AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
gdje stignemDDR je napisao/la:Gdje iskopaš ti te slike?![]()
ova je sila.
![]()
-
Evil Genius II
[youtube][/youtube]
ovako nesto bi bilo idealno
Uh, kad se sjetimEvil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
-
Evil Genius II

nase najnovije pojacanje, nemanja radonjic
Post'o si Bogotac za slike u vezi našeg kluba.

-
Evil Genius II
jbg, imam previse slobodnog vremena 
Sutra(nedelja) samo polako i pameteno da se otvori tekma bez nekih vecih srljanja,i ubijedjen sam u pobjedu Rome(igram 2 na kladji)
20.45 h
Krecee k....e stare k...e...u gornjem lijevom uglu treba staviti onaj znak,zabranjeno za mladje ispod 18 god...:DDDDR je napisao/la:20.45 h
ZahvaljujemDDR je napisao/la:20.45 h
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
ma treba bez euforije i greške svesti na najmanju mogucu mjeru, nisu oni sad neki spejsšatl da lete terenom, tako da ce sigurno biti i naših prilika. ja sam ih gledao ove sezone samo protiv reala kuci kada su ih španci sa pola snage iskontrolisali tako da ovi zadnjih 15min nisu centra prešli, iako im bod haman ništa nije znacio. a druga tekma je zadnjih 20min protiv udina gdje sam se ukljucio kod 0-0, reko da vidim sad taj silni pritisak, a oni šanse kako treba nisu napravili osim 2 dobra udarca iz daljine, a gol dali ne znaju ni oni kako.Google je napisao/la:Krecee k....e stare k...e...u gornjem lijevom uglu treba staviti onaj znak,zabranjeno za mladje ispod 18 god...:DDDDR je napisao/la:20.45 h
sve zavisi kako otvorimo tekmu, ako budemo smireni i izdržimo pocetni nalet sigurno se šanse za pozitivan rezultat povecavaju
nema potpisa
Po mom skromnom mišljenju 11 na 11 nije velika razlika u kvaliteti između Juvea i Rome. Individualno igrači Juvea ne odskaču mnogo u odnosu na Romu, ali to što igraju duže vremena zajedno (kao što Totti reče) je njihova prednst. I naravno dužina klupe je debelo na strani Juventusa koji ima 20 podjednako kvalitetnih igrača, i na svakoj poziciji imaju adekvatnu zamjenu, osim veznog reda, gdje im po meni fali bar još jedan igrač. Što se Rome tiče i u prvih 11 nam fali recimo jedan lijevi bek, a što se klupe tiče imamo dvije ili 3 dostojne zamjene, ostalo buranija. Sezona se igra 38 kola i svakako da je Juve u prednosti, ali večeras u 90 min., sve je moguće.
Ljudi sta vam je, dobijamo ovo sigurno... Niko nas nije nadigrao u cijeloj sezoni, jednimo smo se protiv Torina "mucili", bez pola ekipe, ali nisu nas nadigrali, dok je Juventus pojedine utakmice dobio ajmo reci na misice. Oni se nas pribojavaju, a mi cemo leprsavo da odigramo i moja prognoza za vecera je 1-3
... Samo se nadam da ce Matija da igra

na jednom od tiketa čista dvica 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Evil Genius II
odigrao sam keca na juve. nesto kontam ako izgubimo dobio sam na kladionici, ako odigramo nerijeseno ili dobijemo imacu tu satisfakciju kao fan rome. win win situacija 
Ja ne bi mogao odigrati na Juve u ovom trenutku nema sanse,vcrs ako izgubimo ni milioni dobitka me ne bi utjesili.A veceras ocekujem bod.Dovoljno za nastavak borbe,ionako su na proljeće donji.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.