Nisam znao za Blasingvea, al ako je i on otisao nzm kako Saric sam moz e pobijedit Olimpiju, mada i Olimpiju sam gledao protiv Krke, smijesna ekipa..bob je napisao/la:zar ih nije i Blasingve napustio nakon prosle tekme ...Brezovac je napisao/la:Pa Cibona se raspala jbt, ostao Saric i Blasingve, otisao Zizic i Strawbery, tako da su kvote realne i nije neka greska, mada ni Olimpija nije neka ekipa
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sve u svemu 2 na olimpiju, te Šarić OVER.Brezovac je napisao/la:Nisam znao za Blasingvea, al ako je i on otisao nzm kako Saric sam moz e pobijedit Olimpiju, mada i Olimpiju sam gledao protiv Krke, smijesna ekipa..bob je napisao/la:zar ih nije i Blasingve napustio nakon prosle tekme ...Brezovac je napisao/la:Pa Cibona se raspala jbt, ostao Saric i Blasingve, otisao Zizic i Strawbery, tako da su kvote realne i nije neka greska, mada ni Olimpija nije neka ekipa
Edit: Prošlu utakmicu su se i držali dobro do zadnje četvrtine, a i razlog toga je to što je Jagodić-Kuridža igrao 40 minuta, Šarić i Rozić 36, Kus 34, te je bu bio i Blassingame sa 39 minuta kojeg danas nema, pa je jasno da ih je umor savladao nemoguće je da 5 igrača iznese utakmicu.
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Teague 19,5 under 1,85
U gostima je nesto slabiji (prosjek 16,7) kada igra b2b utakmicu tu je na prosjeku od 13,1.
Igrac je koji ne sutira mnogo za 3 p. u prosjeku 3-4 opali i to je to. Imao je odlicnu mini seriju oko nove godine protiv ipak slabijih ekipa (izuzev Heata i OT) ali u zadnje tri-cetiri ut. izgleda da je na svom prosjeku oko 16 p.
Danas je ponovo na margini od 19,5 tamam koliko Bullsi i primaju sa pozicije PG.
Hawksi gostuju ratobornim Bullsima gdje ih ocekuje velika borba, tvrda ut. sporiji tempo...
U zadnje dvije sezone Jeff Tig je najvise Bullsima ubacio 16 p.
Ne vidim ga preko ove margine definitivno (u normalnim okolnostima
).
U gostima je nesto slabiji (prosjek 16,7) kada igra b2b utakmicu tu je na prosjeku od 13,1.
Igrac je koji ne sutira mnogo za 3 p. u prosjeku 3-4 opali i to je to. Imao je odlicnu mini seriju oko nove godine protiv ipak slabijih ekipa (izuzev Heata i OT) ali u zadnje tri-cetiri ut. izgleda da je na svom prosjeku oko 16 p.
Danas je ponovo na margini od 19,5 tamam koliko Bullsi i primaju sa pozicije PG.
Hawksi gostuju ratobornim Bullsima gdje ih ocekuje velika borba, tvrda ut. sporiji tempo...
U zadnje dvije sezone Jeff Tig je najvise Bullsima ubacio 16 p.
Ne vidim ga preko ove margine definitivno (u normalnim okolnostima
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Evolution87
- Kontakt:
sastavih jedan na brzinu
olimpija
saric over
schilb over
gailius over
medvescak z1
olimpija
saric over
schilb over
gailius over
medvescak z1
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Semcabih
- Kontakt:
PROŠLO U 60'Semcabih je napisao/la:Yeovil Town - Leyton Orient
Football - Eng. FA Cup (16:00)
Pick: over 2,5 Odds: 1,70 (Wwin)
Prva odgođena, Druga WIN WIN WINNexus je napisao/la:Fudbal - Southern premier league
16:00h Cambridge City - Bandbury
Tip: Cambridge City AH -1,0
Kvota: 1,86
Marathonbet
Fudbal - Southern premier league
16:00h St. Albans - Frome
Tip: St. Albans AH -1,0
Kvota: 1,77
Marathonbet
4/10
Sve osim St. Albasa su odgođene i one su VOID, a gdje je St.Albans to je WINNexus je napisao/la:Nakon izvjesnog vremena, evo i mene ponovo.
DOUBLE
St. Albans - Frome 1 @ 1,45
Hornchurch - Cray @1,22
@ 1,77 Marathon Bet
5/10
DOUBLE
Hemel - Biggleswade Town @1,36
@ 1,97 Marathonbet
3/10
DOUBLE
Cambridge City - Banbury @1,5
Hornchurch - Cray @1,25
@ 1,88 BetVictor
5/10
Ovo rijetko radim, ali mi se toliko sviđa da moram da iskombinujem ovako.
U sve sam ubijeđen u pobjedu, pa zato i jedan tiket.
