Samo bih zamjenio ocjene Fernandinha i Lescotta. Gdje ce Lescott imati najbolju ocjenu, sukrivac za golbagrcavi je napisao/la:
Dzeko najbolji igrac danas, poslije njega Fernandinho.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Samo bih zamjenio ocjene Fernandinha i Lescotta. Gdje ce Lescott imati najbolju ocjenu, sukrivac za golbagrcavi je napisao/la:
Ima i onaj vehabija što je uhapšen negdje u Americi i osuđen na zatvorZgemboAdislic je napisao/la:Nije istina. Ima ih vise. Ima onaj Edin Dzeko koji je danas igrao i igrao super... Onda ima onaj setac kojeg isto zovu Edin Dzeko, taj tip se mogo vidit u obadvije utakmice protiv Slovacke, Argentine i puno utakmica Citija tokom jeseni.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jedan je EDIN DZEKO!!!
Ma đe mogo ici sam? Ono se dodaje jos kad si u boljoj poziciji nego sto je bio negredo... ti spominjes jedan POKUSAJ sto nije proso, aj malo si vrati pa viđaj kolko je lopti edin danas poslo... **** te negredo[/quote]Edviin je napisao/la:kad je izblokirao odbrambeni igrač Blackburna, asistirao mu je, nije prošlo, Bože moj .. mogao je ići sam, odlučio se na asistenciju, al' ovdje se gleda samo da se popljuju Aguero i Negredo, ne daj Bože opravdano pohvalit' igrača, odmah si izdajicaJTS je napisao/la:
Koje asistencije?
Ma Edin Dzeko ostaje Edin Dzeko, kakav god bio on je nas.. a to sto je setao po igralistu jbg, istinito, glupo izgleda ali haj ti znaj sta je covjeka mucilo. vjerovatno nedostatak podrske sa strane trenera, neigranje, kritike navijaca pa i naravno privatne stvari itd. znaci nije on masina ljudi moji, pogotovo mi na balkanu smo takvi da licne stvari nemozemo tek tako odbiti od sebe pa se to kod njega ocigledno napuhalo sve..nebitno, bilo kako bilo, kad se pogleda zadnjih 4-5 sedmica onda je Edin na najboljem putu da bude onaj stari! Danas po meni definitivno najbolji igrac na terenu!!ZgemboAdislic je napisao/la:Nije istina. Ima ih vise. Ima onaj Edin Dzeko koji je danas igrao i igrao super... Onda ima onaj setac kojeg isto zovu Edin Dzeko, taj tip se mogo vidit u obadvije utakmice protiv Slovacke, Argentine i puno utakmica Citija tokom jeseni.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jedan je EDIN DZEKO!!!
Najmanje tu Engleza ima...plavalokomotiva je napisao/la:Ne znam kako da covjek odigra, ovi sa Blue Moona ce ga vazda pljuvati. Nema poganijeg naroda od Engleza. Danas je super bio.
Hehe. Pa ne vadi njega trener zbog lose igre. Nego da ga odmori. A Dzeko ko ga J**+. U 8 dana odigro 3 X 90 min. A Negreda sa skoro utakmicom manje u nogama ( 34 min + 60 min ) u ovih 8 dana vadi 20 min prije kraja.Rios je napisao/la:Potpuno zasluzeno Negredo ide vani..Frajer osim sto je pogodio praznu mrezu sa pola metra nista nije pokazao danas,nista..Zzenuo je strasnu kontru,skinuo Garciji loptu sa glave..Dzeko danas puno bolji od njega..
Moze li tebi care iko udovoljiti al ozbiljno ? Nebuloze pricas. Da je izvadio Dzeku rekao bi da se urotio protiv njega.Romanista10 je napisao/la:Hehe. Pa ne vadi njega trener zbog lose igre. Nego da ga odmori. A Dzeko ko ga ****. U 8 dana odigro 3 X 90 min. A Negreda sa skoro utakmicom manje u nogama ( 34 min + 60 min ) u ovih 8 dana vadi 20 min prije kraja.Rios je napisao/la:Potpuno zasluzeno Negredo ide vani..Frajer osim sto je pogodio praznu mrezu sa pola metra nista nije pokazao danas,nista..Zzenuo je strasnu kontru,skinuo Garciji loptu sa glave..Dzeko danas puno bolji od njega..
