A možda povuče na drugu stranu pa bude materović, i odluči da rovari po svlačionici kraljevskog klubaemir18 je napisao/la:Btw Iker dobio nasljednika
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pu pu pu,da je zensko ne bih ni sumnjao, ovako siguran sam da ce ga babo na pravu stranu izvestiCentre forward je napisao/la:A možda povuče na drugu stranu pa bude materović, i odluči da rovari po svlačionici kraljevskog klubaemir18 je napisao/la:Btw Iker dobio nasljednika
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
[youtube][/youtube] 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
kakva jednostavnost, bez ikakvog izmisljanja tople vode, najbolji svih vremena 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I sad je Zidane najbolje vezni u momčadi 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
opet terapiju preskaces....LenBias je napisao/la:kakva jednostavnost, bez ikakvog izmisljanja tople vode, najbolji svih vremena
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Bitch pleaseharisfcb je napisao/la:opet terapiju preskaces....LenBias je napisao/la:kakva jednostavnost, bez ikakvog izmisljanja tople vode, najbolji svih vremena
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
+1LenBias je napisao/la:kakva jednostavnost, bez ikakvog izmisljanja tople vode, najbolji svih vremena
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Helem , valda dobijemo koji milion za inyuri prone beka koji ne zna centrirati.
Jer nam je njegovih 200 minuta ove polusezone jako znacilo
Jer nam je njegovih 200 minuta ove polusezone jako znacilo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Je li bar defanzivno dobar.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Jest.trxel je napisao/la:Je li bar defanzivno dobar..
Sto je cudno , u Madridu frajer nije imao dvije ofanzivne akcije(jedna ti je ona stativa protiv Uniteda)
Dok u Portugalu ima vise slobode i igra prema naprijed.
al previse prica o njemu kako ima lose radne navike
i lik je u zadnjih 10 mjeseci vazda povrijedjen valda , i kada Marcela nema , Arbeloa krpi lijevo.
Al je defanzivno svoj posao uvijek dobro obavlja(minus kad ga Lahm izvoza u polufinalu LP onomad).
Real ga nema vise svrhu drzati(predugo ga je cekao) , al mozda do 10-12 miliona nije losa kocka za nekog drugog.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za Fabia, thanks, but no thanks 
Čuj 12mil
Čuj 12mil
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovaj Moyes baš levat.
Uglavnom mogao sam se napit danas.Čekam ovo od septembra.
Uglavnom mogao sam se napit danas.Čekam ovo od septembra.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
[youtube][/youtube]
Sutra usrat' Enriqueu povratak na Bernabeu jednom peticom. Ako ima išta mrže od Patetica, to je definitivno to smeće.
Nikad necu prezalit njegov rani odlazak u penziju.Ako nista,drago mi je sto je ostao kod nas i sto ce pokusati pokazati sta ovoj omladini.madridist je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se Varane vraca?
I sto ne dovesti vidica sad,jess da je cesto povrijedjen,al koliko god da on odigra,manje ce igrati pepe ili ramos.
Sretno zmajevi!!
Vidic je sad rupa u rangu sa pepeom i ramosom,vec 2 sezone je van svake forme
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Druze Vidic ima skoro najvise skok duela dobijenih u svoju korist, naravno kada igra.. Lik iako cesto povrijeden zadnje vrijeme, nevjerovatno vazan za odbranu Uniteda, kada igra... Znaci u deff postavljanju te skok igri, jedan od najboljih i u starim danima.. E sad, koliko bi se isplatio Realu, to je druga prica...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
trxel je napisao/la:Druze Vidic ima skoro najvise skok duela dobijenih u svoju korist, naravno kada igra.. Lik iako cesto povrijeden zadnje vrijeme, nevjerovatno vazan za odbranu Uniteda, kada igra... Znaci u deff postavljanju te skok igri, jedan od najboljih i u starim danima.. E sad, koliko bi se isplatio Realu, to je druga prica...
čovjek bi reko vidić je trenutno jedan od najboljih štopera svijeta. Sama činjenica da junajted prima po dva gola posljednjih utakmica dovoljno govori o formi dotičnog. Za njega je i pepe igračina
naprijed rejal
Real treba dovesti Dantea iz Bayerna i Hummelsa iz dortmunda te za napadaca Mandzukica
a!
HSK Zrinjski Mostar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.