TIKET
Hornchurch - Cray @1,22
Hemel - Biggleswade Town @1,36
Cambridge City - Banbury @1,5
@3,61 Marathonbet (3,75 Paddy, ali mislim da ne daju vise od 10 E)
3/10
Krivo mi, ali eto, bilo kakav pofit je dobar profit
- Semcabih
- Kontakt:
Valladolid - Betis(zg) 3+ 1,70 (Wwin)
Ako pogledamo statistiku vidjet ćemo sljedeće:
Valladolid je ove sezone odigrao u Primeri odigrao 17 mečeva od toga je 11 islo preko 2,5 golova dok je 6 mečeva išlo ispod te granice. Kući su odigrali 8 mečeva od toga 5 je išlo preko granice od 2,5 gola po meču, dok su 3 utakmice išli ispod ove granice.
Betis je ove sezone također odigrao 17 utakmica u Primeri od toga je 12 išlo preko granice od 2,5 gola po meču dok je 5 utakmica išlo ispod te granice. U gostima su odigrali 8 utakmica od toga 7 utakmica je išlo preko granice od 2,5 gola po meču dok su samo jednom išli ispod te granice.
Njihovi međusobni dueli u zadnje 3 godine su sljedeći:
11.02.13 PRI Betis Valladolid 0 : 0
27.11.12 COP Betis Valladolid 3 : 0
01.11.12 COP Valladolid Betis 1 : 0
17.09.12 PRI Valladolid Betis 0 : 1
20.02.11 SEG Valladolid Betis 1 : 0
19.09.10 SEG Betis Valladolid 2 : 1
Vidimo da su samo na 2 utakmice od ovih 6 išli preko ove granice.
Evo vodeći se ovogodišnjom statistikom ja ću ovako večeras tipovati.
Ako pogledamo statistiku vidjet ćemo sljedeće:
Valladolid je ove sezone odigrao u Primeri odigrao 17 mečeva od toga je 11 islo preko 2,5 golova dok je 6 mečeva išlo ispod te granice. Kući su odigrali 8 mečeva od toga 5 je išlo preko granice od 2,5 gola po meču, dok su 3 utakmice išli ispod ove granice.
Betis je ove sezone također odigrao 17 utakmica u Primeri od toga je 12 išlo preko granice od 2,5 gola po meču dok je 5 utakmica išlo ispod te granice. U gostima su odigrali 8 utakmica od toga 7 utakmica je išlo preko granice od 2,5 gola po meču dok su samo jednom išli ispod te granice.
Njihovi međusobni dueli u zadnje 3 godine su sljedeći:
11.02.13 PRI Betis Valladolid 0 : 0
27.11.12 COP Betis Valladolid 3 : 0
01.11.12 COP Valladolid Betis 1 : 0
17.09.12 PRI Valladolid Betis 0 : 1
20.02.11 SEG Valladolid Betis 1 : 0
19.09.10 SEG Betis Valladolid 2 : 1
Vidimo da su samo na 2 utakmice od ovih 6 išli preko ove granice.
Evo vodeći se ovogodišnjom statistikom ja ću ovako večeras tipovati.
može li ovaj lorient izvući pobjedu gube 1-0 -.-' da probam nešto na live-u
reus3 je napisao/la:može li ovaj lorient izvući pobjedu gube 1-0 -.-' da probam nešto na live-u

Ovo ti je trenutno stanje.. pa zaključi sam isplati li se kockat.
U desetom selu živi Antuntun!
prošlo ovozgmiky je napisao/la:Giannina u ovaj susret ulazi dosta oslabljena. Otišla su joj dva bitna igrača.arelinho je napisao/la:Giannina - Asteras T. oba daju - 1,80, X - 2,90
U zadnjih 8 meceva na 7 je bilo oba daju,pa ne vidim razlog zbog cega ne bi danas bilo.
Tomas de Vincenti, Gianninin igrač koji je otišao u Olympiakos pa se vratio na posudbu odigrao je ove sezone svega deset utakmica od 17, ali kada igra on, igra i Giannina.Najbolji je strijelac ekipe iako je odigrao samo 10 utakmica, vrlo bitan veznjak . Bez njega je Giannina potpuno druga momčad, a kad tome pridodamo i odlazak Chaveza u Quilmes, u veznom redu Giannine mogli bi nastati problemi.
Danas bi Asteras trebao biti u velikoj prednosti, iznenadilo me te što u ovom susretu nisu favoriti,vjerujem u pobjedu gostiju, no sigurica bi trebala biti X2.
Giannina - Asteras T 2 2.80, x2 1.45
- madridista4ever
- Kontakt:
Šta mislite večeras Dragič over 19.5? Bledsoe bi trebao propustiti i večerašnju utakmicu što znači više minuta i lopti za Dragiča, i mislim da u Milwaukeeu nema ko da ga čuva dostojno da ne prabaci ovo.
