Cousins over, Durant over, Pekovic over, Holiday under, Kevin Martin under. Pa proberiemir18 je napisao/la:@reformer imali sta za veceras

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Cousins over, Durant over, Pekovic over, Holiday under, Kevin Martin under. Pa proberiemir18 je napisao/la:@reformer imali sta za veceras
Giannina u ovaj susret ulazi dosta oslabljena. Otišla su joj dva bitna igrača.arelinho je napisao/la:Giannina - Asteras T. oba daju - 1,80, X - 2,90
U zadnjih 8 meceva na 7 je bilo oba daju,pa ne vidim razlog zbog cega ne bi danas bilo.
Ovo je extra ,a Pekovica ce cuvati ibaka pa tesko, Hvala tamam da upotpunim listicreformer je napisao/la:Cousins over, Durant over, Pekovic over, Holiday under, Kevin Martin under. Pa proberiemir18 je napisao/la:@reformer imali sta za veceras
http://www.kkcedevita.hr/vijesti/tabid/ ... sfypPTuIlc" onclick="window.open(this.href);return false;mirzatele je napisao/la:igral Smith za cedevitu danas ?
nemirzatele je napisao/la:igral Smith za cedevitu danas ?
to sam i ja vidio nakon sto sam odigrao ovo oba daju,samo nek dodje oba daju i ja zadovoljanzgmiky je napisao/la:Giannina u ovaj susret ulazi dosta oslabljena. Otišla su joj dva bitna igrača.arelinho je napisao/la:Giannina - Asteras T. oba daju - 1,80, X - 2,90
U zadnjih 8 meceva na 7 je bilo oba daju,pa ne vidim razlog zbog cega ne bi danas bilo.
Tomas de Vincenti, Gianninin igrač koji je otišao u Olympiakos pa se vratio na posudbu odigrao je ove sezone svega deset utakmica od 17, ali kada igra on, igra i Giannina.Najbolji je strijelac ekipe iako je odigrao samo 10 utakmica, vrlo bitan veznjak . Bez njega je Giannina potpuno druga momčad, a kad tome pridodamo i odlazak Chaveza u Quilmes, u veznom redu Giannine mogli bi nastati problemi.
Danas bi Asteras trebao biti u velikoj prednosti, iznenadilo me te što u ovom susretu nisu favoriti,vjerujem u pobjedu gostiju, no sigurica bi trebala biti X2.
Giannina - Asteras T 2 2.80, x2 1.45
reeds je napisao/la:veceras cu cisto probati ovo pa da vidim sta ce proci bas
Anaheim kp1
Golden State Wariors x2
Houston kp1
Hayward 15,5 over
Gasol 16,5 over
Howard 17,5 over
Green 14,5 over
Holiday 16,5under
Ellis 21,5 under
Sta mislite na ovo prijatelji nba-ovci
ma brate na njih samo overe, ljudi ne mogu izgubiti, sve gaze, tj ne gaze nego pregaze bukvalnoemir18 je napisao/la:@LenBias sta mislis Real 11,5 +
Moguce ako Reyes i Fernandez budu na nivou nema problema.Mada koji sam ja peh ko da gledam da ce uzeti 11 razlikeLenBias je napisao/la:ma brate na njih samo overe, ljudi ne mogu izgubiti, sve gaze, tj ne gaze nego pregaze bukvalnoemir18 je napisao/la:@LenBias sta mislis Real 11,5 +u 90% slucajeva prolazi sve, mozda sada bas ti budes baksuzan pa ne prodje ali ko ce znati
igra se jedna a kad smo kod francuskog kupaSamke66 je napisao/la:Je li se igra jedna utakmica u FA kupu i u Francuskom kupu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.