NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: NFL
Nevjerovatna utakmica. -28 bilo pfff
Idemo sad na narednu
Idemo sad na narednu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
RiverPlate
- Kontakt:
Gori je Tomica od Manninga, ali je fakat najbolja tekma što sam gledao!Pa mozda odemo i na tomicu! Sad se uzdati u San diego heheBrate, imali smo 3int, 1 famble ! Ne desava se nama to cesto, i sve smo primili nakon toga! Jeste da smo bili u odbrani uzasni, al u durgom je sve bilo bolje ! Hilton-Luck
ocevi !
![]()
Sad su mi simpatije na strani Orlova, ovaj Foles mi je onako zanimljiv!
Grbavica naš je Hram!!!
Kao što sam govorio i prije playoffa, Coltsi su meni jedni od favorita u AFC-u, prvenstven zbog izbalansiranosti napada i odbrane. Naravno uz "moje" Broncose. Nadam e nekako da će taj sraz sačekati do konferencijskog finala, 
Tačno ostanem zapanjen kad vidim šta pojedinci pišu o Manningu, najboljep QB svih vremena. Pa ljudi, tek je 7 dana od završetka najdominantnije predstave jednog QB u regularnoj sezoni, a oni već zaboravili.
Tačno ostanem zapanjen kad vidim šta pojedinci pišu o Manningu, najboljep QB svih vremena. Pa ljudi, tek je 7 dana od završetka najdominantnije predstave jednog QB u regularnoj sezoni, a oni već zaboravili.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- SheldonCooper
- Kontakt:
Idemo sad tandem Brees - Sproles 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
E usra ti i sefa i stanicu sa tom izjavom!RiverPlate je napisao/la:Gori je Tomica od Manninga, ali je fakat najbolja tekma što sam gledao!Pa mozda odemo i na tomicu! Sad se uzdati u San diego heheBrate, imali smo 3int, 1 famble ! Ne desava se nama to cesto, i sve smo primili nakon toga! Jeste da smo bili u odbrani uzasni, al u durgom je sve bilo bolje ! Hilton-Luck
ocevi !
![]()
Sad su mi simpatije na strani Orlova, ovaj Foles mi je onako zanimljiv!
Max Allegri
-
RiverPlate
- Kontakt:
Prvo nije najbolji svih vremena, najbolji je Montana, QB koji ima 9-11 u playoffu ne može biti najbolji svih vremena niti u jednom univerzumu, ja pišem ono što vidim a to je da će Manning silovati Coltse ako ih zapadnu, ali će ugledati poslije Tomicu i usrat će se u gaće protiv njega kao i uvijek do sada, jer je Brady jednostavno dominantniji u njihovom rivalstvu i to daleko dominantniji!Regularna sezona ne znači ništa ako ne osvojiš SB, a Manning ima 9-11 u playoffu, a sa druge strane Tomica QB sa najviše pobjeda u playoffuTačno ostanem zapanjen kad vidim šta pojedinci pišu o Manningu, najboljep QB svih vremena. Pa ljudi, tek je 7 dana od završetka najdominantnije predstave jednog QB u regularnoj sezoni, a oni već zaboravili.
Grbavica naš je Hram!!!

Necemo pocinjati moronsku raspravu! Ti prvo moras da naucis da je Luck bolji od vicka,a kasnije cemo o Meningu! mislim to je tako najlakse!
Max Allegri
Kakav si ti moron RiverPlate to je za udzbenika
Cuj Brady dominantniji hej isto ko da igraju Brady vs Manning 1 na 1 hahahahha, pa Manning je u 90% slucajeva imao losiju ekipu u medjusobnim mecevima, a ko se gdje usrao pogledaj malo comback Manninga iz AFC Finalsa od prije par sezona kad je vratio -18 u zadnjoj cetvrtini catchom Waynea, gdje se Tomo malo uneredio! Dobro kaze work, nakon ovakve sezone ti se nasao tu da pricas nesto o Manningu
Ne znam da li ce se sresti ove sezone njih dvojica (igramo strasno i mozemo dobiti svakog sa Luckom), al' ako se sretnu sa ovakvom ekipom jos u Denveru Manning ce posamarat Bradya, cut cemo te poslije PO, sad ne zapocinji raspravu nakon ove pobjede.
