Potpis..da njega nije bilo, bili bi u minusu od samo jednog golaamerosm je napisao/la:Koliko je ovaj Savic glup igrac majko draga...
Jedan od glavnih krivaca sto imamo samo plus tri nakon prvog poluvremena.

Moderator/ica: Pasha
Potpis..da njega nije bilo, bili bi u minusu od samo jednog golaamerosm je napisao/la:Koliko je ovaj Savic glup igrac majko draga...
Jedan od glavnih krivaca sto imamo samo plus tri nakon prvog poluvremena.
jasko_juve je napisao/la:Nisi ti tacan ni sekunde. Dopustili smo 10 golova i lose igramo odbranu????Bosniacum Lilium je napisao/la:strasno lose igramo odbranu
Pa to je dosta jednostavno. Pobjednici svih grupa idu u baraz.moustapha je napisao/la:Kada bi se igro baraz, ako ovo dobijemo. I ko su moguci protivnici, da li pobjednici drugih grupa ili neke jace ekipe? Malo sam ovo gledo, ali slabo sta informacija ima na jednom mjestu.
Igramo odlicnu odbranu zasad. Po meni. Igramo u gostima protiv ekipe koja dobi Portugal u gostima. Ne dozvoljavamo im da budu dobri definitivno. Trebamo bit zadovoljni. Nemojte trazit dlaku u jajetu. I da, Savic je medju boljim, ne pricajte gluposti. Boljih nemamo.Bosniacum Lilium je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:Nisi ti tacan ni sekunde. Dopustili smo 10 golova i lose igramo odbranu????Bosniacum Lilium je napisao/la:strasno lose igramo odbranusve si sam vidio, ne znam koliko ti je rukometno znanje, slucajno sam trenirao rukomet 4 godine pa znam stvar ili dvije oko rukometa.
Sreca nasa pa je Latvija ocajna ekipa
sad +7trxel je napisao/la:+6...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.