Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Stvarno imam osjecaj da se NBA liga pocela pratiti otkad je Mirza stigao. Sve preko 35% je odlican ucinak za 3 poena.
Mirza komotno moze na takmicenje za 3 poena, jer je medju najboljima u ligi.
@Alemsa, nema veze sto je Mirza vise lopti uzimao, prosjek se vadi iz toga, tako da nista ne mjenja, jos je teze imati dobar % ,ako vise sutiras. Kao sto kazes % je %
Raja misli ako je neko L.J. da je on Bog tobejarabi, i da mora biti u svemu najbolji.
Pratite utakmice, a ne samo ono sto se da na dnevnicima u sportu, gdje se samo pokazuju, dobra zakucavanja, gdje se ne fulaju kosevi i sve ono atraktivno. Kad se gleda cijela utakmica, mnogo to drugacije izgleda, od onoga sto se vidi u sazetku sporta.
Mirza komotno moze na takmicenje za 3 poena, jer je medju najboljima u ligi.
@Alemsa, nema veze sto je Mirza vise lopti uzimao, prosjek se vadi iz toga, tako da nista ne mjenja, jos je teze imati dobar % ,ako vise sutiras. Kao sto kazes % je %
Raja misli ako je neko L.J. da je on Bog tobejarabi, i da mora biti u svemu najbolji.
Pratite utakmice, a ne samo ono sto se da na dnevnicima u sportu, gdje se samo pokazuju, dobra zakucavanja, gdje se ne fulaju kosevi i sve ono atraktivno. Kad se gleda cijela utakmica, mnogo to drugacije izgleda, od onoga sto se vidi u sazetku sporta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vjerujemo u Mirzu što je najbitnije. Večeras aBd opet ista ekipa na okupu. 
-
sergejevic
- Kontakt:
To je to. Mirza jednostavno mora otici iz Netsa, to nije pitanje da li je sposoban, on itekako moze igrati u NBA, i sigurno moze biti medju najboljim igracima drugih ekipa. Ovdje to ne moze, i Netsi ce bez njega u rotaciji igrati mnogo bolje, ne jer on nije kvalitetan, najvise zbog toga sto je i on suter, uzma svoje lopte tokom utakmice i nije bitno ide li ga ili ne. JJ, PP, D Will jednostavno moraju imati mnogo suteva, takvi su igraci, dosli su iz ekipa gdje su glavni bili i to je njihov stil igre, a odjednom se stvori neki Evropljanin kojem treba najmanje 10-tak suteva, jos uzmaju Anderson, Blache, Brook, Livingston, Garnet... i kako da krene nekoga pored toliko potrosaca lopti.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma bojim se samo da Kid nije shvatio da jedino sto mu ne treba u ovom timu je jos jedan potrosac lopti, nego da mu treba jedan "zastitnik reketa i obruca" i da ce zato Mirza ispastati...jer sa jednim centrom/cetvorkom orjentisanom na skok i odbranu i malo pametnijom i visom od Evansa te normalnim backup playom ovo bi i mogla postat ekipa,
mada ja i dalje navijam za trade, cak i kad je postizao i po 17-18 poena - samo sto ce sad sigurno lakse naci klub...nema za njega nafake kraj ovoliko potrosaca lopti, a nema ni za tim nafake sa ovoliko potrosaca lopti.
Sve je do lose selekcije igraca i Kidd je tu najmanje kriv, a ako je pametan, znam da jeste, bio je odlican igrac, bice i dobar trener dovest ce sve ovo u red. Mirza ce tu da ispasta, to je sigurno i nimalo me ne cudi da skroz ispadne iz rotacije. Jedina mu je sansa da s drugom petorkom hvata neke poene, ali tesko pored Blacha, Andersona, Pirsa, Terija ili Bog zna ko bude na klupi. Mnogo je tu igraca nepotrebnih, a ako se ne varam nemaju ni pik na draftu, tako da je i presten predaleko, ovdje on nema sta traziti. Imao je neke dobre partije, pokazao je svoj arsenal u napadu, dobru odbranu i sad mu je sansa za trade.
@sergejevic
To je to. Pored ovakvih imena nijedan trener kome se klima stolica i losi rezultati nece Mirzi dati nikakvih ekstra minuta da se uigrava i prilagodjava NBA kosarci. Neki drugi tim bi bio pravo rjesenje. Inace su mu sada minimalne sanse da se izbori za minutazu.
Imajuci ovo u vidu pisao sam i onaj komentar da je Mirza propustio tajming i sansu protiv Spursa da se etablitra kao pouzdan igrac.
