Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Marseille
u nedjelju protiv bordeuxa, mislim da je doslo vrijeme da ih isprasimo dobro jednom za sva vremena i njihov sugavi fudbal i pobjedivanje po jedan nula golovima iz prekidda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
u kakav derbi. igrat cu na marseille na kladi, sto znaci da cu navijati za njih.
- marseille_unique
- Kontakt:
tako i treba mozda i ja pocnem malo manje mrzit barcu, mozda uspijes to malo promjeniti u meni
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
haha, nadam se 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Marseille i Inter se dogovorili oko posudbe Mancinija
Francuski prvoligaš Marseille je danas potvrdio kako su sa talijanskim prvakom Interom dogovorili sve detalje oko posudbe do kraja sezone brazilskog krilnog nogometaša Amantina Mancinija.
Trener Marseillea Didier Deschamps je tražio igrača koji će dati širinu njegovoj momčadi, budući da je Mathieu Valbuena na izlaznim vratima Velodromea.
U Marseilleu sada čekaju da svoju potvrdu da i sam igrač. U izjavi na službenoj stranici stoji: "Mancini će dobiti vremena da se očituje o prijedlogu klubova."
Ako ovaj transfer ipak propadne, Marseille namjerava sa Romom otvoriti pregovore oko posudbe Jeremya Meneza.
Francuski prvoligaš Marseille je danas potvrdio kako su sa talijanskim prvakom Interom dogovorili sve detalje oko posudbe do kraja sezone brazilskog krilnog nogometaša Amantina Mancinija.
Trener Marseillea Didier Deschamps je tražio igrača koji će dati širinu njegovoj momčadi, budući da je Mathieu Valbuena na izlaznim vratima Velodromea.
U Marseilleu sada čekaju da svoju potvrdu da i sam igrač. U izjavi na službenoj stranici stoji: "Mancini će dobiti vremena da se očituje o prijedlogu klubova."
Ako ovaj transfer ipak propadne, Marseille namjerava sa Romom otvoriti pregovore oko posudbe Jeremya Meneza.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Marseille84
- Kontakt:
U nedelju 0-2 Taiwo i Niang strijelci
BIĆEMO PRVACI
BIĆEMO PRVACI
ma ubit ce vas Bordeaux ba, spustajte se na zemlju..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
hocete malo sutraMarseille84 je napisao/la:U nedelju 0-2 Taiwo i Niang strijelci![]()
![]()
BIĆEMO PRVACI
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
cega cete biti prvaciJameS 23 je napisao/la:hocete malo sutraMarseille84 je napisao/la:U nedelju 0-2 Taiwo i Niang strijelci![]()
![]()
BIĆEMO PRVACI
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Marseille84
- Kontakt:
tax je napisao/la:cega cete biti prvaciJameS 23 je napisao/la:hocete malo sutraMarseille84 je napisao/la:U nedelju 0-2 Taiwo i Niang strijelci![]()
![]()
BIĆEMO PRVACI
Ligue 1 ili Europa Lige
- marseille_unique
- Kontakt:
ova tema sve veca i veca svaki dan, a da nisu izbrisali sve one postove i bivsu temu o marseilleu i da nisam moro ponovo sve ovtoriti bila bi i najaca tema na forumu
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa ne bi ni imali ovoliko str. da nisu postavljali slike i kojekakve klipove.I onda ovaj pocne pricat da smo ljubomorni na njih haha 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- marseille_unique
- Kontakt:
previste ste mali za nas i sarajevo, zna se koja su dva glavna grada u bih tuzla i sarajaevo, nekad ste mi malo smijesni a nekad sebi kazem sve je to nase , i oni su bosanci pusti ih
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Citizen-X
- Kontakt:
Malomalo procitam na forumu ovako jedan "dubokouman" post.marseille_unique je napisao/la:previste ste mali za nas i sarajevo, zna se koja su dva glavna grada u bih tuzla i sarajaevo, nekad ste mi malo smijesni a nekad sebi kazem sve je to nase , i oni su bosanci pusti ih
Malo ego izbalansiraj sa mozgom i bice ok.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 17 jan 2010, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- marseille_unique
- Kontakt:
sta ti buncas
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Citizen-X
- Kontakt:
Samo postavljam dijagnozu. Ne zlobi se. Pokusavam da ti pomognemmarseille_unique je napisao/la:sta ti buncas
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- marseille_unique
- Kontakt:
kaka yti je to dijagnoza kad je mijenjas promjenio si post nakon sto si sam zakljucio da si napiso glup post, nek tije sretno care ko god si sta god da svi smo mi buncali kad smo bili djeca, pa tako i ti sad, zivot je skola kojuje nemgouce maturirati
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
taiwo je valjda u angoli na AKN zar ne??Marseille84 je napisao/la:U nedelju 0-2 Taiwo i Niang strijelci![]()
![]()
BIĆEMO PRVACI
pa znalci pusti ihsteve-o je napisao/la:taiwo je valjda u angoli na AKN zar ne??Marseille84 je napisao/la:U nedelju 0-2 Taiwo i Niang strijelci![]()
![]()
BIĆEMO PRVACI
najveci derbi u francuskoj zadnjih godina
lyon-bordo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- rob do bagro
- Kontakt:
Sad ce reci nisam to ja pisao, provalio mi neko pass i pogresno otipkosteve-o je napisao/la:taiwo je valjda u angoli na AKN zar ne??Marseille84 je napisao/la:U nedelju 0-2 Taiwo i Niang strijelci![]()
![]()
BIĆEMO PRVACI
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.