Ma slusaj, nebranim ja Kodru, ali tesko je procjeniti dali bi neko bio dobar trener nakon jedne tekme...a pogotovo ne nakon one tekme protiv makedonaca, gdje jednostavno nije nista islo...Hasagic je tu noc mislio da je Maradona, pa poceo driblati...Dzeko seto po stadionu kao da je na modnoj reviji...itd. itd...mnogo toga nije bilo ok i sa strane igraca, tako da se to nemoze tek tako procjeniti...Iako je Kodro neiskusan trener, ja mislim da bi napravio minimalno ovo, sto je i Ciro napravio..a mislim cak i vise...ni on nebi stvarao puno losiju atmosferu..kao vec sto sam napisao..veci dio dobre atmosfere stvaraju igraci medzusobno...a dobra forma, dobre utakmice i dobri rezultati su najbolji motiv za to!!!sukisp je napisao/la:Ma iskreno i Kodro je ljudna kao i Buba i zazelili se cevapa i pite u BIH.Ali iluzorno je pricati da bi bilo velikog napretka u igri BIH.Kodro kako neko napisao protiv makedonije iako je imao tu i tamo finu repku taktika mu je bila dupla nula.Ebote jedan damjanovic mu daje dva gola i izvlaci iz govanaa Hasagic ko elvis prisli iz mladzih dana.
Nije za svakoga ni pitu razvijat
I jos jednom...Kodro je smenjen..vratiti ga nemozemo..to znaci da se moramo pomiriti stim sta je tu..neki Ciru gotive, drugi ne..a ti sto ga gotive nadam se da nece zaboraviti i one lose stvari sa strane gosp. Blazevica, a ne samo one dobro