Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

CheGuevara
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la CheGuevara » 22 dec 2008, 02:51

sukisp je napisao/la:Ma iskreno i Kodro je ljudna kao i Buba i zazelili se cevapa i pite u BIH.Ali iluzorno je pricati da bi bilo velikog napretka u igri BIH.Kodro kako neko napisao protiv makedonije iako je imao tu i tamo finu repku taktika mu je bila dupla nula.Ebote jedan damjanovic mu daje dva gola i izvlaci iz govana :roll: a Hasagic ko elvis prisli iz mladzih dana.
Nije za svakoga ni pitu razvijat ;)
Ma slusaj, nebranim ja Kodru, ali tesko je procjeniti dali bi neko bio dobar trener nakon jedne tekme...a pogotovo ne nakon one tekme protiv makedonaca, gdje jednostavno nije nista islo...Hasagic je tu noc mislio da je Maradona, pa poceo driblati...Dzeko seto po stadionu kao da je na modnoj reviji...itd. itd...mnogo toga nije bilo ok i sa strane igraca, tako da se to nemoze tek tako procjeniti...Iako je Kodro neiskusan trener, ja mislim da bi napravio minimalno ovo, sto je i Ciro napravio..a mislim cak i vise...ni on nebi stvarao puno losiju atmosferu..kao vec sto sam napisao..veci dio dobre atmosfere stvaraju igraci medzusobno...a dobra forma, dobre utakmice i dobri rezultati su najbolji motiv za to!!!

I jos jednom...Kodro je smenjen..vratiti ga nemozemo..to znaci da se moramo pomiriti stim sta je tu..neki Ciru gotive, drugi ne..a ti sto ga gotive nadam se da nece zaboraviti i one lose stvari sa strane gosp. Blazevica, a ne samo one dobro ;) ...sve u svemu, ja navijam za nasu repku, a Ciru prihvacam kao selektora te nase repke (vjerovatno jer nemam drugog izbora :lol: )...ali podrzavat cu ga tek tad, kad promjeni te neke stvari sto mi smetaju (forsiranje nesposobnih anonimusa; forsiranje igraca koji nisu u formi; forsiranje taktike "igramo kao *ickice")...eh..kad to promjeni, onda cu mozda i navijati za njega...do tad: PIRO CEDERU - VODIS REPKU KODRINU!!!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 03:01

CheGuevara je napisao/la:
sukisp je napisao/la:Ma iskreno i Kodro je ljudna kao i Buba i zazelili se cevapa i pite u BIH.Ali iluzorno je pricati da bi bilo velikog napretka u igri BIH.Kodro kako neko napisao protiv makedonije iako je imao tu i tamo finu repku taktika mu je bila dupla nula.Ebote jedan damjanovic mu daje dva gola i izvlaci iz govana :roll: a Hasagic ko elvis prisli iz mladzih dana.
Ma slusaj, nebranim ja Kodru, ali tesko je procjeniti dali bi neko bio dobar trener nakon jedne tekme...a pogotovo ne nakon one tekme protiv makedonaca, gdje jednostavno nije nista islo...Hasagic je tu noc mislio da je Maradona, pa poceo driblati...Dzeko seto po stadionu kao da je na modnoj reviji...itd. itd...mnogo toga nije bilo ok i sa strane igraca, tako da se to nemoze tek tako procjeniti...Iako je Kodro neiskusan trener, ja mislim da bi napravio minimalno ovo, sto je i Ciro napravio..a mislim cak i vise...ni on nebi stvarao puno losiju atmosferu..kao vec sto sam napisao..veci dio dobre atmosfere stvaraju igraci medzusobno...a dobra forma, dobre utakmice i dobri rezultati su najbolji motiv za to!!!

I jos jednom...Kodro je smenjen..vratiti ga nemozemo..to znaci da se moramo pomiriti stim sta je tu..neki Ciru gotive, drugi ne..a ti sto ga gotive nadam se da nece zaboraviti i one lose stvari sa strane gosp. Blazevica, a ne samo one dobro ;) ...sve u svemu, ja navijam za nasu repku, a Ciru prihvacam kao selektora te nase repke (vjerovatno jer nemam drugog izbora :lol: )...ali podrzavat cu ga tek tad, kad promjeni te neke stvari sto mi smetaju (forsiranje nesposobnih anonimusa; forsiranje igraca koji nisu u formi; forsiranje taktike "igramo kao *ickice")...eh..kad to promjeni, onda cu mozda i navijati za njega...do tad: PIRO CEDERU - VODIS REPKU KODRINU!!!
Ovo sto je Ciro napravio napravio bi i moj Haris 6 godina star 8-)
A za selektora treba ili iskustvo(ali pozitivno i urodzeno) ili biti rodzen ili stvoren za to,nazalost ma koliko kodri skidao kapu kao coeku nije on za toga :roll: Bez obzira koliko tekmi vodio.
P.S pa jedan Susic-Pape u koga se cijeli Pariz kleo a argentinu,italiju,rumuniju napravio smijesnim sa svojim het trickovima.
kao trener je ispod prosijeka i to je fakat :roll:

