FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bacelonafan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bacelonafan » 04 jan 2014, 22:14

DonPippo9 je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:
DonPippo9 je napisao/la:@bacelonafan without R

:arrow: " onclick="window.open(this.href);return false; :arrow: :arrow:
Nemogu da izgovorim R,a nesto mi slabo abeceda isla ovdje u mom selu,nemoj zamjeriti! Nisam bio na casu kad se slovo R ucilo :evil:
Idi logopedu
hocu al moram prvo abecedu da savladam! Znas li sta znaci ironicno? Vjerovatno nisi toliko obrazovan,da jesi onda bi mozda skontao sta je poenta nika,mozda ti neko objasni,a do tada pisi gluposti!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 jan 2014, 22:15

Vec si zakasnio za bilo kakvu medicinsku pomoc (zapustio se) pokusaj sa hodzama.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jan 2014, 22:16

prvo brko, pa dresovi macron
:mrgreen: :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 04 jan 2014, 22:17

terabajt je napisao/la:Vec si zakasnio za bilo kakvu medicinsku pomoc (zapustio se) pokusaj sa hodzama.
Znaci tebe hodze lijece,reci mi jel imalo efekta to lijecenje kod tebe,i malo vise pisi o iskustvu? Pisite o Zelji,nemojte spamat temu,jer tema nije slovo R,i nik forumasa bacelone! Hvala lijepo,i toliko o tome ko spama,valjda ce vam podijeliti par banova!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jan 2014, 22:30

Mali Gojak je super igrac za svoj uzrast. Super je igrac i Radovac pa ne pruza bolje partije od Zolotica, Stanica, Colica itd. Momka jesu kontaktirali zapravo njegovog oca.

Ali nisam mogao nista gluplje da procitam nego ovo
Gojaku su ponuđeni određeni uslovi koji sigurno mogu pomoći u njegovom napretku i daljenjem razvoju kao fudbalera.
:lol: tako znas da je tekst narucen i ofiran. A otac mu jeste kontaktiran. Sta su dogovorili pojma nemam. Ipak profesionalni ugovor ne moze potpisati dok Zeljo ne odredi sumu koja mu mora biti isplacena. Bolje upuceni znaju te kriterije.

Sto vecina kaze ovo je pitarska propaganda i nacin da se skrene paznja na njih. Jer trofeji su misaona imenica za njih. Jos malo pa ce 10 godina. Budite sigurno da nece osvojiti trofej uskoro. Ali kako navijaci im tako i uprava ce se lijeciti pricama o kampu, akademiji, prilivu novca, dugovima, platama. Eto akademije i kampovi svake godine izbace po par super igraca. Al' u k.u.r.c.u. Mi nemamo mega giga kamp ali svake godine prikljuci se po koji igrac pa se dogradjuje. Pitari su kao navijaci glupi. Samo vici YES vode se tom logikom. Oni misle i ako akademija izbaci 5 igraca da ce svi igrati i titule osvajati. Pa oni i sad imaju super igraca ali pola druge srbijanske lige im cini okosnicu tima. I odjednom ce njihova djeca zaigrati. Vise ce Travnik, Vitez, i ostali klubovi imati hajra od njihovog kampa kad se djeca krenu rasipati. Ne moze 200 igraca igrati za jedan tim.

Razlika izmedju nas i njih je sto mi istini gledamo u oci. Muharemovic ne valja, Gredic ne valja, politika klubska ne valja. Dok oni i kad su kita kod njih je sve najbolje. Jer se lazu kroz medije. Ali nemogu se oni nalagati niti tekstova nakupovati koliko Zeljo moze titula uzeti. Na kraju dana titule se broje. Jer njima je uspjeh juniora uzeti, pa ako mogu neka im ga. A evo inace njihovi juniori prave karijere vani.

Dok je Amara mi smo konkurenti kad Amar ode onda smo kao i svi ostali. Oni znaju da smo mi u prednosti nad njima. Ne samo 2 boda, nego jedinstvo, tu su nasa djeca, duze se na okupu a kod njih je sve nesto na euforiju, a eforije su kratke.

I ti njima kad pokusavas nesto objasniti javi ti se neki baRcelofan koji sebi ime ne zna napisati da bistri njihovu politiku. A sve im se svodi na to imamo pare. To ti je kad fukara dodje do para ali na kraju sezone ce samo vise materijala za prcanje biti. Kod njih je Sekac nekad znao nesto pametno napisati i onaj Hilmo sto napise realne i normalne tekstove vidi se da nije balavac ovo ostalo jos nije zilete pocelo kupovati. Jedan nedavno pita za Zuban dan zasto je to istorijska utakmica. Pa dovoljno to sa covjek procita i da im se smijes a i samom sebi skim se raspravljas.

