Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
laku noc momcovi, ostajte mi nasmijani i dobro raspolozeni
Ma bolje i ovo sto je igrao nego da nije nikako, ovako bar ostaje nada da ce se pojavit i u nastavku
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
daj Boze i tadRios je napisao/la:Nista do druge polovine 3/4 vjerovatno
Ma Kidd bi ovako star bolje odradjivao plejmejkerski posao od Shawna.emir79 je napisao/la:Ovo sve Kidd radi, Livingston ne daje niti jedne lopte Teletovicu, sve dok mu nije Kidd dobacio da doda Teletovicu. Ako ste upratili poslije Livingston nesto rece Teletovicu, da ce mu dodati, tad je Teletovic i pogodio. Yebem ja takvu kosarku, kad moras nekog tjerati da saigracu doda loptu.. PIHHHHH
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Livingston,Blatche i Pierce Mirzu mnoze s nulom 
Mozda i udje kasnije....
Ma kakvi, nema sanse ni tada da ce uci. Dok se izredaju oni glupani, ostane mu mozda koja minuta u 4/4, i to ako bude vec poprilicno gotova utakmica, u korist Netsa (u sta, i uz ovako lose Cavse, sumnjam).Rios je napisao/la:Nista do druge polovine 3/4 vjerovatno
Izdržati, to je temelj vrline!
Kakva nada bolan.ovako cu bezveze ostat budan cijelu noc a gledat cu ga još 3 min
Trenutno korisnika/ca: __Liedson__, Adibhf88, adisice, AjsKjub, Anon, autogol, BegAx, Bellucci, Belmin6, Benop, bhfanatic14, Bihac96, Chapman, darker10, dziza_23, edoox, emir79, fearzaa, Fecox, franklampard8, gaston, HeKen, Janez, jasta, K0MT, karameldar, kinder_jaje, lucif3R666, lumani, Luminary, mirza_9, mirzatele, Mouse, Mozambik, NekiTamoLik, NG1, Phantom, Sarajlijc@, stolica, storm_raider, sudac92, svejedno77, tarikz, THEC, TheChief, Tracy3McGrady, uniion, VGS, vincenttan, xxl basket, Zeka, zenicanin i 137 gostiju.
RAJA SE TAMAN SKUPILA I ON GAIZBACI.IMAM OSJECAJ DA NE SMIJE PROMASIT NIKAKO KAD GOD JE PROMASIO ODMA JE IZASO
RAJA SE TAMAN SKUPILA I ON GAIZBACI.IMAM OSJECAJ DA NE SMIJE PROMASIT NIKAKO KAD GOD JE PROMASIO ODMA JE IZASO
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- NekiTamoLik
- Kontakt:
pa dajjjj mu sansuuuuuuuuu da se pokaze
jesil ti normala pa bolje da ga nisi pustao nikako u igru
ok nije naj idealniji u odbrani dozvolio 1 ofanzivni skok 2 faula
al pusti covjeka da odradi četvrtinu do krajaaa sto si derpe
p.s. ovaj Redzo je fascinantan u odbrani pored njega ko uzme skok treba mu spomenik dic
on ni suigracima ne dozvoljava da skacu pored njega
jesil ti normala pa bolje da ga nisi pustao nikako u igru
ok nije naj idealniji u odbrani dozvolio 1 ofanzivni skok 2 faula
al pusti covjeka da odradi četvrtinu do krajaaa sto si derpe
p.s. ovaj Redzo je fascinantan u odbrani pored njega ko uzme skok treba mu spomenik dic
on ni suigracima ne dozvoljava da skacu pored njega
-
svejedno77
- Kontakt:
Mirzin najveci problem i dalje je odbrana i box out, sto je rekao jedan prijatelj kad smo trenirali prije (imali smo lika u ekipi koji svaku zabijao 20 al zato i njegov igrac redovno po 20), mislim mora da jednostavno tu da se popravi pa kad ga poredis sa odbranom Kirilenka uvijek padne odbrana s njim nije too bas ni slucajno. Jos sto kaze Fratello sudije ko da vole posebno daju faulove il gledaju sta radi u tom fazonu, plus ono jednom je morao izac na sut nemozes pustit covjeka sutat i dole kao gradit covjeka i molit boga da fuli.
nek vam je laka noc svima, necu ni ja da se nepotrebno grijesim ovdje, mirzi sve najbolje u nastavku i dabogda mi sutra zao bilo sto sam otisao.