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 22 dec 2008, 09:53

sukisp je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:

Ovo sto je Ciro napravio napravio bi i moj Haris 6 godina star 8-)
A za selektora treba ili iskustvo(ali pozitivno i urodzeno) ili biti rodzen ili stvoren za to,nazalost ma koliko kodri skidao kapu kao coeku nije on za toga :roll: Bez obzira koliko tekmi vodio.
P.S pa jedan Susic-Pape u koga se cijeli Pariz kleo a argentinu,italiju,rumuniju napravio smijesnim sa svojim het trickovima.
kao trener je ispod prosijeka i to je fakat :roll:
kodro je bio odlican igrac ali nije bio ni blizu dobrog trenera nama je trebao neko iskusan neko ko ce j**** mater svim igracima poslije utakmice kao ciro , cak i dobijene utakmice, ja to ne odobravam ali kodro nije takav covjek on pokusava repku vodit polako, mirno, a to treba bit najjace odradjivat treninga najjace na utakmici trcat ko nikad, to je ciro urado od nasih igraca, od dzeke kojem je bilo mrsko hodat po terenu napravio je svjetsku klasu, pustite se te price da ciro nevalja najjaci lik
samo kad bi se malo ostavio televizije i poceo trazi odbranbene igrace sve bi bilo ok :) :D 8-)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 dec 2008, 14:50

Ćiro za Index potvrdio da odlazi iz BiH: Nema smisla da se više zajebavamo, rade mi iza leđa

"KAKO takvi ljudi uopće mogu voditi jedan nogometni Savez? Jedno mi kažu, a onda rade nešto sasvim drugo".

U razgovoru za Index, trenutni izbornik BiH reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević potvrdio je kako namjerava otići s izborničke funkcije, nezadovoljan jedinstvom u Savezu te nemogućnošću za dogovor sa čelnim ljudima te organizacije.

Naime, Ćiro je naprosto poludio pri izboru novog glavnog tajnika Saveza. Razgovarao je s trojicom članova Predsjedništva oko toga tko će biti novoizabrani tajnik te su mu oni odgovorili kako su oko toga pitanja jedinstveni te da će se naći zajednički jezik. No, kasnije se ispostavilo da to nije tako. Ćiro je optužio potpredsjednika BiH Saveza Sulejmana Čolakovića, koji namjerava preuzeti funkciju glavnog tajnika, da ga je obmanuo po tom pitanju te blatio u medijima rekavši kako se Ćiro nema što miješati u pitanja unutar Saveza.

"Mi jednostavno ne možemo naći zajednički jezik. Oni su nejedinstveni oko bilo čega, ja to stvarno ne razumijem. Kako uopće takvi ljudi mogu voditi jedan nogometni Savez? Jedno mi kažu, a onda rade sasvim nešto drugo. Optužuju me da se miješam u stvari o kojima ne trebam brinuti, no dobro im je bilo kada sam stvorio ovakvu današnju reprezentaciju", kaže Ćiro za Index.

Jeste li donijeli konačnu odluku?

"Nema nikakvog smisla da se zajebavamo međusobno. Ja ću se s njima naći i razići ćemo se civilizirano i ljudski", zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 dec 2008, 15:15

Zbog naseg Saveza, Ciro sigurno nece izdrzati do kraja kvalifikacija kao BIH selektor. Cinjenica da smo imali 5 selektora u zadnji dvije godine je dokaz da je Savez velika propast.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 dec 2008, 15:23

Tarik14 je napisao/la:Zbog naseg Saveza, Ciro sigurno nece izdrzati do kraja kvalifikacija kao BIH selektor. Cinjenica da smo imali 5 selektora u zadnji dvije godine je dokaz da je Savez velika propast.
Ma ostat ce Ciro, nije ni on glup, pare su cudo
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 22 dec 2008, 15:46