Ovo utakmicu je ODMARAO. Zabaletu, Kompanya, Yayu, Nasrija i Navasa. Silvu nije jer SIlva nije igrao proslu utakmicu. Dzeko je jedan od rijetkih igara koji je odigrao 3x90 min u zadnjih 8 dana. I to je mnogo. Posebno za igraca koji skoro nista nije igrao 2 mjeseca.totasef1 je napisao/la:Moze li tebi care iko udovoljiti al ozbiljno ? Nebuloze pricas. Da je izvadio Dzeku rekao bi da se urotio protiv njega.Romanista10 je napisao/la:Hehe. Pa ne vadi njega trener zbog lose igre. Nego da ga odmori. A Dzeko ko ga ****. U 8 dana odigro 3 X 90 min. A Negreda sa skoro utakmicom manje u nogama ( 34 min + 60 min ) u ovih 8 dana vadi 20 min prije kraja.Rios je napisao/la:Potpuno zasluzeno Negredo ide vani..Frajer osim sto je pogodio praznu mrezu sa pola metra nista nije pokazao danas,nista..Zzenuo je strasnu kontru,skinuo Garciji loptu sa glave..Dzeko danas puno bolji od njega..
Izvadio je Negreda jer se losije odigrao od Dzeke i to je to. Sta ga ima odmarati, kad je sljedeca utakmica za 7 dana tek. Fakat gluposti pricas
ZgemboAdislic je napisao/la:Nije istina. Ima ih vise. Ima onaj Edin Dzeko koji je danas igrao i igrao super... Onda ima onaj setac kojeg isto zovu Edin Dzeko, taj tip se mogo vidit u obadvije utakmice protiv Slovacke, Argentine i puno utakmica Citija tokom jeseni.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jedan je EDIN DZEKO!!!
Ma ja, nema engleza. Na stranicama Sarajeva i Zelje ima stotine ljudi koji komentarisu, ali na oficijalnoj stranici Citya nema njigovih navijaca jer to njih ne zanima.deni_m1312 je napisao/la:Najmanje tu Engleza ima...plavalokomotiva je napisao/la:Ne znam kako da covjek odigra, ovi sa Blue Moona ce ga vazda pljuvati. Nema poganijeg naroda od Engleza. Danas je super bio.
Dobit ce i trecu utakmicu zaredom visoku ocjenu.
Ima i onaj Džeko ratni zločinac ili šta je već.ZgemboAdislic je napisao/la:Nije istina. Ima ih vise. Ima onaj Edin Dzeko koji je danas igrao i igrao super... Onda ima onaj setac kojeg isto zovu Edin Dzeko, taj tip se mogo vidit u obadvije utakmice protiv Slovacke, Argentine i puno utakmica Citija tokom jeseni.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jedan je EDIN DZEKO!!!
Onda izvini. Rekao si VI. Pa sam mislio da sam i ja medju njima. Aguero je svjetska klasa. duplo bolji od Dzeke/Negreda. Ko to nemoze svatiti stvarno nije realan. I njega nazivati kepecem je glupo.JTS je napisao/la:@ romanista
nisam te nigdje imenovao, tako da, ako ih nisi pljuvao, ne znam što se pronalaziš u mom postu
Kepec je na dobrom putu da postane World Class, ali on to trenutno nije, kada osvoji LS, i kada sa ARG osvoji mundijal i uz to zlatnu loptu tada ce biti WC tipa Zidane.Romanista10 je napisao/la:Onda izvini. Rekao si VI. Pa sam mislio da sam i ja medju njima. Aguero je svjetska klasa. duplo bolji od Dzeke/Negreda. Ko to nemoze svatiti stvarno nije realan. I njega nazivati kepecem je glupo.JTS je napisao/la:@ romanista
nisam te nigdje imenovao, tako da, ako ih nisi pljuvao, ne znam što se pronalaziš u mom postu
Sta mislis koliko ce Dzeki "koristiti" ove dobre igre zadnjih par tekmi ?? Ja mislim da ce igrat jos ovaj Karling kup protiv West Hama i onda duzi period klupica ( osim kupovi ). A igro bi taj karling kup i da je bio najlosiji zadnje 3 tekme. Znaci nemoze ni gore ni dole po naski. Neugodna situacija jako !!
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, aqarius, ArmandoMarenzi, Biscione, dark44, Majstorinho, Mumk63, Muumii, random11, Rio12345, rossonero85, Wilshere10 i 119 gostiju.