Ja samo derbi cekam radi Ace kad Dino Jarniju usi zavrne. Morat ce me odstraniti jer moglo bi biti SPORTSKIH provokacija 8-)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 04 jan 2014, 22:38

Sjecam se kad je Burek bio u Sarajevu, bio predmet zahebancije frajer bukvalno iz hira predje u zeljeznicar. Nije jedini, mnogi su prelazili zato sto su na neki nacin zeljeli da se osvete, doduse manje je bilo prelazaka na nasu stranu. Sve bude i prodje, grad je takav da bi prelazak Karabega na Grbavicu bio sok za sve, a kamoli neki igrac da predje. Istina je da niko ustvari ne zna sta se dogadja, mozda decko uopste ne pregovara sa nama. A i ako pregovara ide tamo gdje misli da mu je bolje, jer realno ono sto mu trenutno FKS moze ponuditi zeljeznicar ne moze ni da se priblizi, naravno mislim na uslove i pare, a ne na emotivnu stranu koja je ionako po nahodjenju, ko kako osjeca i to. Nema vise nasa i vasa djeca, sva su ona nasa. Ali u danasnjem svijetu budbala to su samo komadi mesa na kojima moze dobro da se zaradi i nista vise, i Amar Osim bi vrlo radi zavirio u tudju seharu i uzeo sto mu odgovara ali vjerovatno trenutno nije u mogucnosti

PS: @PL BiH -1 psujes, vrijedjas, lazes, mrzis i podvaljujes...mnogi su ovdje fasovali ban samo zato sto navijaju sa FKS, ako si ti vec toliko zasticen, bio bi red da malo skratis jezicinu

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jan 2014, 22:45

lafomamone je napisao/la:Sjecam se kad je Burek bio u Sarajevu, bio predmet zahebancije frajer bukvalno iz hira predje u zeljeznicar. Nije jedini, mnogi su prelazili zato sto su na neki nacin zeljeli da se osvete, doduse manje je bilo prelazaka na nasu stranu. Sve bude i prodje, grad je takav da bi prelazak Karabega na Grbavicu bio sok za sve, a kamoli neki igrac da predje. Istina je da niko ustvari ne zna sta se dogadja, mozda decko uopste ne pregovara sa nama. A i ako pregovara ide tamo gdje misli da mu je bolje, jer realno ono sto mu trenutno FKS moze ponuditi zeljeznicar ne moze ni da se priblizi, naravno mislim na uslove i pare, a ne na emotivnu stranu koja je ionako po nahodjenju, ko kako osjeca i to. Nema vise nasa i vasa djeca, sva su ona nasa. Ali u danasnjem svijetu budbala to su samo komadi mesa na kojima moze dobro da se zaradi i nista vise, i Amar Osim bi vrlo radi zavirio u tudju seharu i uzeo sto mu odgovara ali vjerovatno trenutno nije u mogucnosti
Ma ima jos uvijek ljubavi. Kad neko nesto voli on to voli. Recimo Zola ne bi presao sad ni za vise para. Ali uslovi koji su Gojaku ponudjeni u Zelji nisu neki uslovi financijski. Nista bolje nego ostali ali njegov otac smatra da on zasluzuje bolje s cim se i ja slazem. Ali Amar odlucuje.

Ako predje nije bauk. Samo me strah ovih mladih huligana da mu nenaude jer sad je sve vela havle.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jan 2014, 22:49

Ne tako davno bio je jedan "talenat", iz inata predje kod divova. Divovi ga smatrase velikim pojacanje i ozbiljnom investicijom, ubrzo slike na fb osvanuse. Danas mu se gubi sav trag, a Gojak ako predje kod njih zeli mu njegovu sudbinu
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 04 jan 2014, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 04 jan 2014, 22:49

Ali Amar odlucuje.

Ako predje nije bauk. Samo me strah ovih mladih huligana da mu nenaude jer sad je sve vela havle.
Amar ne odlucuje, tj. nema na osnovu cega da odlucuje. Odlucuje iskljucivo mali iili njegov otac, ne znam sad ko ga predstavlja. A to za huligane si upravu i upavo to je ono zbog cega i treba malo da skratis jezik jer klinci ovo citaju, sutra moze imati velikih problema

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 04 jan 2014, 22:54

Ama de samo recite sta moze sarajevo da mu ponudi, moderne trening kampove, vrhunske trenere, pedagoge psihologe veličanstvene menadzerske sposobnosti Dine i Abdulaha????
Odjednom preko noći na jezeru i butmiru nikli su kampovi,djeca u FK Sarajevu imaju interntat i idu svi u istu školu koja se zove po nekoj legendi kluba, žive skupa jer je čika Tan donio čarobni štapić, sjašite malo molim vas :roll:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jan 2014, 22:58

lafomamone je napisao/la:
Ali Amar odlucuje.

