Kako će držati Bayernov dres kad je još igrač Dortmunda.IlPrincipe je napisao/la:Ima li negdje slika kako drzi Bayernov dres, šal ili nesto slicno ??
smrdi mi ovo nešto ..
Ovaj ugovor počinje važiti od 01.07.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Kako će držati Bayernov dres kad je još igrač Dortmunda.IlPrincipe je napisao/la:Ima li negdje slika kako drzi Bayernov dres, šal ili nesto slicno ??
smrdi mi ovo nešto ..

Negdje sam procitao 9 miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la:I kolika je plata Lewi, jel istina ono što su Bildu napisali, da će biti 11mil eura godišnje
a sto sam ja to dosadan, svega tiNYKnicks Fan je napisao/la:Kako je ovaj sonik dosadan, idi ba odavde
8 milki ispod stola.rio_Ferdy88 je napisao/la:I kolika je plata Lewi, jel istina ono što su Bildu napisali, da će biti 11mil eura godišnje
Aha, ipak bi bilo previše dati mu 11, pored BilalaOmerbavarac je napisao/la:Negdje sam procitao 9 miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la:I kolika je plata Lewi, jel istina ono što su Bildu napisali, da će biti 11mil eura godišnje
Neka ti imas Titana na avataru, ostalo je manje bitno.sonik24 je napisao/la:a sto sam ja to dosadan, svega tiNYKnicks Fan je napisao/la:Kako je ovaj sonik dosadan, idi ba odavdeosim ako nije i to neka šala koju sam teški navijači Bayerna razumiju, a ne simpatizeri kao ja
ne tjeraj me da pocnem pruzat borbu protiv sistema kao @Cautinho
![]()
slike koje sam postavio ovdje vec neki koriste ko avatar, shareju, shodno tome, ne smatram ovu karikaturu nekim spamom, ovaj tekst jeste to, jer ne znam sto se upustam uopšte u neke bezvezne rasprave na bilo kojoj temi. Ono sto sam napisao oko dolaska Lewandowskog potpuno stojim iza toga.
Ma bilo je tu ponuda i Chelseaeffe_sa je napisao/la:Meni je sada slatko što je Lewa odbio Real...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.