Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Brooklyn Nets @BrooklynNets 1m
.@teletovic33 warms up the court tonight in Brooklyn! #Nets " onclick="window.open(this.href);return false;
.@teletovic33 warms up the court tonight in Brooklyn! #Nets " onclick="window.open(this.href);return false;
Večeras valja ispratiti utakmicu čisto zbog Kiddove rotacije na terenu. Možda skontamo šta čovjek hoće u životu.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
To je to, otprilike.fearzaa je napisao/la:Blatche ce sigurno prvi uci umjesto Reggiea, a druga izmjena ako bude Plumlee umjesto Piercea onda ne valja.
Ne znam, ja u svemu ovome jedino rješenje vidim u trejdu. Evo, Evans se ponovo vratio u roster, na Mirzinoj poziciji faktički mogu igrati Pirs, AK, KG, Bleč i Evans (prva dvojica kad forsira tu neku nižu petorku). Da stalno rotira neku normalnu i očekivanu ekipu, tu bi KG i Plumplee igrali na 5, Mirza i Blatche na 4, a Reggie neka treća opcija i za 4 i za 5. Al', Kidd ne da ponekad igra sa nižom petorkom, već je počeo s njom da počinje utakmice i sve opet po Mirzi...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
izvini ali ti onda stvarno blage veze o kosarci nemas, prati badmintonkimbo je napisao/la:On je razvaljivao sao u glavama par pojedinaca ovdje. Inace po vama postoji urota protiv njega pa niko ne pise u NBA o tom razvaljivanju a redovno pratim americke medije.LenBias je napisao/la:gdje si ti bio kada je razvaljivao? da nisi bio toliko pozitivan da nisi mogao proviriti na temu od srece?kimbo je napisao/la:Ako dobije veceras I 5 minuta bit cu pozitivno iznenadjen.
Odigrao je par ok utakmica. Sutevi sam sa trice nisu razvljivanje imao je Mirza puno jacih utakmica u evropi gdje je sutao trice iz punog trka uz jacu odbranu nad njim.
I dalje stoji konstatacija da nije u stanju da igra jedan na jedan sa igracima njegove pozicije u jednoj cvrstoj utakmici. Da nije u stanju da trkom i snagom parira crncima. Da masi suteve sa poludistance i da nije u stanju da kontrolise loptu. I da nije dovolno dobar suter da se igra kreira oko njega. Bar ne u ovom timu.
A sad mozes nazad spamat po tviterima ti i ekipa ti ...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Svaka mu cast sto ovo trpi ja bi im svima **** mater vec davno. Reggie evans nije ni u jednom segmetnu bolji od mirze sem skoka nista vise .,.
Ljudi razumijetel vi da nije evans uzo mjesto mirzi vec livingston,pluple i evans nemaju nikakve veze sa mirzom
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bihac96 je napisao/la:Ljudi razumijetel vi da nije evans uzo mjesto mirzi vec livingston,pluple i evans nemaju nikakve veze sa mirzom
danas sam ja rekao,ne treba nas nista iznenadit kad je Kidd u pitanju,ja samo znam da sam psihicki izmoren,navijam za jedne,pa za druge,pa da neki igrac promasi,neki pogodi,onda da neko seriju poena napravi,neko vece nisam znao da je Anderson bio u petorci,a gledao sam,dok na pol.,nisam procitao...SRETNO MIRZA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidio Kidd da je Redzo popularan na twitteru i odmah ga u prvu petorku stavio. 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Livingston igra PG I SG i on uzeo mjesto Mirzi
Drugo sad sto Kidd zeli igrati sa niskom postavom pa je tu samo Redzo, ali Livingston nikakve veze u rotaciji sa Mirzom nema.
Mirzina konkurencija za mjesto su KG, Kirilenko, Blatche i Evans, s tim da su zbog povrede Lopeza i dosad Kirilenka, Blatche i KG isli na centra a Mirza dobijao vise minuta koje je hvala Bogu odlicno iskoristio iskoristio.
Nemojte biti smijesni.
Drugo sad sto Kidd zeli igrati sa niskom postavom pa je tu samo Redzo, ali Livingston nikakve veze u rotaciji sa Mirzom nema.
Mirzina konkurencija za mjesto su KG, Kirilenko, Blatche i Evans, s tim da su zbog povrede Lopeza i dosad Kirilenka, Blatche i KG isli na centra a Mirza dobijao vise minuta koje je hvala Bogu odlicno iskoristio iskoristio.
Nemojte biti smijesni.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Imal neko link za mobitel oca vam ?
flafi aka plampli aka plumlee 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- skyisthelimit
Ne znam stvarno sta je smijesno. Livingston mu nije konkurencija, ali mu je uzeo mjesto jer se igra sa niskom postavom. U vecerasnjoj postavi Evans glumi i 4 i 5.
15.10 - 15.06 ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dosta dobar u ofanzivikokuz je napisao/la:flafi aka plampli aka plumlee
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Volio bi da sve poene prime na početku iz painta i Mirza ce uci mozda odmah na pola 1/4 
a ko ce to da im da poene iz painta? da nece bennet? 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
evans znaci glumi umjesto mirzeskyisthelimit je napisao/la:Ne znam stvarno sta je smijesno. Livingston mu nije konkurencija, ali mu je uzeo mjesto jer se igra sa niskom postavom. U vecerasnjoj postavi Evans glumi i 4 i 5.
koje televizije prenose vecerasnju utakmicu
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
OBNstolica je napisao/la:koje televizije prenose vecerasnju utakmicu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ma Varejao mi je jedina nada. Viši je od Evansa i vjerujem da ce prvo preko njega ići. Al' ja sam laik oko ovog pa samo predpostavljamKK_Bosna je napisao/la:a ko ce to da im da poene iz painta? da nece bennet?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.