Amar ne odlucuje, tj. nema na osnovu cega da odlucuje. Odlucuje iskljucivo mali iili njegov otac, ne znam sad ko ga predstavlja. A to za huligane si upravu i upavo to je ono zbog cega i treba malo da skratis jezik jer klinci ovo citaju, sutra moze imati velikih problema
Moze kako ne moze? Umjesto 200 maraka koje su ponudjene juniorima moze mu povecati na 450 maraka. I mali ce pristati.

Cuj ja treba da skratim jezik. Ja dijete ne mislim tuci a balavih se ne bojim. Danas sam na forumu rekao da idem na kafu pa se niko ne pojavi kao ni do sad.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jan 2014, 23:00

lisander je napisao/la:Ama de samo recite sta moze sarajevo da mu ponudi, moderne trening kampove, vrhunske trenere, pedagoge psihologe veličanstvene menadzerske sposobnosti Dine i Abdulaha????
Odjednom preko noći na jezeru i butmiru nikli su kampovi,djeca u FK Sarajevu imaju interntat i idu svi u istu školu koja se zove po nekoj legendi kluba, žive skupa jer je čika Tan donio čarobni štapić, sjašite malo molim vas :roll:
Ne mogu nista nego zinula guzica, dosao Tan i konta eto novog mercedesa. To je to
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 jan 2014, 23:07

ako imaju da plate neka ga kupe, daju lovu i nije nikakav problem, amar najbolje zna kako i sta ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 04 jan 2014, 23:10

Moze kako ne moze? Umjesto 200 maraka koje su ponudjene juniorima moze mu povecati na 450 maraka. I mali ce pristati.
Napisah maloprije, lazes i vrijedjas, a jos uz to si i bezobrazan i dvolican....ali nema veze, zeljeznicar NE MOZE u ovom trenutku da se takmici sa FKS po tom pitanju. To nije moje misljenje nego stvarno stanje, provjerljivo na milion mjesta od ljudi koji su relevantni. Ne treba se prepucavati navijacki to nikome ne koristi, ako imas misljenje iznesi ga argumentovano a ne da pljujes kao kocijas bezveze i trujes bilo kakvu zdravu raspravu. Niko ovdje nije kriv sto se situacija tako drasticno promjenila, skoro pa preko noci i nema potrebe za vrijedjanjem

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 04 jan 2014, 23:12

Jbg, nema se, kcerka, kirija...
Posteni i dobronamjerni ljudi zaradjuju na posten nacin...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2014, 23:12

lafomamone je napisao/la:
Napisah maloprije, lazes i vrijedjas, a jos uz to si i bezobrazan i dvolican....ali nema veze, zeljeznicar NE MOZE u ovom trenutku da se takmici sa FKS po tom pitanju. To nije moje misljenje nego stvarno stanje, provjerljivo na milion mjesta od ljudi koji su relevantni. Ne treba se prepucavati navijacki to nikome ne koristi, ako imas misljenje iznesi ga argumentovano a ne da pljujes kao kocijas bezveze i trujes bilo kakvu zdravu raspravu. Niko ovdje nije kriv sto se situacija tako drasticno promjenila, skoro pa preko noci i nema potrebe za vrijedjanjem
Eto vidiš ja na vašoj temi lijepo pitam po čemu ste to vi u prednosti u mlađim kategorijama trenutno? Ili sam ja od mahmurluka propustio izgradnju još 10 novih terena, hotela, dolaska stručnjaka u vaš omladinski pogon? Po čemu bi to bilo bolje nekom igraču igrati u Sarajevu koje ima isto terena koliko i Željo?
DRUG NEBI TI PUNCA

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jan 2014, 23:14

Moze Aleksandre. Dogovorit cemo se da ti usi zavrnem jer si me blokirao nedavno.

Nije vama novinarima lose pun portal reklama. Ne sikiram se ja za vas. Ali prva kafa je na mene. A mozda se na pripremama vidimo ako opet budes radio one razgovore sa Amarom.

@lafomamone

Nista se nije promijenilo mi smo sampioni i najtrofejniji klub i trenutno prvi na tabeli, i klub sa najvise igraca iz svoga pogona. To se kod tebe nesto promjenilo ali to se zove euforija.

A najveci fazon ce biti kad Gojak za manje para ostane u Zelji. Ovo je moja predpostavka a ne informacina 8-)

Odoh spavati.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 04 jan 2014, 23:16

Odoh spavati.
Dobro se naspavaj, koristit ce ti...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jan 2014, 23:18

To ja ono pedagoski. Relativno sam stariji :D Znam ja tebe, ono iz vidjenja. Kakvi tuci se. Nemam ja kuveta za to. Samo volim izazvati ove mlade huligane 8-)

Odoh sad. Nedaj da me prozivaju da se ne trzam u snu.

@lafomamone

San svima koristi. Prodje vam mladost za racunarom.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2014, 23:19

Aco dobićeš punu ovo džezvu kahve, samo skloni ovu dječurliju željnu pažnje što bi se samo svađala :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mana, ristagrad i 29 gostiju.