Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gost » 03 jan 2014, 21:32

Krivaja je napisao/la:
Nisam nikada gledao Salatića, ali ako je voljan da zaigra treba ga probati u barem 2-3 prijateljske utakmice. Djeluje mi kao "pit bul", da jede živu djecu u veznom redu,
Ovo se zove munja čovjek, ne gleda ali opet vidi

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 03 jan 2014, 22:26

bhsport je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Gumenix je napisao/la:Rahimic kaze da trenira..pa tribina, Papetu dovoljno :?
Zahirovic kaze da trenira.. pa tribina, Papetu dovoljno :?
Jel to Gringov buraz stigo na forum?
Postajes naporan jarane, odvadi malo.
Sta da odvadi?
Sta je slagao od navedenog?
Uopste nisam mislio na to sto je rekao nego na njegove postove inace u zadnjih par dana na ovom pdf-u jer su isti konstantno govor mrznje prema Papetu.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2014, 22:40

gost je napisao/la:
Krivaja je napisao/la:
Nisam nikada gledao Salatića, ali ako je voljan da zaigra treba ga probati u barem 2-3 prijateljske utakmice. Djeluje mi kao "pit bul", da jede živu djecu u veznom redu,
To je uglavnom profil likova kao što su velez_mostar i njegovi istomišljenici, kojih je na sreću, veoma malo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 03 jan 2014, 23:00

Sad aktuelan taj Saletic ko god on bio, a do prije par godina Cocalic, Ljevakovic, Mahmutovic i da ne zaboravim onog Nadarevica iz Sera B ili C. Jadni mi kad zavisimo od tavih igraca a jos jadniji ovi sto ih prate, ne gledate Dzeku i Ligu prvaka a ne ove lige.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jan 2014, 23:03

Rikardo je napisao/la:Sad aktuelan taj Saletic ko god on bio, a do prije par godina Cocalic, Ljevakovic, Mahmutovic i da ne zaboravim onog Nadarevica iz Sera B ili C. Jadni mi kad zavisimo od tavih igraca a jos jadniji ovi sto ih prate, ne gledate Dzeku i Ligu prvaka a ne ove lige.
Moderacija kako Elegant može pisati sa dva acc?
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jan 2014, 23:08

Može mu se jbt.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 03 jan 2014, 23:46

gost je napisao/la:
Krivaja je napisao/la:
:mrgreen: (u stvari, ne gleda ali zna komentarisat)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2014, 00:11

Ja bih opet prije Besu neko Veru. :mrgreen:
Mladji, potentniji, veci Bosanceros( :mrgreen: ) i igrac kojem je potrebno da se proda a kako ce drugacije nego preko ledja repke. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 04 jan 2014, 01:01

Veroljub Salatić rođen je 1985.godine u Zvorniku. Otac Drago je u Švicarsku došao 1987.godine, kao sezonski radnik. Međutim više se nije ni vraćao u rodni kraj. Veroljub je sa majkom Cvijetom i bratom Dragoljubom živio u Capardama, današnja općina Osmaci, a u Švicarsku došao 1992. godine. Salatić je danas kapiten Grashopersa. Nedavno je ponio epitet najboljeg veznog igrača u ligi. - Jedini sam igrač koji je ponio to laksavo priznanje, od igrača koji nisu članovi Bazela. I po tome ću ostati upamćen govori na početku razgovora za Avazov Sport Veroljub Salatić.

Salatić je cijenjen u Švicarskoj
- Dugo godina sam u grashopersu. Uživam povjerenje svih ljudi u klubu. Imam 28 godina i želju da uskoro zaigram u nekoj jačoj ligi. Grashopers ove sezone ima velike planove. Želimo pokvariti računicu Bazelu i osvojiti titulu.

Njegovi saigrači su Izet i Sead Hajrović
- Sa izetom sam dosta pričao u periodu kada je bio aktuelan njegov dolazak u reprezentaciju BiH. Uvijek je imao moju podršku. To možete i njega pitati. I on će potvrditi tu priču. Braća Hajrović su imala moju podršku. To sam isticao na svakom koraku.