To je to. Pored ovakvih imena nijedan trener kome se klima stolica i losi rezultati nece Mirzi dati nikakvih ekstra minuta da se uigrava i prilagodjava NBA kosarci. Neki drugi tim bi bio pravo rjesenje. Inace su mu sada minimalne sanse da se izbori za minutazu.
Imajuci ovo u vidu pisao sam i onaj komentar da je Mirza propustio tajming i sansu protiv Spursa da se etablitra kao pouzdan igrac.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
@sergejevic je sve rekao
. Vise volim kad covjek dođe ovako i da fin konstruktivan komentar, a ne onaj ranije dođe i kaze Mirza bio los ovo ono zato ne igra. Mirza je bio dobar, al' ako ce iko ispastati u ekipi od ovih potrosaca lopti to ce biti Mirza. Nadam se trejdu sto prije 
-
sergejevic
- Kontakt:
Nema to mnogo veze s klimanjem stolice, Kidd ima povjerenje da pravi ekipu, on je tek zavrsio blistavu karijeru, zna kako igra funkcionise i moze mnogo toga prenjeti na svoje igrace. Mirza nije propustio nikakvu sansu, dapace, mene je odusevio, gledao sam ga u reprezentaciji i nekad u Euroligi, ali Nba i ostala svjetska kosaraka su dva razlicita sporta. On je pokazao da to moze. Moramo svi, posebno Mirza, realno sagledati situaciju, ona je slijedeca: Pored Joa Johnsona niko ne moze i ne smije uzmati vise lopti ma kakvu noc da imao. Vjerujem da bi mu se i LeBron sklonio i dodavao mu koptu kada ga krene, jer je on covjek koji moze sve pogoditi. Znam da ga i ne volimo bas
, kao ni Pirsa, ali i on je strasan igrac, jedan od najvecih u historiji najuspjesnije fransize, mislim da je to dovoljno reci da se zna o kakvom se igracu radi. Jednostavno za Mirzu ovdje nema prostora, on moze uspjeti u nekoj od ekipa gdje ce biti drugi ili treci izbor u napadu, mozda Finiks, ili San Antonio gdje Popovic nadje svakom igracu ono sto mu treba i lijepo to uklopi.
Moguce je i to da ce Mirza dobiti i vise minuta sad kad se Blatche vratio. Iako oni pocinju sa PP na 4, Mirza bi mogao igrati 4, a Blatche centra u drugoj postavi. Moguce da ce tako i biti. Jer vjerujem Redzo nikom ne ulijeva povjerenje, a Mason Plumlee uvijek dobro odigra 2 tekme i onda skroz propadne sljedecih 7-8 bar je tako bilo od pocetka sezone. Nadam se najboljem.
[/quote]To je to. Mirza jednostavno mora otici iz Netsa, to nije pitanje da li je sposoban, on itekako moze igrati u NBA, i sigurno moze biti medju najboljim igracima drugih ekipa. Ovdje to ne moze, i Netsi ce bez njega u rotaciji igrati mnogo bolje, ne jer on nije kvalitetan, najvise zbog toga sto je i on suter, uzma svoje lopte tokom utakmice i nije bitno ide li ga ili ne. JJ, PP, D Will jednostavno moraju imati mnogo suteva,.[/quote]
Nisi u pravu za ovo Mirza nije uzimao puno suteva kad ga ne ide kao JJ, Blatche Livingston i ostala kompanija i kad ne pogodi 2 suta koja uputi odmah na pocetku odmah ide klupa
i daj mi neku utakmicu gdje Mirza imao vise suteva od ovih
i ustalom zasto ne bi uzimao suteve kad ga ide je li to treba Blatche koji ima 1/8 iz igre da i dalje suta i suta ili Ligvinston koji je proslu utakmicu bio katastrofa
Mirza da odigra svaku utakmicu odlicno njega opet nece biti ni na mapi dok se Livigston bruka i oni se sad kao njemu dive yebem ti NBA i njihov mozak
Nisi u pravu za ovo Mirza nije uzimao puno suteva kad ga ne ide kao JJ, Blatche Livingston i ostala kompanija i kad ne pogodi 2 suta koja uputi odmah na pocetku odmah ide klupa
Mirza da odigra svaku utakmicu odlicno njega opet nece biti ni na mapi dok se Livigston bruka i oni se sad kao njemu dive yebem ti NBA i njihov mozak
u 1:30, tj za 3 sata0oo0 je napisao/la:Kad je utakmica?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Obojici sedam danaOtelo je napisao/la:Iskreno, post ti je retardiran, a ti kako hoces,,,biskitt je napisao/la:Iskreno, zajebancija vam je retardirana, a vi kako hocete,,,
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
sergejevic
- Kontakt:
@Semir01
Nisi ti mene shvatio, kazem da Mirza uzima svoje suteve, i sad je najmanje bitno ide li njega ili ne kad Joe, Pirs, D Will, Brook i ostali moraju uzeti svoje suteve. Zato Mirza treba otici u ekipu gdje ce biti u napadu druga ili treca opcija, gdje se nece otimati za suteve, i gdje ga nece nekoliko promasaja zakucat na klupu, jer u Netsima ima jos 10-tak igraca koji cekaju svoje suteve. Zapravo je meni ovo totalno smijesna ekipa, ne znam da li je istina da je Mirza rekao da dolazi u Netse zbog prstena, ako jeste stvarno je pogrijesio jer nece nista prije mene, koji sjedim kuci, doci do njega.