Kao i svaki dan i veceras Maxbet casti (iako su izbacili Antica )
Garnett na 5,5
Collinson na 11,5 (Paul povrijedjen, ovaj starter )
Jack na 12,5 (Ista stvar kao i sa Collinsom, Irving ne igra veceras, ovaj starter )
Garnett na 5,5
Collinson na 11,5 (Paul povrijedjen, ovaj starter )
Jack na 12,5 (Ista stvar kao i sa Collinsom, Irving ne igra veceras, ovaj starter )
Nadam se da je neko ispratio kv. bila 15Civa je napisao/la:
I moji neki parovi danas
Trikala 2000 - Aris X grčka koš. Razlog X od dosadašnje dosadašnje dvije utakmice koje su se igrale na domaćem parketu tj.Trikalinoj dvorani jedna utakmica je završena pobjedom gostiju od 2 razlike i to u zadnjim sekundama , a drugu su dobili domaći nakon produžetaka , pa zašto ne probati na neki opušteni listić sa manjom uplatom .![]()
Tako blizu, a tako daleko.
Pogresna tema 
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 04 jan 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ubjedjen sam da ce Decin i Rouen privesti ovo kraju, tako da mozemo investirati u jos jedan malo ozbiljniji tiket

Sretno nam ako neko odluci da isprati.

Sretno nam ako neko odluci da isprati.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
darkoavaks
- Kontakt:

AJMO SAD DOMACINI U NAPAD
kako me Turci u kosarci povalise
igram over a oni i sa produzetcima igraju under sa -20
..
Idemo dalje ,nema predavanja..
Idemo dalje ,nema predavanja..
bravo momčino, kapa dole!Civa je napisao/la:Nadam se da je neko ispratio kv. bila 15Civa je napisao/la:
I moji neki parovi danas
Trikala 2000 - Aris X grčka koš. Razlog X od dosadašnje dosadašnje dvije utakmice koje su se igrale na domaćem parketu tj.Trikalinoj dvorani jedna utakmica je završena pobjedom gostiju od 2 razlike i to u zadnjim sekundama , a drugu su dobili domaći nakon produžetaka , pa zašto ne probati na neki opušteni listić sa manjom uplatom .![]()
U desetom selu živi Antuntun!
- Evolution87
- Kontakt:
moze li real preko 83,5 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Fudbal - Španska, Primera liga
20:00h Valencia - Levante
Tip: Valencia AH -1,0
Kvota: 1,72
4/10
Marathonbet
U prvom ovogodišnjem derbiju očekujem pobjedu Valencie nad gradskim rivalom Levanteom.
Oba tima ne blistaju ove sezone. Imaju isti broj bodova i nalaze se u sredini, pa skoro i pri dnu tabele.
Svega 5 bodova ih dijeli od zone ispadanja.
Valencia sa novim trenerom, Levante sa starim povredama i izostancima zbog kartona.
Izostanc.
Valencia CF: Rami (3/0 d) (left the club)
Levante UD: David Navarro (13/0 d), Sergio Pinto (12/0 m), Nong (6/0 f), Babá (11/3 f), Juanfran (17/0 d)
Vjerovatni sastavi:
Valencia: Guaita – J. Pereira, Victor Ruiz, Mathieu, J. Bernat – O.Romeu, Parejo – Feghouli, Banega, Canales – Jonas
Levante: Navas – P. Lopez, Vyntra, El Adoui, Karampelas – P. Diop, Simao – Xumetra, Ivanschitz, R. Garcia – D. Barral
U ovom trenutku nemam mnogo vremena da detaljnije pišem, ali meni je ovo dovoljno za pristoju kvotu ako Valensija dobije sa 2 i više razlike, a ako ne, tip je void.
20:00h Valencia - Levante
Tip: Valencia AH -1,0
Kvota: 1,72
4/10
Marathonbet
U prvom ovogodišnjem derbiju očekujem pobjedu Valencie nad gradskim rivalom Levanteom.
Oba tima ne blistaju ove sezone. Imaju isti broj bodova i nalaze se u sredini, pa skoro i pri dnu tabele.
Svega 5 bodova ih dijeli od zone ispadanja.
Valencia sa novim trenerom, Levante sa starim povredama i izostancima zbog kartona.
Izostanc.
Valencia CF: Rami (3/0 d) (left the club)
Levante UD: David Navarro (13/0 d), Sergio Pinto (12/0 m), Nong (6/0 f), Babá (11/3 f), Juanfran (17/0 d)
Vjerovatni sastavi:
Valencia: Guaita – J. Pereira, Victor Ruiz, Mathieu, J. Bernat – O.Romeu, Parejo – Feghouli, Banega, Canales – Jonas
Levante: Navas – P. Lopez, Vyntra, El Adoui, Karampelas – P. Diop, Simao – Xumetra, Ivanschitz, R. Garcia – D. Barral
U ovom trenutku nemam mnogo vremena da detaljnije pišem, ali meni je ovo dovoljno za pristoju kvotu ako Valensija dobije sa 2 i više razlike, a ako ne, tip je void.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.