**** tu ekipu kojoj Livingston 2 puta zaredom zakuca...
Ma to je vise neka moja zelja jbg..Napravio je brzo ova 2 faula,mislim da ga ne bi zamjenio bar jos koju minutu..A sto ti kazes ovi kakvi su nece prelomiti ovu utakmicu do kraja,pa da ga gledamo bar u onom garbage time-u..rogeRF je napisao/la:Ma kakvi, nema sanse ni tada da ce uci. Dok se izredaju oni glupani, ostane mu mozda koja minuta u 4/4, i to ako bude vec poprilicno gotova utakmica, u korist Netsa (u sta, i uz ovako lose Cavse, sumnjam).Rios je napisao/la:Nista do druge polovine 3/4 vjerovatno
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Gledajte Kidda ko da je u Slogu krenuo na dernek, a ne da je trener Netsa.

Ti i tvoj box out prijatelj ste ocigledno propustili duele Mirze sa Westom i Scolom koje je drzao na 15-ak poena zajedno, a on njima dvojici zabio 17. Sa Boozerom koji mu je zabio 6 poena. Cak je i Anthonya, najboljeg ofanzivnog igraca NBA lige, odlicno odbranio itd...svejedno77 je napisao/la:Mirzin najveci problem i dalje je odbrana i box out, sto je rekao jedan prijatelj kad smo trenirali prije (imali smo lika u ekipi koji svaku zabijao 20 al zato i njegov igrac redovno po 20), mislim mora da jednostavno tu da se popravi pa kad ga poredis sa odbranom Kirilenka uvijek padne odbrana s njim nije too bas ni slucajno. Jos sto kaze Fratello sudije ko da vole posebno daju faulove il gledaju sta radi u tom fazonu, plus ono jednom je morao izac na sut nemozes pustit covjeka sutat i dole kao gradit covjeka i molit boga da fuli.
Niko vise ne moze doci na ovu temu i reci kako Mirza ne moze ovo, ne moze ono. On je pokazao dosad da je igrac koji moze imati 15 ppg u nekoj normalnoj ekipi. Znaci nije do njega i tacka.
Dal ostati il' ne.

Trenutno korisnika/ca: Anon, apocalyps, Bademluk, BegAx, Benop, Bihac96, cacko, darker10, Dzoni, Edviin, fearzaa, Fecox, gaston, George24, Janez, karameldar, Luminary, mirza_9, mirzatele, Mouse, Mozambik, Napoli, NekiTamoLik, nerkolfc, NK/RK Krivaja, Sarajlijc@, stolica, storm_raider, sudac92, THC, THEC, TheChief, zenicanin i 66 gostiju.Bihac96 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: __Liedson__, Adibhf88, adisice, AjsKjub, Anon, autogol, BegAx, Bellucci, Belmin6, Benop, bhfanatic14, Bihac96, Chapman, darker10, dziza_23, edoox, emir79, fearzaa, Fecox, franklampard8, gaston, HeKen, Janez, jasta, K0MT, karameldar, kinder_jaje, lucif3R666, lumani, Luminary, mirza_9, mirzatele, Mouse, Mozambik, NekiTamoLik, NG1, Phantom, Sarajlijc@, stolica, storm_raider, sudac92, svejedno77, tarikz, THEC, TheChief, Tracy3McGrady, uniion, VGS, vincenttan, xxl basket, Zeka, zenicanin i 137 gostiju.
Spade u sekundi.
BHF Bosanska Krajina!
ostati i cekati gargbage timesudac92 je napisao/la:Dal ostati il' ne.![]()
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
cuj 3 minute
a blatche ima 0/2 i bio je totalno nevidljiv ali on ce odigrati jos toliko jer on je blatche a mirza vjerovatno nece ni uc ( daj Boze da grijesim )....odo lec i gledat na mobitelu da ne bi posjetio turisticku atrakciju banovice
a blatche ima 0/2 i bio je totalno nevidljiv ali on ce odigrati jos toliko jer on je blatche a mirza vjerovatno nece ni uc ( daj Boze da grijesim )....odo lec i gledat na mobitelu da ne bi posjetio turisticku atrakciju banovice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.