Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
veceras mozemo ocekivati sve..od tog da bude u prvoj petorci do tog da ne odigra vise od 5 minuta
- el-fighter
- Kontakt:
Jel se veceras vraca Blatche?
Nadam se samo 10-ak minuta za Mirzu i da se dobro raspuca.
Nadam se samo 10-ak minuta za Mirzu i da se dobro raspuca.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
netacno.Ponos Torina je napisao/la:Mirza jos nije izabrao,neki vec jesu kao(KG)
the big ticket.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Veceras cemo odprilike znati sta nas ocekuje u ostatku sezone...
I ja mislim da bi se večeras mnoge stvari oko Mirzinog statusa mogle razjasnit',šta drugo kazat osim sretno,očigledno kolko god znanja imo više mu je sreće potrebno
i naravski,jedva se čeka 10,sto se tiče Evansa,makar smo pokušali i dobili odgovor,yebat ga 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Telescope zvuči simpatično kao nickname. 
Ako dobije veceras I 5 minuta bit cu pozitivno iznenadjen.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
gdje si ti bio kada je razvaljivao? da nisi bio toliko pozitivan da nisi mogao proviriti na temu od srece?kimbo je napisao/la:Ako dobije veceras I 5 minuta bit cu pozitivno iznenadjen.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ukoliko ona postava koja je na kraju pobijedila oklahomu izađe večeras na teren, te odnese još jednu pobjedu, onda je to već problem.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- Ponos Torina
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako mogu da hvale Livingstona,posle one pobjede nad Oklahomom,on je na svakom Coveru kao da je bio kljucni faktor u toj utakmici...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
On je razvaljivao sao u glavama par pojedinaca ovdje. Inace po vama postoji urota protiv njega pa niko ne pise u NBA o tom razvaljivanju a redovno pratim americke medije.LenBias je napisao/la:gdje si ti bio kada je razvaljivao? da nisi bio toliko pozitivan da nisi mogao proviriti na temu od srece?kimbo je napisao/la:Ako dobije veceras I 5 minuta bit cu pozitivno iznenadjen.
Odigrao je par ok utakmica. Sutevi sam sa trice nisu razvljivanje imao je Mirza puno jacih utakmica u evropi gdje je sutao trice iz punog trka uz jacu odbranu nad njim.
I dalje stoji konstatacija da nije u stanju da igra jedan na jedan sa igracima njegove pozicije u jednoj cvrstoj utakmici. Da nije u stanju da trkom i snagom parira crncima. Da masi suteve sa poludistance i da nije u stanju da kontrolise loptu. I da nije dovolno dobar suter da se igra kreira oko njega. Bar ne u ovom timu.
A sad mozes nazad spamat po tviterima ti i ekipa ti ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ja sve mislio 41 % je dobar prosjek,a evo vidim da nije vise

Oni su njega reda radi stavili u izbor za najboljeg igrača mjeseca, al' sta znaju ti Amerikanci. Ima ovdje forumasa koji su gledali i njihovo uvazeno misljenje je da Mirza nije bio dobar 
Sa trice ili FG?lumani je napisao/la:ja sve mislio 41 % je dobar prosjek,a evo vidim da nije vise![]()
![]()
![]()
sa trice brate
i ti se zamaras....lumani je napisao/la:sa trice brate
pa normalno da je 41% odlicno sa trice .
40% je magican broj za 3 poena.
pa citam pojedine komentare da Mirza ne sutira dobro,a na pocetku je bio oko 8% znaci drasticno je podigao %..Za 2 se vrti oko 45% i to je ok..Nisam zadovljan sa slobodnim,tu mora bolje.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma bojim se samo da Kid nije shvatio da jedino sto mu ne treba u ovom timu je jos jedan potrosac lopti, nego da mu treba jedan "zastitnik reketa i obruca" i da ce zato Mirza ispastati...jer sa jednim centrom/cetvorkom orjentisanom na skok i odbranu i malo pametnijom i visom od Evansa te normalnim backup playom ovo bi i mogla postat ekipa,
mada ja i dalje navijam za trade, cak i kad je postizao i po 17-18 poena - samo sto ce sad sigurno lakse naci klub...nema za njega nafake kraj ovoliko potrosaca lopti, a nema ni za tim nafake sa ovoliko potrosaca lopti.
mada ja i dalje navijam za trade, cak i kad je postizao i po 17-18 poena - samo sto ce sad sigurno lakse naci klub...nema za njega nafake kraj ovoliko potrosaca lopti, a nema ni za tim nafake sa ovoliko potrosaca lopti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
svejedno77
- Kontakt:
kimbo nisi realan i ako mislis suprotno.
Samo bacam bezze, Mirza ima bolji % trica od Dirka, Kevin Love-a (dobro on ih je i uzeo dosta vise ali % je %), Lebron Jamesa, Carmela, Paul George-a, Hardena, Currija recimo, 24-i u ligi od svih igraca, a 10-i sto se tice PF.lumani je napisao/la:pa citam pojedine komentare da Mirza ne sutira dobro,a na pocetku je bio oko 8% znaci drasticno je podigao %..Za 2 se vrti oko 45% i to je ok..Nisam zadovljan sa slobodnim,tu mora bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.