Jedno cu vam ja reci za Kodru i Ciru.Kodro vjerovatno nije cuo za izreku "S gospodinom gospodski s Ciganom ciganski".To je Cirina prednost u odnosu na sve ostale pa se nesto nadam da nece odustati jer samo on moze raditi sa ovakvim savezom.Ako su se zakacili onda sam na Cirinoj strani tj uvijek protiv saveza.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 22 dec 2008, 16:03

sta god vi pisali i mlatili o ciri on je pravi tener onakav kakav nama i treba ,netreba on pare on to ima on se usudio da dođe kad je najgore bilo i podigao moral citavoj bih a pogotovo igracima sto je najvaznije jer ako u nesto nevjerujes nemožes ni postici.a sto se tice ovih lažnih patriota trenera , selektora oni su tu samo kad nemaju angažman vani ,pa nesto pametuju . ali kod nas je to od pamtivjeka i kod vas sto pisete nekakve komentare samo ako imamo i malo uspijeha odmah to rasturi , svi smo pametni pa kad bi citav svijet hvalio a mi bi kudili jer mi netrpimo uspijeh

sam
Kontakt:

Post Postao/la sam » 22 dec 2008, 16:14

ma dajte ljudi ciro i savez to su ista dva pojma.prvo je navijao i davao podrsku za usanovica koga mrzi cjela BIH,e kada je vidio da nema sanse usanovic onda se poceo cupati i vaditi protiv saveza!!!!!!! taj covjek je premazan na hiljadu boja.uvjek ima dva-tri rezevna plana.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 dec 2008, 16:58

Lovac je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Zbog naseg Saveza, Ciro sigurno nece izdrzati do kraja kvalifikacija kao BIH selektor. Cinjenica da smo imali 5 selektora u zadnji dvije godine je dokaz da je Savez velika propast.
Nije on glup, ali nije glup ni fudbalski savez. Oni znaju ako i Ciru otjeraju da ce to izazvat skroz negativnu reakciju javnosti. Mislim, bilo bi glupo sada kada su obmanuli javnost i napravili debile od BH gradjanstva da to kvare I dovode se u nikad goru situaciji. Pametni (podmukli) su oni, nisu glupi kao mi. :idea: Ja cijenim da ce se oni uz koju ljutu ponovo slizat I da ce objavit proglas za javnost u kojem ce BH gradjanstvu objasnit kako je ovo bio jedan veliki nesporazum... Mi cemo sve to popusit kao i uvijek I sve ponovo biti sjajno-bajno. Tako da mislim da se nemate potrebe sikirat, smislice savez nesto, KAO I UVIJEK. :idea: A mi koji se nadamo da ce banditi ovaj put unistit sami sebe, dzaba se nadamo, KAO I UVIJEK. :idea:

:x :evil:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 22 dec 2008, 17:12

on treba da ostane a ko ce biti sekretar to je najmanje bitno bitno je da njemu ne namecu igrace kao do sada bivsim kvazi trenerima a ako on hoce usanovica za saradnika pa eto mu ga nikad nebi dao ciru za muniba

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 17:19

Ako Cirkonju otijeranju savez ce naci drugog ,,strucnjaka,, :roll: To je fakat.
Mada bi se u repci igraci shebali skroz.I naravno opet upropastavanje jos jedne vrlo dobre generacije-makar ofanzivne.
A nakon toga da nam neki igraci mladi koji su kvalitetni a igraju u drugim drzavama predzu u BIH repku pisi propalo.
Sa ovakvim savezom sto imamo bolje ce im biti igrati i u san marinu nego da gledaju ovaj sljam i sramotu od saveza.

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 22 dec 2008, 18:06

Lovac je napisao/la:
ako je 5 000 KM zarađivanje para,onda je ćiro BIJEDA i ne zarađuju se pare sa 70 god još u našoj BIH od tolikog bogatog svijeta. :roll:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 18:23

saiko1 je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
ako je 5 000 KM zarađivanje para,onda je ćiro BIJEDA i ne zarađuju se pare sa 70 god još u našoj BIH od tolikog bogatog svijeta. :roll:
5,000km je za pite tikvenjace i marllboro a glavna zarada je od sponzora ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 22 dec 2008, 18:32

sukisp je napisao/la:
saiko1 je napisao/la:
Lovac je napisao/la: Ma ostat ce Ciro, nije ni on glup, pare su cudo
5,000km je za pite tikvenjace i marllboro a glavna zarada je od sponzora ;)
a na tu pitu tikvenjacu stavis malo kajmaka pod nadimkom "u centru bih medija pa i evrope" i gotova je najbolja sarajevska pita, zvana "Ciro se uz pomoc BiH probudio od mrtvih!" ;)

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 22 dec 2008, 19:34

Ljudi moze li mi neko detaljno objasnit na koji se nacin biraju "guzonje" u NS.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 dec 2008, 19:37

Ćiro Čolakoviću: Nećeš ti odlučivati budalo jedna!

