Bihac96 je napisao/la:OBNstolica je napisao/la:koje televizije prenose vecerasnju utakmicu
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Bihac96 je napisao/la:OBNstolica je napisao/la:koje televizije prenose vecerasnju utakmicu
NekiTamoLik je napisao/la:pa kad malo bolje razmislis i jest Livingston uzeo Mirzi mjesto
ne misli se na to da ovaj sad igra cetvorku nego ....
Wiliams JJ Pirs Mirza Garnet (petorka prije)
Livingston Wiliams JJ Pirs Garnet (petorka proslu tekmu)
razmisli sad ko mu je uzeo mjesto
pirs je uzeo mjesto andersonu,a livingston mirzilumani je napisao/la:NekiTamoLik je napisao/la:pa kad malo bolje razmislis i jest Livingston uzeo Mirzi mjesto
pirs je bio 6 igrac prije
danasJTS je napisao/la:gdje ste haveri, kad je tekma?
stolica je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:OBNstolica je napisao/la:koje televizije prenose vecerasnju utakmicu
postao 6 igrac nakon one izmisljene povrede, ono kad nije mogao bazen pogoditlumani je napisao/la:NekiTamoLik je napisao/la:pa kad malo bolje razmislis i jest Livingston uzeo Mirzi mjesto
pirs je bio 6 igrac prije
Na kraju ce biti da mu je Deron uzeo mjesto i da je pukla tikva izmedju njih dvojicelumani je napisao/la:nije niko uzeo mjesto,nego je promjena sistema
bacanje pikada, jeli to neki novi sleng za.. onaj... neke druge aktivnostiJTS je napisao/la:to @fajter brate, ništa, čeka se tekma, do tad da bacim koju partiju pikada
ma nije, mi koji se ne stidimo i dalje to zovemo drkanjecalcio je napisao/la:bacanje pikada, jeli to neki novi sleng za.. onaj... neke druge aktivnostiJTS je napisao/la:to @fajter brate, ništa, čeka se tekma, do tad da bacim koju partiju pikada
Bacanje u nesvijest, davljenje majmuna ..JTS je napisao/la:ma nije, mi koji se ne stidimo i dalje to zovemo drkanjecalcio je napisao/la:bacanje pikada, jeli to neki novi sleng za.. onaj... neke druge aktivnostiJTS je napisao/la:to @fajter brate, ništa, čeka se tekma, do tad da bacim koju partiju pikada
calcio je napisao/la:bacanje pikada, jeli to neki novi sleng za.. onaj... neke druge aktivnostiJTS je napisao/la:to @fajter brate, ništa, čeka se tekma, do tad da bacim koju partiju pikada
haha ok, idi bacaj ga, mislim na pikadoJTS je napisao/la:ma nije, mi koji se ne stidimo i dalje to zovemo drkanjecalcio je napisao/la:bacanje pikada, jeli to neki novi sleng za.. onaj... neke druge aktivnostiJTS je napisao/la:to @fajter brate, ništa, čeka se tekma, do tad da bacim koju partiju pikada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.