Nisi ti mene shvatio, kazem da Mirza uzima svoje suteve, i sad je najmanje bitno ide li njega ili ne kad Joe, Pirs, D Will, Brook i ostali moraju uzeti svoje suteve. Zato Mirza treba otici u ekipu gdje ce biti u napadu druga ili treca opcija, gdje se nece otimati za suteve, i gdje ga nece nekoliko promasaja zakucat na klupu, jer u Netsima ima jos 10-tak igraca koji cekaju svoje suteve. Zapravo je meni ovo totalno smijesna ekipa, ne znam da li je istina da je Mirza rekao da dolazi u Netse zbog prstena, ako jeste stvarno je pogrijesio jer nece nista prije mene, koji sjedim kuci, doci do njega.
- el-fighter
- Kontakt:
Ako Redzu opet vrati u rotaciji ispred Mirze onda stvarno ne znam sta vise ocekivati. Mirza pokazao da je doktor nauka za Redzo sto se tice igre prema naprijed (uostalom to i nije tesko biti), ali cak i u odbrani Mirza ne igra nista losije od njega. Plumlee je jos mlad, ali daju mu solidnu minutazu. Bas kao sto neko napisa, dvije utakmice bude dobar i onda ga nigdje 7-8.
Uostalom veceras ce sve biti mnogo jasnije. Na raspolaganju imaju sve igrace koji ce igrati do kraja sezone, tako da ce biti jako zanimljivo kako ce veceras izgledati rotacija.
Uostalom veceras ce sve biti mnogo jasnije. Na raspolaganju imaju sve igrace koji ce igrati do kraja sezone, tako da ce biti jako zanimljivo kako ce veceras izgledati rotacija.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Vjerovatno opet pocinje niska petorka : Deron,Living,Joe,PP,KG a onda ulazi Blatche umjesto Garnetta a Mirza na 4..Ne vidim zasto bi redzo ili plumlee bili ispred njega..Mirza je dobro iskoristio svoje minute,nijednom nije bio los..Nekad dobar,nekad manje dobar..E sad je na njemu da se ustali u rotaciji jer bi netsi napokon mogli vezati 3-4 pobjede - sto je dobro..Jos sahat i po
Kaze Kiddo u pre-gameu za Yes kao moramo vise reboundati
Sad moguce da se misli da ce vise Redžu forsirati što molim Boga da nije slučaj. Jedva čekam da počne tekma makar ga gledao u garbage tajmu 
Očekujem Mirzu bar u drugoj postavi. Možda Nesebični i Garnet prva, a on i Plamli druga postava. I valjda neće biti preser*vanja Kidda sa guranjem Kirilenka na 4, ili možda velikog Redže prije Mirze.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
+1nerkolfc je napisao/la:Kaze Kiddo u pre-gameu za Yes kao moramo vise reboundatiSad moguce da se misli da ce vise Redžu forsirati što molim Boga da nije slučaj. Jedva čekam da počne tekma makar ga gledao u garbage tajmu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ajde neka nama i Redze, nismo se odavno posteno ismijali na njegov racunnerkolfc je napisao/la:Kaze Kiddo u pre-gameu za Yes kao moramo vise reboundatiSad moguce da se misli da ce vise Redžu forsirati što molim Boga da nije slučaj. Jedva čekam da počne tekma makar ga gledao u garbage tajmu
Kidd ako je i malo pametan nece dozvoliti da se Redzo ponovo vrati u rotaciju, pa frajer ne zna voditi loptu.
Velež do groba života mi moga
- skyisthelimit
Garnett veceras odmara, Redzo u prvoj postavi. Ponovo s niskom postavom. 
15.10 - 15.06 ...
Gdje si pokupio svoje podatke o ovom sto si napisao?skyisthelimit je napisao/la:Garnett veceras odmara, Redzo u prvoj postavi. Ponovo s niskom postavom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.