Sutra dok se glava smiri o ovom strasnom comebacku potencijalnog najboljeg QB ikad

Cuj Brady dominantniji hej isto ko da igraju Brady vs Manning 1 na 1 hahahahha, pa Manning je u 90% slucajeva imao losiju ekipu u medjusobnim mecevima, a ko se gdje usrao pogledaj malo comback Manninga iz AFC Finalsa od prije par sezona kad je vratio -18 u zadnjoj cetvrtini catchom Waynea, gdje se Tomo malo uneredio! Dobro kaze work, nakon ovakve sezone ti se nasao tu da pricas nesto o Manningu
Ne znam da li ce se sresti ove sezone njih dvojica (igramo strasno i mozemo dobiti svakog sa Luckom), al' ako se sretnu sa ovakvom ekipom jos u Denveru Manning ce posamarat Bradya, cut cemo te poslije PO, sad ne zapocinji raspravu nakon ove pobjede.
Sutra dok se glava smiri o ovom strasnom comebacku potencijalnog najboljeg QB ikad
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 05 jan 2014, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pa valjda je svima jasno da ce ovaj decko Luck biti top 5 Qb slijedecih 15 godina, on je slijedeca generacija Bradija, Manninga, Breesa itd.
Jos Texansi da draftaju Johnnija i lagano, tesko se pogirjesi sa QB-ijem iz Texasa i Louisane, NFL treba spomenik napraviti za te dvije drzave.
Jos Texansi da draftaju Johnnija i lagano, tesko se pogirjesi sa QB-ijem iz Texasa i Louisane, NFL treba spomenik napraviti za te dvije drzave.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 05 jan 2014, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
- randy_moss
- Kontakt:
Ode tema u qrac.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Uvijek isto !randy_moss je napisao/la:Ode tema u qrac.
Max Allegri
Ma dobro neka, treba uzet u obzir da je Brady uvjek imao najjaceg trenera, mason Bill, od nikakvih igraca napravi supermane.Mig_Mig je napisao/la:Uvijek isto !randy_moss je napisao/la:Ode tema u qrac.Svi znamo sta mislimo i uvijek se otvara
Sto bi italijani rekli, trebalo bi silencio stampa hahahaha
-
RiverPlate
- Kontakt:
Davne 2006 kad je SB osvojio, a šta je bilo ove godine, ko se vratio sa minus 24, ko se tu usro u gaće kad mu je Beliček dao loptu u produžetku?Ti meni objasni kako je QB koji ima negativan omjer u playoffu 9-11 sa 1 SB bolji od Montane koji je 4-4 u finalima i Brady-a koji je 3-5 u finalima?A ovo za moron to kući ukućanima dijeli komplimente!Kakav si ti moron RiverPlate to je za udzbenika![]()
![]()
![]()
Cuj Brady dominantniji hej isto ko da igraju Brady vs Manning 1 na 1 hahahahha, pa Manning je u 90% slucajeva imao losiju ekipu u medjusobnim mecevima, a ko se gdje usrao pogledaj malo comback Manninga iz AFC Finalsa od prije par sezona kad je vratio -18 u zadnjoj cetvrtini catchom Waynea, gdje se Tomo malo uneredio! Dobro kaze work, nakon ovakve sezone ti se nasao tu da pricas nesto o Manningu![]()
Sutra dok se glava smiri o ovom strasnom comebacku potencijalnog najboljeg QB ikad![]()
![]()
Grbavica naš je Hram!!!
Natezi za Cinnci sutra i suti.
Roger Federer the greatest of all time!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ninersi su moj tim!Edin TM87 je napisao/la:Natezi za Cinnci sutra i suti.
Grbavica naš je Hram!!!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Utakmica je tvrda kao erekcija nakon viagre, igra se između jednih i drugih 30y.
0:0 nakon 15 minuta
0:0 nakon 15 minuta
I'm not insane, my mother had me tested!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.