Posljednjih dana semnogo pisalo o Vama kao novom igraču reprezentacije BiH
- Iz Srbije su me dva puta zvali. Tada je selektor bio Radomir Antić. Poziv sam odbio iz privatnih razloga. S druge strane niko me iz Sarajeva, odnosno iz Saveza nije kontaktirao. Nikada ništa loše nisam kazao o reprezentaciji BiH. Nemojte da vjerujete svima. Ako nisam potreban reprezentaciji BiH, onda nema problema. Selektor je taj koji odlučuje o tome koga će zvati u reprezentaciju.

Smatra da naša reprezentacija ima dobre izglede na Mundijalu
- Želim BiH puno sreće na prvenstvu. Možemo proći u drugi krug, pa i do četvrtfinala. Naravno dosta toga će ovisiti i do forme igrača na samom šampionatu, kazao je Salatić.
Ipak imamo penzionera CSKA i mladog navijaca cvajtasa Bohuma (u borbi za opstanak) ako nista gurat ce se da DM igra Medunjanin :facepalm:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jan 2014, 08:46

http://4-4-2.com/HomePage/TopMenu/Super ... wnews=4076" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje pise kako se Salatic bio u konfliktu sa trenerom Skibbe, jer ovaj Hajrovicu nije davao prilike da igra, nego ga tek uvodio u 116 minuti. Salatic ga je u novinama kritikovao, da ne razumije kako neko igracu od 3 miliona vrijednosti moze davati samo minute da igra.

http://www.ger" onclick="window.open(this.href);return false;üchteticker.com/home/fussball/singelfussball/article/salatic_zu_gladbach.html

Ovo je jedina stranica koju sam moga naci da govore o interesu Favre-i Mönchengladbacha za Salatica. I tu postoje veze preko igraca, braca Xhaka. Mladji igra kod Mönchengladbach, stariji (22 godine) je bio tako reci ucenik Salatica, kojeg hvali kao fudbalera i kao covjeka, i kaze da se tek zajedno sa njim kao kapitenom GCa naucio sta znaci biti profesionalac.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 04 jan 2014, 09:38

Taj rad, a vi se samo hvatajte izmišljenih izjava i tjerajte čovjeka od reprezentacije iako je trenutno najbolje rješenje na poziciji na kojoj nemamo nikakvo rješenje...

Sent from my iPhone using Tapatalk

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 04 jan 2014, 10:09

Pauleta je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:TOTALNO GLUPA DISKUSIJA!

Pape ce uz dogovor sa ekipom odluciti dali da mu da sansu ili ne. Sam Pape kaze da je se Salatic pojavio ODJEDNOM, i jeste tako. Gdje je bio zadnjih 10 godina, sto se nije prije nije nudio kad je trebalo povuci - znaci tu je samo radi interesa da ode na SP (uostalom isto kao naprimjer Jakupovic). U ovom svemu nema veze dali je on Srbin, Hrvat, Bosnjak, Sejdic-Finci ili cak neki Albanac koji sa nama nema nikakve veze ali eto po tom nekom FIFA pravilu ima pravo nastupati za nas!
Salatić je bio gdje i sada, u Grasshoppersu, a gdje je bio savez zadnjih 10 godina??? radi li skauting??? treba li nama uopće zadnji vezni ili možda bolje da zahirović igra???
Ja samo kritikujem sto se taj igrac nije nudio prije kad nas nije bilo na nekom prvenstvu. Sto se neponudi makar prije 5 gidina??? To je pitanje.....znaci sad smo na SP, sad ima interesa! Nemam ja nista protiv da on zaigra za nas ako bude gino na terenu kao i ostali. Postovacu ga kao i svakog drugog reprezentativca. Ono Papetovo a i moje misljenje da je se "odjednom pojavio" stoji.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 04 jan 2014, 10:15

velez_mostar je napisao/la: Gdje je Susic bio taj period???
Ne zaboravi da je rekao da prije nije htio voditi ekipu, ali da je nakon sto je "vidio da ima kvalitete" preuzeo.

