zvuci ali je irealna opcija.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Daj link da je produzio ugovor prethodnih dana.Johny je napisao/la:Costa je nedavno produzio ugovor tako da ova klauzula ne postoji.Prema starom ugovoru vazila je ova klauzula dok po novom ne znam kolika je ali sam siguran da ide preko 60 miliona jer je Costina godisnja plata izmedju 7 i 8 miliona.
1946
14.8.2013 je potpisao novi ugovor sa Atleticom koji ga veze do 2018 godine s'tim da ce na ljeto dobiti novi poboljsani ugovor sa vecim primanjima i tako ce postati vjerovatno najplaceniji napadac u SpanijiHead je napisao/la:Daj link da je produzio ugovor prethodnih dana.Johny je napisao/la:Costa je nedavno produzio ugovor tako da ova klauzula ne postoji.Prema starom ugovoru vazila je ova klauzula dok po novom ne znam kolika je ali sam siguran da ide preko 60 miliona jer je Costina godisnja plata izmedju 7 i 8 miliona.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/costa ... 32011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
M nece on nikad postati najplaceniji u Spaniji (pored Reala i Barce), nema Atleti toliko noFca da mu daJohny je napisao/la: 14.8.2013 je potpisao novi ugovor sa Atleticom koji ga veze do 2018 godine s'tim da ce na ljeto dobiti novi poboljsani ugovor sa vecim primanjima i tako ce postati vjerovatno najplaceniji napadac u Spaniji![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/en/costa ... 32011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za ugovor je tacno da je produzio, medjutim klauzula sigurno nije ni blizu 60 mil, prema onome sto je Caminero potvrdio Marci ona je negdje oko 38 mil
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa covjece nece ugovor produzivati i poboljsavati svakih 15 danaHead je napisao/la:Da, august je u odnosu na januar nedavno.
4 mjeseca star ugovor je nov ugovor ako znamo da mu isti vazi jos 4 ipo' godine.
Kazem ti,daj mi link gdje se kaze da je otkupna kaluza astronomska.
Digli se sa ovom pricom(ss.ba izbacio prije par dana da je Costa potpisao novi ugovor.).Ja trazih po stranim portalima kad ono ugovor potpisan u 8 mjesecu.Na pocetku sezone.
Digli se sa ovom pricom(ss.ba izbacio prije par dana da je Costa potpisao novi ugovor.).Ja trazih po stranim portalima kad ono ugovor potpisan u 8 mjesecu.Na pocetku sezone.
1946
Potpisao je novi ugovor da bi Atletiko digao vecu lovu za njega,negdje sam procitao da mu je plata tek oko 40 hiljada eura sedmicno.
Cuj najplaceniji igrac u Spaniji. To pored Mesija i Ronalda nije moguce a nema ni Atletiko te pare
Cuj najplaceniji igrac u Spaniji. To pored Mesija i Ronalda nije moguce a nema ni Atletiko te pare
Pa niko nije napisao da ce biti najplaceniji igrac vec napadac u Spaniji.
AKo znamo da Benzema ima cca. 6 -7 miliona a on je sigurno najplaceniji onda tih 7-8 je sigurno vise
AKo znamo da Benzema ima cca. 6 -7 miliona a on je sigurno najplaceniji onda tih 7-8 je sigurno vise
A Messi je desno krilo jelJohny je napisao/la:Pa niko nije napisao da ce biti najplaceniji igrac vec napadac u Spaniji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Problem je sto ne prima toliko, jer Atleti nema tolike nofce, to je sigurnoJohny je napisao/la: AKo znamo da Benzema ima cca. 6 -7 miliona a on je sigurno najplaceniji onda tih 7-8 je sigurno vise
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 04 jan 2014, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Wenger said bad Bendtner injury would "force" him to sign striker. Also notice re Berbatov he said not "at the moment"....znači pripremimo se za pojačanje
kad zagusti Wenger dovodi (svi se sjećamo zbog čega je Monreal došao u Arsenal) 
A.F.C. Bournemouth!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema šanse da će Wenger otkupiti Costi ugovor, sve dok je isti oko tih 40 miliona.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa naravno, svi znamo da Wenger ne moze dati vise od 5 miliona, Ozila je dobio na poklon.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema šanse da će Wenger otkupiti Costi ugovor, sve dok je isti oko tih 40 miliona.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.