Selektor Blažević u telefonskom razgovoru za **** prokomentarisao je navode portala --- SPAM --- o napuštanju reprezentacije Bosne i Hercegovine kao izjave izvučene iz konteksta.
"Ima stvari koje mi smetaju i o tome ću razgovarati u budućnosti sa čelnicima Saveza, ali ne napuštam reprezentaciju tako lako, ne brinite!" kratko je izjavio selektor Blažević za naš portal.

Ćiro je u današnjem razgovoru za Večernji list posebno bio ljutit na potpredsjednika Nogometnog saveza Sulejmana Čolakovića koji je osporavao njegov način rada.

"Čolaković kaže u novinama 'Neće meni Ćiro odlučivat'. Pa nećeš ti odlučivat budalo jedna, do jučer su ti bombe po Savezu bacali!", ljutito je kazao selektor bh. izabrane vrste i dodao kako je "stvorio jedinstvo u najvažnijem dijelu, a to je ekipa".

"E ne može nas vodit predsjedništvo (Nogometnog saveza BiH) koje nije jedinstveno i koje u svakoj prilici pokaže da nemaju nikakvog jedinstva", dodao je Ćiro, a kap koja je prelila Ćiri čašu je izbor za glavnog sekretara Nogometnog saveza BiH Muniba Ušanovića protiv kojeg se pred Sudom BiH vodi sudski postupak za brojne nezakonitosti u vođenju Saveza.

CIRO MAJSTORE! 8-)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 22 dec 2008, 19:39

majestic je napisao/la:Ljudi moze li mi neko detaljno objasnit na koji se nacin biraju "guzonje" u NS.
znas li kako se igra guze??? ...pucas penale...ako promasis, onda ides na gol, naguzis se i ovi drugi ti gadzaju supak...i ko bude prvi na tom takmicenju ima pravo da bude glavni u savezu..onda se ponovo razigrava druga glava u savezu itd itd..!! nadam se da sam ti dovoljno jasno objasnio! :mrgreen:

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 22 dec 2008, 19:39

Tarik14 je napisao/la:Ćiro Čolakoviću: Nećeš ti odlučivati budalo jedna!

Selektor Blažević u telefonskom razgovoru za **** prokomentarisao je navode portala --- SPAM --- o napuštanju reprezentacije Bosne i Hercegovine kao izjave izvučene iz konteksta.
"Ima stvari koje mi smetaju i o tome ću razgovarati u budućnosti sa čelnicima Saveza, ali ne napuštam reprezentaciju tako lako, ne brinite!" kratko je izjavio selektor Blažević za naš portal.

Ćiro je u današnjem razgovoru za Večernji list posebno bio ljutit na potpredsjednika Nogometnog saveza Sulejmana Čolakovića koji je osporavao njegov način rada.

"Čolaković kaže u novinama 'Neće meni Ćiro odlučivat'. Pa nećeš ti odlučivat budalo jedna, do jučer su ti bombe po Savezu bacali!", ljutito je kazao selektor bh. izabrane vrste i dodao kako je "stvorio jedinstvo u najvažnijem dijelu, a to je ekipa".

"E ne može nas vodit predsjedništvo (Nogometnog saveza BiH) koje nije jedinstveno i koje u svakoj prilici pokaže da nemaju nikakvog jedinstva", dodao je Ćiro, a kap koja je prelila Ćiri čašu je izbor za glavnog sekretara Nogometnog saveza BiH Muniba Ušanovića protiv kojeg se pred Sudom BiH vodi sudski postupak za brojne nezakonitosti u vođenju Saveza.

CIRO MAJSTORE! 8-)
Ako je ovo rekao svaka mu...dala,hehe

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 dec 2008, 20:18

Samo ga hvalite, krme ga ubolo u sred stadiona :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.