Igraci su druga prica, treneri druga prica... opet vam Pape nesto kriv. Gdje bi Salatic 2010, 11, 12, 13 kad nas je Susic vodio? Opet se diskusija svodi na Papeta ili si htjeo nesto drugo da kazes??????

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 04 jan 2014, 10:17

velez_mostar je napisao/la:Salatic je iskusan igrac, igra na poziciji na kojoj smo kriza, bolji je od svih zadnjih veznih u nasoj reprezentaciji, i ima mogucnost igranja za nas...s ovim cemo se svi sloziti bez dvojbe.

E, sad, navodno prepreka je ta sto je on Srbin koji voli Srbiju, ili sta vec i neko ko prije nije igrao za nas, a sada hoce da igra u Brazilu i da se malo proda.

Sjetimo se samo forumasa koji su Kolasinca(sadasnjeg reprezentativca, veoma pouzdanog mladog stopera koji igra u Bundeski) zvali Kokosinjcem, pa se malo vratimo u period Medunjanina kojeg su svakodnevno zvali svakakvim imenima, pisali kako nema mjesta u Holandiji, pa sad dosao, i kao ne treba nam..pa se ispostavilo da je jedan od vaznijih igraca reprezentacije, i odjedanput ga svi vole.

Idemo dalje..Begovic..uh kad se sjetim koliko su mu psovali nakon sto je ispalo da je prihvatio poziv Kanade, a danas ga dizu u nebesa.
Hajrovic..da, to je onaj momak koji je spasio guzicu nesposobnom Susicu, i osigurao mu buducnost barem u nekom francuskom nizeligasu, i tim istim forumasima koji su ga zvali Izmetom priustio satisfakciju pracenja svoje repke u Brazilu.

Ima tu jos primjera, ali okanimo se pravolinijskog posmatranja stvari, otvorimo poglede, i shvatimo da se ovdje ne radi ni o Salaticu, ni o Dzeki, ni o Pjanicu, niti bilo kojem igracu kojeg volimo manje, ili vise, nego o reprezentaciji BiH i njenom uspjehu na takmicenju, i promociji drzave u najboljem smislu.

Samo je vazna reprezentacija, drzava, rezultat, i promocija iste..ko ce igrati, i kako se ko osjeca, to je manje vazno ukoliko ce dati sve od sebe za dobar rezultat, jer na kraju ispadne da su najbolji oni koje smo smatrali manje dobrodoslim.

Salatic ukoliko ima kvalitet, ukoliko je spreman, ukoliko ce pomoci da se plasiramo u drugi krug, i ukoliko ce predstavljati nasu zemlju najbolje sto moze, onda mu svi trebamo reci Bujrum.
odavno nisam nesto pametnije od tebe procito!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 04 jan 2014, 11:17

MaksuzBaksuz je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Gdje je Susic bio taj period???
Ne zaboravi da je rekao da prije nije htio voditi ekipu, ali da je nakon sto je "vidio da ima kvalitete" preuzeo.

Igraci su druga prica, treneri druga prica... opet vam Pape nesto kriv. Gdje bi Salatic 2010, 11, 12, 13 kad nas je Susic vodio? Opet se diskusija svodi na Papeta ili si htjeo nesto drugo da kazes??????
Iskreno, nemaš pojma i pišeš na osnovu nekih predrasuda i gluposti....

Istina je slijedeća, niko se iz saveza nikada nije zainteresirao dok Juka nije otišao i posjetio ga... Vero mu je rekao da bi igrao za BiH, Juka postavio slike na FB ( to je bila greška ) , vama ne treba nikada nista govoriti..
Onda su krenuli članci po svim portalima o njemu a Vero je dao jedan intervju samo, čitali ste ga ovdje.

U međuvremenu je Juka obavijestio Savez, čekala se samo potvrda Papeta... Pape je bio oduševljen čak je u prvom intervju to i potvrdio, mislilo se da Sakatica dijele samo formalnosti do bh dresa. Onda stupa bošnjački lobi na scenu bas kao na ovom forumu, mnogi ne žele Salatica u repki, Pape se prilagođava pritisku i počinje drugačije izjave davati oko Salatica... Tako da, kako sada stvari stoje neba nista od Salatica za sada, kao sto nece biti novih igrača do SPa..

Lično mislim da je glupost i da novi igrači iskaču često, recimo prošle godine su nam iskočili Hajrovic Bicskcic Kolašinac i može se reci Visca...

Mislim da je realno za očekivati i da bi do SP a uskočila dva nova igrača ali kad smo mi takav narod i pobunicemo se bilokakvom novom igraču i sumnjati u njegove namjere onda ne očekujem nove igrače posebno sto Pape nema muda za nešto učiniti ukoliko se oko njega lobira za nešto drugo....

Igraće najbolji igrači i samo je interes kvalitet i rezultat bh repke je priča za malu djecu. Niste svjesni kolika je borba za mjesto u repki i koliko se trenutno lobira na sve strane. Boze sačuvaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jan 2014, 12:53

problem je sto je novi igrac krscanin bolan, a ne sto je novi igrac :D

da sutra iskoci neki Ibrahim sa 25-26 godina u Kopenhagenu i zabije 7-8 golova u 10-ak tekmi i kaze hocu da igram za BiH rekli bi evo sam bog, pardon dragi Allah, ga poslo da igra za nas jer nam fali napadac...a da iskoci neki Veroljub ili slicno bgm on mi je mutan, vise voli RS nego Federaciju :D

vidis da ni Miske nije cist, i on je sumnjiv, i on vise voli RS i njen nacin nastanka, vise voli Jugoslaviju nego BiH itd itd :mrgreen: kad je Miske problem onda ni jedan Srbin, Hrvat, Eskim (ako nije "nase" vjere) ne moze biti ispravan ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 jan 2014, 12:56

Pa to sam i rekao u prvom djelu posta, jedan dio bosanaca bi najradije pravio patriot test prilikom pristupa repki, to im je važnije od kvaliteta....

Sent from my iPad using Tapatalk

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jan 2014, 13:01

Pa nebi. Nego isti ti bi rekli: Sta u Kopenhagenu Ibrahim, nek se hebe, ne treba nam neki Danac. :lol:
Zivi primjer Seferovic i sta se sve o njemu pisalo. Srbin nevalja voli RS, Hrvat je suvise vatren, Bosnjak Svicarac izdajica, Kolasinac prevelika mu glava i ne valja sto je kapiten Elf-a ionako nije nesto posebno, ne igra u HNLu, Seferovic nece da se servira na tabletu, Hajrovic mucki provokator, Salatic gdje je taj bio do sada sto se nije ranije servirao nasim "skautima", da ga ovi nemoraju traziti... :lol:

BiH skauti:

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 04 jan 2014, 16:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:problem je sto je novi igrac krscanin bolan, a ne sto je novi igrac :D

da sutra iskoci neki Ibrahim sa 25-26 godina u Kopenhagenu i zabije 7-8 golova u 10-ak tekmi i kaze hocu da igram za BiH rekli bi evo sam bog, pardon dragi Allah, ga poslo da igra za nas jer nam fali napadac...a da iskoci neki Veroljub ili slicno bgm on mi je mutan, vise voli RS nego Federaciju :D

vidis da ni Miske nije cist, i on je sumnjiv, i on vise voli RS i njen nacin nastanka, vise voli Jugoslaviju nego BiH itd itd :mrgreen: kad je Miske problem onda ni jedan Srbin, Hrvat, Eskim (ako nije "nase" vjere) ne moze biti ispravan ;)
Znaci ti kao Moderator izbacujes takve gluposti i zakuhavas?? Ko ti dade tu "titulu", **** je konja u nozdrvu..definitivno si preglup tip da bi ti sad objasnio neke stvari, samo mogu reci: Da ne kazem da je se pljuvalo oko Hajrovica i Kolasinca, tacnije, pljuvalo je se i na Jakupovica, koji je se takodjer tek javio kad je se ostvario Brazil..a kako znam Jakupovic nije krscanin ljudino (pametna) ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2014, 18:35

Prcic dao gol za Sochaux. Momak mora bit na spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.